Τετάρτη 22 Μαΐου 2013

Ολυμπιακός Βόλου - Ηρακλής (pregame)

Το πρώτο βήμα για την απευθείας άνοδό του στην Σούπερ Λίγκα θέλει να κάνει ο Ολυμπιακός Βόλου με αντίπαλο τον Ηρακλή την Τετάρτη στις 18:00 στο Πανθεσσαλικό.
Μεγάλη κινητικότητα στα εισιτήρια...
Με δύο μόνο παιχνίδια να απομένουν μέχρι την λήξη της κανονικής περιόδου, ο Ολυμπιακός θα προσπαθήσει να πετύχει το απόλυτο ,κάνοντας την αρχή από το παιχνίδι της Τετάρτης.

Στο Πανθεσσαλικό δεν θα βρεθούν οπαδοί του Ηρακλή μετά την απαγόρευση μετακίνησής τους από την Αστυνομία,ενώ πάνω από 10.000 φίλοι των ερυθρολεύκων αναμένεται να αποτελέσουν τον 12ο παίκτη του Ολυμπιακού.Σύμφωνα με πληροφορίες θα υπάρχει προσπάθεια προσέγγισης του Σταδίου από μεμονωμένους φίλους του Ηρακλή.

Ο Εγκούτου Ολίσε επιστρέφει για να αγωνιστεί καθώς θα εκτίσει ,ως γνωστόν,την δεύτερη αγωνιστική της τιμωρίας του στο παιχνίδι της Κυριακής με την Καλλονή.
O Ηρακλής είχε την ευκαιρία να «ξεκουράσει» παίκτες στα φιλικά παιχνίδια με την Επανομή και τα Γιαννιτσά.Μοναδικός απών ο Σουλίδης.

Το ντέρμπι θα μεταδοθεί ζωντανά από τον ΟΤΕ-ΤV και το VolosFans σε ζωντανή ροή αναρτήσεων.

Διαιτητής του αγώνα ορίστηκε ο Σωσώνης (Φθιώτιδας) και βοηθοί οι Δόσκορης (Φθιώτιδας), και Ζησιμόπουλος (Πειραιά) ,ενώ 4ος ο Κορδολαίμης (Πειραιά).


Πληροφορίες για τα εισιτήρια:

- Γενική Είσοδος 7 Ευρώ, άνω διάζωμα στο στέγαστρο και γενικά στις θέσεις των Special, με είσοδο από τη 2η πεζογέφυρα, πέταλο και ανατολική κερκίδα με είσοδο από τη 1η πεζογέφυρα

- 5 Ευρώ, για γυναίκες και παιδιά Γυμνασίου - Λυκείου, με είσοδο από τη 1η και 2η πεζογέφυρα.

Δωρεάν είσοδος για παιδιά Δημοτικού και για τα Α.Μ.Ε.Α.

Η προπώληση των εισιτηρίων ξεκινάει από σήμερα το απόγευμα, Δευτέρα 20 Μαΐου 2013, από τα εξής σημεία:

- Γραφεία της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, τηλ: 24210 60350, καθημερινά 09:00 - 14:30 & 18:00 - 21:00

- Γραφεία των οργανωμένων φιλάθλων AUSTRIAN BOYS, Aγ. Δημητρίου 19, Βόλος, τηλ: 24212 12233
Την ημέρα του αγώνα, Τετάρτη 22 Μαΐου 2013, η πώληση των εισιτηρίων από τα εκδοτήρια του Πανθεσσαλικού Σταδίου θα ξεκινήσει τρεις ώρες πριν την έναρξή του (από τις 15:00).
*Επισημαίνεται ότι η προμήθεια των εισιτηρίων και η είσοδος των φιλάθλων στο γήπεδο θα πραγματοποιείται μόνο με την επίδειξη της αστυνομικής ταυτότητας.

  • Με νέα της ανακοίνωση η ΠΑΕ επισήμανε στους φιλάθλους του Ηρακλή πως θα κάνουν «τζάμπα» δρόμο:
    «Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου ενημερώνει για άλλη μια φορά τους φιλάθλους και τη διοίκηση της ΠΑΕ Ηρακλής, ότι στα πλαίσια της ανταποδοτικότητας και του fair play δεν θα χορηγήσει εισιτήρια στους φιλάθλους του Ηρακλή.

    Η θύρα των φιλοξενουμένων θα παραμείνει κλειστή, καθώς υπάρχει απαγόρευση μετακίνησης οπαδών από την Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας. Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου σε συνεργασία με την αστυνομία και με την εταιρεία security δεν θα επιτρέψουν την είσοδο στους φιλάθλους του Ηρακλή και κάνουμε έκκληση να σεβαστούν την απόφαση αυτή.

    Οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού Βόλου θα μπορούν να προμηθεύονται τα εισιτήριά τους από τα γραφεία της ΠΑΕ στο Πανθεσσαλικό Στάδιο και τα γραφεία των οργανωμένων «Austrian Boys» στην Αγ. Δημητρίου, μόνο με την επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας, καθώς επίσης και την ημέρα του αγώνα από ειδικό εκδοτήριο που θα βρίσκεται έξω από το γήπεδο από τις 15:00.

    Υ.Γ. : Σήμερα, Τρίτη 21 Μαΐου 2013 και ώρα 21:00, στα γραφεία των οργανωμένων «Austrian Boys» θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς, ώστε να προστατέψουμε τόσο την ομάδα μας όσο και την πόλη μας.»
  • Την αποστολή του Ολυμπιακού Βόλου απαρτίζουν οι εξής ποδοσφαιριστές: Γκίτκος, Σταυράκης, Κωστούλας, Πετκάκης, Σολάκης, Καπετάνος, Κατσιαρός, Καρράς, Πινδώνης, Τσιάτσιος, Μπολάτι, Ναντάγια, Ανιέτε, Ογκουνσότο, Γκότοβος, Παλαιολόγος, Μπρέσκα, Ολίσε, Γιενγκά, Στογιάνοφ.
  • Σύμφωνα με ΜΜΕ της Θεσσαλονικής αρκετοί φίλοι του Ηρακλή έχουν έρθει στον Βόλο από το πρωί.Πάντως τόσο στο κέντρο της πόλης ,όσο και στην περιοχή του Πανθεσσαλικού δεν υπάρχουν φίλαθλοι με διακριτικά.
  • Περίπου 12.000 κόσμος αναμένεται το απόγευμα στο Πανθεσσαλικό αφού η προπώληση των εισιτηρίων δείχνει τεράστια κινητικότητα των φίλων του Ολυμπιακού.
  • Περίπου 150 φιλάθλους του Ηρακλή «μπλόκαρε» η αστυνομία στα Τέμπη.Υπάρχουν κάποιες δεκάδες φίλοι των φιλοξενούμενων που έχουν έρθει στον Βόλο από άλλες πόλεις που δεν φέρουν διακριτικά αλλά θα δυσκολευτούν πολύ να αποκτήσουν το  «μαγικό χαρτάκι».
  • Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις βρίσκονται στο Πανθεσσαλικό και περιμετρικά του Βόλου στις εισόδους της πόλης στο Βελεστίνο και ελέγχουν τα αυτοκίνητα.



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...