Κυριακή 26 Μαΐου 2013

Πρωταθλητής μέχρι το 84'


Ο Ολυμπιακός Βόλου δεν κατάφερε να κρατήσει την νίκη στην Μυτιλήνη και θα παίξει τα ρέστα του στα play-offs με Νίκη ,Ηρακλή και Παναιτωλικό
Ο Ολυμπιακός δύο φορές προηγήθηκε με Πινδώνη και Στογιάνοφ.Μάλιστα κρατούσε την νίκη που ισοδυναμούσε με πρωτάθλημα, μέσα στα χέρια του μέχρι το 84΄αλλά ισοφαρίστηκε λίγο πριν το τέλος.

Οι τραμπουκισμοί προς τους παίκτες μας δεν έλειψαν αφού 30 μπράβοι τους επιτέθηκαν φραστικά πριν τον αγώνα.(δείτε την ανακοίνωση της ΠΑΕ)




Σε ματς με μεγάλη ένταση, οι "ερυθρόλευκοι" κατάφεραν να προηγηθούν στα μέσα του πρώτου μέρους με κεφαλιά του Πινδώνη αλλά τους επηρέασε η εικοσάλεπτη διακοπή που ακολούθησε, με αποτέλεσμα να δεχθούν την ισοφάριση στις καθυστερήσεις του α' ημιχρόνου από τον Μαρσέλο. Ο Στογιάνοφ στο 70' έκανε το 1-2 με φανταστικό μακρινό σουτ αλλά ο Ηλίας Κώτσιος έφερε εκ νέου το ματς στα ίσα με γκολ στο 82ο λεπτό.

Ο Γιώργος Βαζάκας παρέταξε τον Γκίτκο κάτω από τα δοκάρια, στην άμυνα δεξιά τον Καρρά κι αριστερά τον Κατσιαρό, με στόπερ τους Κωστούλα, Παλαιολόγο. Στη μεσαία γραμμή, Πινδώνης, Στογιάνοφ, Μπολάτι, δεξιά ο Μπρέσκα κι αριστερά ο Γιενγκά, με προωθημένο τον Σολάκη.


Oι "ερυθρόλευκοι" μπήκαν καλά στον αγωνιστικό χώρο δυνατά και αποφασισμένα. 

Στο 8ο λεπτό, εκτέλεση κόρνερ του Μπρέσκα δυσκόλεψε πολύ τον Σιδεράκη που απέκρουσε τελικά, ενώ δέκα λεπτά αργότερα, δυνατό σουτ του Γιενγκά πέρασε ψηλά άουτ. Ο Ολυμπιακός Βόλου άνοιξε το σκορ στο 31ο λεπτό. Ο Μπρέσκα εκτέλεσε φάουλ και ο Πινδώνης έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 0-1 με κεφαλιά. 

Μετά το γκολ, άνθρωποι της Καλλονής διαμαρτυρήθηκαν προς τον α' βοηθό, υπήρξε σύρραξη και το παιχνίδι διεκόπη, με το διαιτητή Τοπούζη να αποσύρεται στα αποδύτηρια. Το ματς ξεκίνησε ύστερα από 20 λεπτά. Η διακοπή λειτούργησε εις βάρος των "ερυθρολεύκων" και η Καλλονή έφθασε στην ισοφάριση στο 45', με σουτ εκτός μεγάλης περιοχής που έπιασε ο Μαρσέλο. Σουτ του Μπρέσκα λίγο αργότερα έφυγε πάνω από τα δοκάρια. 

Στο δεύτερο 45λεπτο, οι παίκτες μας είχαν δύο καλές φάσες. Πρώτα με σουτ εντός περιοχής του Γιενγκά από καλή θέση για γκολ που απέκρουσε ο Σιδεράκης και έπειτα με σουτ του Μπολάτι που έφυγε άουτ. Στο 50ό λεπτό, φάουλ του Μπρέσκα κόντραρε στο τείχος και έφυγε κόρνερ, λίγο δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι. 

Η πρώτη κίνηση από τον Γιώργο Βαζάκα ήταν η είσοδος στον αγωνιστικό χώρο του Ντιέγο Ναντάγια στη θέση του Ηλία Σολάκη στο 59ο λεπτό. To 1-2 σημειώθηκε στο 70ό λεπτό με φανταστικό σουτ του Στογιάνοφ από περίπου 40 μέτρα, αλλά η Καλλονή βρήκε τα ψυχικά αποθέματα να ισοφαρίσει εκ νέου. 
Στο 84ο λεπτό, ο Κάντζι έκανε ωραία ενέργεια στη μεσαία γραμμή και πάσα και ο Ηλίας Κώτσος σημείωσε το 2-2. 
Ο σκόρερ για την ομάδα της Λέσβου αποβλήθηκε στο 94ο λεπτό με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Το τελικό 2-2 έδωσε την άνοδο στην ομάδα της Καλλονής στην τριπλή ισοβαθμία στους 73 πόντους με Ολυμπιακό και Παναιτωλικό αφού ο σύλλογος του Αγρινίου κέρδισε τον Ηρακλή.

Κίτρινες κάρτες: Σιλιγαρδάκης, Μπολάτι, Στογιάνοφ, Γκίτκος, Μανούσος, Σιδεράκης

Πολύ καλός ο διαιτητής του αγώνα κος Τοπούζης

Καλλονή: Σιδεράκης, Αναστασιάδης, Λεοζίνιο, Ντιμπαλά (62' Γάλας), Μαρσέλο, Κάντζι, Κώτσιος, Σιλιγαρδάκης (73' Βλαστέλλης), Χωριανόπουλος, Μανούσος, Σερφά (78' Γκόβας).

Ολυμπιακός Βόλου: Γκίτκος, Καρράς, Κατσιαρός, Κωστούλας, Παλαιολόγος, Πινδώνης (85' Ανιέτε), Στογιάνοφ, Μπολάτι (75' Καπετάνος), Μπρέσκα, Σολάκης (59' Ναντάγια), Γιενγκά.







Παρακολουθήσατε ζωντανά την προσπάθεια της ομάδας:






Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...