Σάββατο 11 Μαΐου 2013

Με το μυαλό στην Ριζούπολη...

Ο Ολυμπιακός με γκολ του Κατσιαρού στο α΄και του Κωστούλα στο β ημίχρονο επικράτησε εύκολα του Ηρακλή Ψαχνών με σκορ 2-0.
Εκτός ο Ολίσε για δύο αγώνες.

Στο ντεμπούτο του Γιώργου Βαζάκα, ο Ολυμπιακός Βόλου επέστρεψε στις νίκες, έφτασε τους 63 βαθμούς, έπιασε τον Παναιτωλικό στην τρίτη θέση και περιμένει αύριο να μάθει τα αποτελέσματα στο ματς του Ηρακλή με τον Πανσερραϊκό και της Νίκης στην Πάτρα κόντρα στην Παναχαϊκή για να δει αν θα έχει και άλλους συγκάτοικους.

Οι «ερυθρόλευκοι» πάτησαν γκάζι στο πρώτο ημίχρονο και στις αρχές του δευτέρου μέρους, οπότε σημείωσαν τα δύο τέρματα που τους χάρισαν το τρίποντο κόντρα στα Ψαχνά. Έπειτα έκαναν συντήρηση δυνάμεων


Δεν απειλήθηκαν ιδιαίτερα από την ομάδα της Εύβοιας και κατέκτησαν ένα άνετο τρίποντο στην προσπάθεια που κάνουν για την απευθείας άνοδο στη Super League.

Στο πρώτο ημίχρονο, ο Ολυμπιακός Βόλου πίεσε την αντίπαλη άμυνα και έβρισκε χώρους να επιτεθεί. Μετά το 10λεπτο, οι «ερυθρόλευκοι» ήταν οι κυρίαρχοι του παιχνιδιού, έχασαν σωρεία ευκαιριών και κατάφεραν να πάρουν προβάδισμα στο 29’ (1-0) έπειτα από σουτ του Παναγιώτη Κατσιαρού.

Στο 14', ο Γιενγκά σούταρε με το αριστερό μέσα από την περιοχή, μετά από ωραία προσπάθεια του Κατσιαρού και πάσα του Σολάκη, και ο Γιώργος Σικαλιάς έδιωξε σωτήρια. Στο 21', ο Σολάκης έπιασε το τακουνάκι, απομάκρυνε ο Ρεπετσάς και ένα λεπτό αργότερα ο Πινδώνης βρέθηκε τετ α τετ με τον Γιώργο Σικαλιά, όμως δεν μπόρεσε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα, ενώ ο ίδιος παίκτης δεν κατάφερε να αξιοποιήσει ακόμη μία ευκαιρία στο 25’.

Στο 23', ήταν η σειρά του Γιενγκά να στείλει την μπάλα δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι του Γιώργου Σικαλιά.

Η μοναδική φάση για τους φιλοξενούμενους ήταν στο 9’, όταν ο Ογιαρμπίντε έκανε την κάθετη πάσα στον Γέσιτς και ο τελευταίος από πλάγια θέση αριστερά και εντός μεγάλης περιοχής σούταρε και έδιωξε σωτήρια ο Γκίτκος.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Ολυμπιακός Βόλου θέλησε να μετουσιώσει την υπεροχή του σε ακόμη ένα γκολ και τα κατάφερε στο 55’. Ο Μπρέσκα εκτέλεσε το κόρνερ και ο Κωστούλας με κεφαλιά έδωσε προβάδισμα δύο τερμάτων στους γηπεδούχους.

Μετά την επίτευξη του δεύτερου τέρματος, ο ρυθμός του παιχνιδιού έπεσε. Ο Ολυμπιακός Βόλου έκανε συντήρηση δυνάμεων και έδωσε χώρους στον Ηρακλή Ψαχνών, χωρίς όμως οι παίκτες του να μπορέσουν να φανούν απειλητικοί στην εστία του Θοδωρή Γκίτκου. Μία καταγεγραμμένη φάση για τους φιλοξενούμενους στο δεύτερο ημίχρονο, στο 71’, με τον Πούλγκα, το σουτ του οποίου κατέληξε στην αγκαλιά του τερματοφύλακα των γηπεδούχων.


Ο Ολυμπιακός λόγω ενός αχρείαστου μαρκαρίσματος ,έχασε τον Εγκούτου Ολίσε για δύο αγωνιστικές,αφού συμπλήρωσε επτά κίτρινες κάρτες.

Ο Κόραξ του αγώνα
Απαρατήρητος πέρασε ο Μακεδόνας διαιτητής και οι βοηθοί του.

Ο Βαζάκας και οι άλλοι:

Ο Γιώργος Βαζάκας δεν έκανε πολλές αλλαγές στο βασικό σχήμα. Επέλεξε να παρατάξει την ομάδα με σύστημα 4-2-3-1 και προτίμησε να βάλει τον Σταμάτη Καρρά στο δεξί άκρο της άμυνας αντί του Δημήτρη Πετκάκη.
Την «ερυθρόλευκη» εστία υπερασπίστηκε ο Γκίτκος, στο κέντρο της άμυνας αγωνίσθηκαν ο Κωστούλας με τον Παλαιολόγο, στο αριστερό άκρο της άμυνας ο Κατσιαρός, στη μεσαία γραμμή οι Ολίσε, Πινδώνης, στο δεξί και αριστερό άκρο της επίθεσης οι Μπρέσκα και Γιενγκά αντίστοιχα και ο Ανιέτε πίσω από τον προωθημένο Σολάκη.
Αίσθηση προκάλεσε η αλλαγή του Χατζηπαντελίδη που είχε περάσει 15 λεπτά πριν στο παιχνίδι ως αλλαγή.Ο κος Βαζάκας πάντως εξήγησε πως έγινε λόγω τραυματισμού.Εκτός φόρμας ο Καπετάνος.
Για μια ακόμα φορά τα γκολ δεν έρχονται από τους σέντερ φορ της ομάδας.Κατσιαρός ο mvp του αγώνα σύμφωνα με την άποψή μας.


Είπαν:

Βαζάκας: «Είμαι υποχρεωμένος να μιλήσω για την προηγούμενη ομάδα μου τον Ηρακλή Ψαχνών. Ευχαριστώ τον Ηρακλή και τη διοίκηση για τον τρόπο που μου φέρθηκαν όταν ήμουν προπονητής της.Ευχαριστώ τον κόσμο των Ψαχνών που στήριξε μια ομάδα, ικανή να κάνει το μεγάλο μπαμ. Μου έδωσε μεγάλη αγάπη και την επιστρέφω.Ο Ολυμπιακός ήθελε πιο πολύ το ματς, έπαιξε όπως έπρεπε και διαχειρίστηκε το ματς σωστά. Έπαιζε ο Ολυμπιακός Βόλου σήμερα με μεγάλο αντίπαλο. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου για τη σημερινή τους προσπάθεια και κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι. Συγχαρητήρια και στον κόσμο του Ολυμπιακού βόλου για την παρουσά του.
Η ομάδα είναι φορτωμένη από κάρτες. Ήταν άτυχη στιγμή η απώλεια του Ολίσε. Ο Ολυμπιακός είναι μεγάλη ομάδα και θα προσπαθήσει από τους παίκτες που έχει να αντικατασταθεί ο μεγάλος αυτός παίκτης, ο Ολίσε.


Νίκος Παντέλης: ««Δεν είμασταν καλοί στο παιχνίδι. Είπαμε στο δεύτερο ημίχρονο να ρισκάρουμε να παίξουμε πιο μπροστά, αλλά το δεύτερο γκολ που δεχτήκαμε μας αποσυντόνισε. Χάσαμε ένα παιχνίδι δίκαια. Δεν έχει τελειώσει το πρωτάθλημα δεν πρέπει να σηκώσουμε λευκή πετσέτα και θα πρέπει να αποδείξουμε καθόλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος, ότι όπως ξεκίνησε αυτή η ομάδα, θα τελειώσουμε το πρωτάθλημα, με τις καλύτερες εντυπώσεις.»

 Σέγγος: «Δεν ήμασταν καλοί. Δεν δικαιούμασταν κάτι. Ο Ολυμπιακός ήταν ανώτερος. Να σταθώ στη φάση του Γέσιτς. Σε περίπτωση που ανοίγαμε το σκορ θα ήταν δύσκολο για τον Ολυμπιακό. Εύχομαι να εκπληρώσει τους στόχους. Εμείς θέλουμε να τερματίσουμε όσο γίνεται πιο ψηλά».

Καρράς: «Θα ήθελα να δώσω πολλά συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου. Πήραμε τους τρεις βαθμούς, μετά το πολύ άσχημο αποτέλεσμα με τον Εργοτέλη στην Κρήτη. Έχουμε άλλους τέσσερις τελικούς. Κοιτάμε το ματς με τον Απόλλωνα. Θέλουμε τέσσερις νίκες στη συνέχεια για να πετύχουμε την απευθείας άνοδο στη Σούπερ Λιγκ. Συγχαρητήρια και πάλι σε όλα τα παιδιά για τη σημερινή τους προσπάθεια».


Ολυμπιακός Βόλου (Γιώργος Βαζάκας): Γκίτκος, Καρράς, Κωστούλας, Παλαιολόγος, Κατσιαρός, Ολίσε, Πινδώνης, Μπρέσκα, Γιενγκά, Ανιέτε (49' Χατζηπαντελίδης, 64' Καπετάνος), Σολάκης (82' Ογκουνσότο).

Ηρακλής Ψαχνών (Νίκος Παντέλης): Σικαλιάς Γ., Ρεπετσάς, Πλάτανος, Μπακομήτρος, Σικαλιάς Αγγ. (46' Αμέντολα), Δήμου, Γέσιτς, Βαγγελής, Λαμπρόπουλος, Σέγκος (60' Πούλγκα), Ογιαρμπίντε (46' Χαϊκάλης).


Μικρά και πικάντικα


  • Τα «ρέστα» ζήτησαν  δημοσιογράφοι που μόνο Ολυμπιακός δεν είναι,από τον πρόεδρο της ομάδας για τις πρωτιές της ενημέρωσης του VolosFans.Ο κος Καραγιάννης χαρακτήρισε γελοία την άποψη που ακούστηκε από υποτιθέμενο επαγγελματία δημοσιογράφο για προνομιακή μεταχείριση του volosfans έναντι των υπολοίπων «ουδέτερων» μέσων ενημέρωσης ενώ πρόσθεσε:
    «Σε ένα συμβούλιο το οποίο κάναμε χθες ετέθη κάποιο θέμα που θέλω να σας πω. Πριν από κάποιες μέρες εγράφησαν στα σάιτ διάφορες ανακρίβειες για την υπόθεση του κ. Γόγολου. Διαψεύστηκε οποιοδήποτε θέμα και πρόβλημα. Ο κ. Γόγολος είναι παίκτης της ομάδας και θα είναι πολύτιμη η βοήθεια του στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια.
    Για το θέμα της αποχώρησης του κ. Πέτρου, αυτός ο αγώνας ποιος θα γράψει κάτι πρώτος, ή γράφει κάποιος πρώτος και όλοι οι άλλοι το αναπαράγουν χωρίς να πάρουν πληροφορίες, μόνο κακό κάνει στην ομάδα. Αυτές τις τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές θέλω μόνο τη βοήθεια σας. Δεκαπέντε μέρες είναι. Για οποιοδήποτε θέμα μπορώ να σας πω εγώ τι ακριβώς ισχύει. Πρέπει να επικεντρωθούμε στον στόχο μας και όχι να ασχολούμαστε με θέματα που δεν χρειάζεται να ασχοληθεί κανένας».
  • Περίπου 5000 φίλαθλοι παρακολούθησαν το παιχνίδι του Ολυμπιακού.Όλοι σχεδόν,εκτός των οργανωμένων κάθισαν στην σκεπαστή λόγω του δυνατού ήλιου.



Παρακολουθήσατε τον αγώνα λεπτό προς λεπτό σε ζωντανή ροή ενημέρωσης.








Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...