Κυριακή 19 Μαΐου 2013

Πιερικός - Ολυμπιακός Βόλου pregame


Με μοναδικό στόχο το τρίποντο ο Ολυμπιακός Βόλου αντιμετωπίζει τον Πιερικό στο στάδιο Κατερίνης την Κυριακή στις 18:00.
Φώτο από το ερυθρόλευκο κομβόι...
Τρεις αγωνιστικές πριν το τέλος και οι ερυθρόλευκοι δεν έχουν περιθώρια στραβοπατήματος αν θέλουν να διεκδικήσουν την απευθείας άνοδο στην Σούπερ Λίγκα.

Το παιχνίδι στην Κατερίνη μόνο εκτός έδρας δεν θα είναι αφού το στάδιο της πόλης αναμένεται να κοκκινίσει από τους 2.000 βολιώτες που θα κάνουν κατάληψη της μακεδονικής πόλης.Οι ερυθρόλευκοι θα τοποθετηθούν στις θύρες 5-6 της μεγάλης κερκίδας του Σταδίου απέναντι από τους επισήμους.Δείτε λεπτομέρειες για την εκδρομή....
Μέχρι το βράδυ της Παρασκευής είχαν ναυλωθεί 20 λεωφορεία είχαν πουληθεί 1400 εισιτήρια.

Ο Ολυμπιακός έχει να ηττηθεί από τον Πιερικό 16 χρόνια.Διαβάστε την προϊστορία...

Οι τιμωρημένοι Γιενκά και Ολίσε θα είναι απόντες από τον αγώνα της Κυριακής,ενώ Μπρέσκα,Σολάκης και Καρράς που αντιμετώπισαν μικροπροβλήματα,είναι ετοιμοπόλεμοι.

Διαιτητής του αγώνα ορίστικε ο Σέζος (Κιλκίς) με βοηθούς τους Πεντσερετζή (Κιλκίς), Ναλμπάντη (Κιλκίς) και 4ο τον Μολιχιτούδη (Μακεδονίας).

Το παιχνίδι δεν έχει τηλεοπτική μετάδοση και δεν θα μεταδοθεί σε ζωντανή ροή από το VolosFans καθώς η συντακτική ομάδα σύσσωμη θα χοροπηδάει στις κερκίδες του γηπέδου.


  • Εξαντλήθηκαν τα 1400 εισιτήρια που είχε στα χέρια της η ΠΑΕ.Πολλοί φίλαθλοι της ομάδας θα ταξιδέψουν στην πόλη της Κατερίνης χωρίς εισιτήριο ,ενώ σύμφωνα με πληροφορίες θα υπάρχουν εκδοτήρια διάθεσης εισιτηρίων των φίλων του Ολυμπιακού.
  • Με ανακοίνωσή της η ΠΑΕ γνωστοποίησε πως θα υπάρχει εκδοτήριο διάθεσης εισιτηρίων στους οπαδούς του Ολυμπιακού ,έξω από το γήπεδο της Κατερίνης.
  • H αποστολή του Ολυμπιακού:: Κωστούλας, Πετκάκης, Σολάκης, Καπετάνος, Κατσιαρός, Καρράς, Πινδώνης, Τσιάτσιος, Γκίτκος, Σταυράκης, Μπολάτι, Ναντάγια, Ανιέτε, Ογκουνσότο, Γκότοβος, Παλαιολόγος, Μπρέσκα, Γουσούλης, Γόγολος, Στογιάνοφ. 
  • Στην Κατερίνη βρίσκονται ήδη οι πρώτοι βολιώτες , αναζητώντας εισιτήρια του αγώνα.Ο κύριος όγκος των οπαδών (25 λεωφορεία) θα αναχωρήσει στις 14:00 από την πλατεία Ρήγα Φεραίου.
  • Παραταγμένα κατά μήκος της Λ.Λαμπράκη μέχρι το ΚΤΕΛ τα 25 λεωφορεία,αποτυπώνουν την μεγαλύτερη μετακίνηση οπαδών στην Β' Εθνική. 




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...