Παρασκευή 31 Μαΐου 2013

Μάγκας ο Καραγιάννης

Ο Αχιλλέας Μπέος χαρακτήρισε… μάγκα τον Δημήτρη Καραγιάννη και προέβλεψε απευθείας άνοδο.

Ο πρώην πρόεδρος του Ολυμπιακού Βόλου προέβλεψε ότι η άνοδος θα κριθεί μεταξύ των «ερυθρόλευκων» και του Παναιτωλικού, ενώ χαιρέτησε την απόφαση του Δημήτρη Καραγιάννη να μην δώσει εισιτήρια στους οπαδούς της Νίκης Νέας Ιωνίας. 






Αναλυτικά σε δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό Βόλος 9.86:

Για τα πλέι οφ:

«Πιστεύω ότι η «μάχη» θα γίνει ανάμεσα στον Παναιτωλικό και στον Ολυμπιακό Βόλου. Όταν χάσαμε στον Εργοτέλη εγώ είχα πει ότι ο Ολυμπιακός Βόλου θα τερματίσει πιο πάνω από τη Νίκη. Αυτό έγινε. Είμαι απλά γνώστης του ποδοσφαίρου, δεν είμαι μάντης».

Για την απόφαση του Ολυμπιακού Βόλου για τα εισιτήρια:

«Δεν μπορώ να ξέρω αν ο Πάτσης φοβάται ή δεν φοβάται. Μέσα στο αυτοκίνητο του πάντως έχει έναν σκύλο σαν μικρό άλογο. Το λέω για να αστειευτώ αυτό…

Ο κ. Πάτσης έχει το δικαίωμα να κάνει ότι θέλει, από την άλλη για μένα ο κ. Καραγιάννης είναι πολύ μάγκας. Η κάθε ομάδα έχει τη δική της δυναμική στον κόσμο και ο Ολυμπιακός σε τέτοιες δύσκολες εποχές είπε όχι στα έσοδα. Συγχαρητήρια στον κ. Καραγιάννη γιατί βάζει πάνω από όλα την ασφάλεια του κόσμου και όχι τα χρήματα. Ο κ. Καραγιάννης λειτουργεί ως οπαδός του Ολυμπιακού Βόλου και όχι ως επιχειρηματίας που έχει πάρει μία ΠΑΕ
».

Για το παιχνίδι μεταξύ Ολυμπιακού Βόλου και Νίκης και τους φιλάθλους:

«Οι κακοί φίλαθλοι της Νίκης δεν έχουν θέση στο γήπεδο. Τα αληταριά θα είναι στα στενά αλλά αυτό είναι θέμα της αστυνομίας να τους ελέγξει. Οι οικογενειάρχες και οι υγιείς φίλαθλοι μπορούν να προμηθευτούν εισιτήρια και να πάνε στο γήπεδο. Δεν τους το απαγόρευσε κανείς. Αλλά θα υπάρξουν μόνο διαρκείας απ' ότι γνωρίζω στο ντέρμπι. Έτσι όποιος θέλει να δει το ματς, ας πάει να πάρει διαρκείας. 15 ευρώ έχει άλλωστε. Η Νίκη όταν θα είναι γηπεδούχος ας κάνει ότι θέλει».

Για τον Ολυμπιακό Βόλου:

«Οι παίκτες του Ολυμπιακού Βόλου, έχουν την εμπειρία και γνωρίζουν καλά το ειδικό βάρος της φανέλας που φορούν. Ο Γιώργος Βαζάκας κατάφερε να «φορμάρει» ξανά την ομάδα. Αυτή τη στιγμή υπάρχουν 19 ετοιμοπόλεμοι παίκτες στο ρόστερ. Αν κερδίσουν την Κυριακή και ο Ολυμπιακός και η Νίκη, τότε ας σταματήσει εκεί το πρωτάθλημα. Ο Ολυμπιακός θα έχει ήδη ανέβει στη Σούπερ Λίγκα. Θέλω να πιστεύω ότι η Νίκη θα «χτυπήσει» το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό και όλα τα υπόλοιπα. Ο Ολυμπιακός κρατά την τύχη στα χέρια. Ας παίξει μπάλα για να ανέβει στη Σούπερ Λίγκα».





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...