Τετάρτη 19 Ιουνίου 2013

Ψηλά το κεφάλι !

Ο Ολυμπιακός Βόλου κόντρα σε όλους έχασε μια άνιση μάχη.
Η ήττα από τον Παναιτωλικό με 1-2 έδωσε αναβολή στην επάνοδο της ομάδας στην Σούπερ Λίγκα.
Οι ερυθρόλευκοι δεν είχαν την σπίθα που θα χρειαζόταν ένα τέτοιο παιχνίδι.Παρά ταύτα ήταν σαφώς καλύτεροι από τον αντίπαλό τους αλλά στάθηκαν άτυχοι.
Χάθηκαν σωρεία ευκαιριών ,μετέτρεψαν τον Στεφανάκο σε ήρωα του αγώνα και πίκραναν 17.000 κόσμο που κατέκλυσαν το γήπεδο.



Κριτική θα γίνει αλλά όχι σήμερα.Σήμερα είναι η ημέρα που θα στηρίξουμε όλους αυτούς που πάλεψαν με Θεούς και δαίμονες, με μπράβους και κόρακες, με γραβατωμένους και πολιτικάντηδες για να αποκαταστήσουν το μεγαλείο του Ολυμπιακού μας.


Η επόμενη χρονιά θα παιχτεί με ίσους όρους αφού ο Ολυμπιακός θα έχει όλο το χρονικό διάστημα που απαιτείται για να «χτίσει» την πρωταθλήτρια ομάδα του 2014.






Στο πρώτο 20λεπτο ο Στεφανάκος κράτησε «ζωντανό» τον Παναιτωλικό, τη στιγμή που οι Βολιώτες πίεζαν κυρίως με τα στημένα του Μάριο Μπρέσκα. Ο Σλοβάκος είδε τον γκολκίπερ των φιλοξενούμενων να αποκρούει εντυπωσιακά σε κόρνερ το φάουλ του στο 3ο λεπτό, ενώ το ίδιο συνέβη και στο 5’ λίγο πριν βάλει την προβολή ο Πινδώνης. Νέα απόκρουση του Στεφανάκου σε φάουλ του Μπρέσκα στο 18’ και στο 25’, κόντρα στη ροή του αγώνα, οι Αγρινιώτες άνοιξαν το σκορ.

Σε μία από τις λιγοστές φορές που κατάφεραν να βρουν τον Καμαρά, ο Σενεγαλέζος επιθετικός έφυγε στην κόντρα και με διαγώνιο σουτ έκανε το 0-1 «παγώνοντας» το Πανθεσσαλικό.

Από εκεί και πέρα και μέχρι τη λήξη του πρώτου 45λεπτου ανέλαβε ξανά δράση ο Στεφανάκος, για να πάνε οι δύο ομάδες στα αποδυτήρια με τον Παναιτωλικό να έχει το προβάδισμα.

Ίδιο σκηνικό και στην επανάληψη, ο Γιώργος Βαζάκας έκανε πιο επιθετική την ομάδα του με την είσοδο του Ανιέτε στον αγωνιστικό χώρο και δεν άργησε να δικαιωθεί. 

Στο 52’ ο Ολυμπιακός Βόλου έφτασε στην ισοφάριση, με τον Καρρά να βγάζει τη σέντρα και τον Γιενγκά να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-1 με ωραία καρφωτή κεφαλιά.


Αμέσως μετά και συγκεκριμένα στο 54’ ο Μπρέσκα έχασε τεράστια ευκαιρία για το 2-1, όταν σε τετ α τετ με τον Στεφανάκο πλάσαρε άουτ και το παιχνίδι άρχισε να παίρνει... φωτιά. Η άμυνα του Παναιτωλικού, όμως, κρατούσε καλά  και στο 71’ και κόντρα στη ροή του αγώνα, οι φιλοξενούμενοι έπειτα από σέντρα του Μπακάκη από τα δεξιά, με τον Κουτσοσπύρο σκόραραν.

Κάπου εκεί η απογοήτευση κυριεύσε τους παίκτες μας και η επάνοδος στην Σούπερ Λίγκα πήρε αναβολή για του...χρόνου.

Κίτρινες: Σολάκης/ Ιορδανίδης, Αραμπατζής, Σφακιανάκης, Μπακάκης, Καμαρά

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Ολυμπιακός Βόλου (Γιώργος Βαζάκας): Γκίτκος, Καρράς, Κατσιαρός, Παλαιόλογος, Γόγολος, Μπολάτι (79' Ναντάγια), Πινδώνης (47' Ανιέτε), Ολίσε (89' Ογκουνσότο), Μπρέσκα, Σολάκης, Γιενγκά.

Παναιτωλικός (Μάκης Χάβος): Στεφανάκος, Μπακάκης, Αραμπατζής, Κούσας, Μελισσάς, Μουμίν, Σφακιανάκης, Ιορδανίδης, Μπελόν (92' Σμίλτος), Καμαρά (88' Μίγας), Πασάς (58' Κουτσοσπύρος).

Διαιτητής: Σιδηρόπουλος Αναστάσιος (Δωδεκανήσου)

Βοηθοί: Βασιλειάδης Λεωνίδας (Μακεδονίας), Γρεβένης Αλέξανδρος (Χαλκιδικής)

4ος διαιτητής: Αρετόπουλος Αλέξανδρος (Τρικάλων)

Μικρά και πικάντικα


  • Ρεκόρ προσέλευσης κόσμου για φέτος και όχι μόνο στο Πανθεσσαλικό αφού κόπηκαν 16.700 εισιτήρια με τον κόσμο να γεμίζει το Στάδιο εκτός από το πέταλο που φιλοξενήθηκαν 100 περίπου φίλαθλοι του Παναιτωλικού.
  • Εντυπωσιακό το κορεό των φιλάθλων της ανατολικής κερκίδας.
  • Ανάμεσα στους 50-100 φιλάθλους από το Αγρίνιο και ο κος Κωστούλας που ήρθε μαζί με την ομάδα στο γήπεδο.
  • Παρά την μεγάλη απογοήτευση χιλιάδων βολιωτών δεν σημειώθηκε το παραμικρό επεισόδιο δείγμα του πολιτισμού των ερυθρόλευκων φιλάθλων.



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...