Πέμπτη 23 Μαΐου 2013

Πρωταθλητές παραβατικότητας

Μετά την ανακοίνωση του Ηρακλή περί καταγγελίας στον Πρωθυπουργό για όσα συνέβησαν στο Πανθεσσαλικό, στο ματς με τον Ολυμπιακό Βόλου, η απάντηση από την πλευρά της ΠΑΕ δεν άργησε να έρθει.


Αναλυτικά επισημαίνεται: 

«Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ηρακλής μας προκαλεί λύπη, απορία και αγανάκτηση. Παραπονούμενη μπορεί να είναι μόνο η ομάδα μας που το 4-0 έμεινε στα επίπεδα του 1-0. Η φιλοξενία η δική μας, όπως και για όλες τις φιλοξενούμενες ομάδες, ήταν άψογη παρά τη μεγάλη σημασία του αγώνα και την έκδηλη αγωνία μας.

Δυστυχώς, ούτε τα μέλη της διοίκησης της ΠΑΕ Ηρακλής κατά την αποχώρησή τους ούτε και οι ποδοσφαιριστές της ομάδας στα αποδυτήρια επέδειξαν την αντίστοιχη πρέπουσα συμπεριφορά. Εξάλλου, η ΠΑΕ Ηρακλής παραδέχεται έμμεσα τις παραπάνω συμπεριφορές αφού δεν συστήνει πια στους δικούς της φιλάθλους ηρεμία και σύνεση. Τέλος, δεν νοείται να διαμαρτύρεται η ΠΑΕ Ηρακλής για δήθεν περιστατικά στην εθνική οδό για τα οποία ποτέ καμία ΠΑΕ δεν έχει ευθύνη.

Υ.Γ.: Η ΠΑΕ Ηρακλής είναι η πρωτοπόρος στη Football League σε πειθαρχικές κλήσεις και τιμωρίες εντός και εκτός έδρας, αφού ο αθλητικός δικαστής σχεδόν σε όλες τις αγωνιστικές εγκαλεί την ΠΑΕ για παραβατικές συμπεριφορές και ασχήμιες των φιλάθλων της».















Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...