Κυριακή 12 Μαΐου 2013

Τι μάθαμε από την χθεσινή ημέρα

Οι bookηδες πραγματικά τρέμουν την ελληνική β' εθνική και αυτό φάνηκε τρανά στα χθεσινά παιχνίδια.
Θεωρώντας λοιπόν τους άσους σε Βόλο και Καλλονή σχεδόν 100% σίγουρους,«βγάλαν» τα παιχνίδια προς στοιχηματισμό 3 ώρες πριν την έναρξη και δώσανε εξευτελιστικές αποδόσεις που όμως δεν τους δικαίωσαν.

Και λέω δεν τους δικαίωσαν αφού τα παιχνίδια μπορεί να ήρθαν άσσοι,όχι όμως με την ευκολία του 1.08 στον Βόλο και 1.15 στην Καλλονή.
Μέχρι το 80' η Καλλιθέα κρατούσε έστω και με 10 παίκτες το Χ και ακόμα όταν η Καλλονή προηγήθηκε,οι φιλοξενούμενοι είχαν δοκάρι στο 90'.

Από τα παραπάνω προκύπτει πως η επιλογή του 5.00 στο Χ θα ήταν ο θρίαμβος επί των bookηδων, έστω και αν δεν ήρθε πραγματικά στις λεπτομέρειες.

Με αυτό το σκεφτικό θα κινηθώ και τις επόμενες ημέρες.Αν και στο χθεσινό κείμενο «δίνω» τους άσους στην Βου,αλλά και το under στον Τελικό,που τελικά βγήκαν,το θεωρώ λανθασμένη επιλογή με τις αποδόσεις που τους αγόραζα ,γιάυτο και δεν τους συμπεριλαμβάνω στις προτάσεις μου.

Τα ίδια λάθη έχουν κάνει και στις σημερινές αποδόσεις.Καταρχήν το Παναχαΐκή - Νίκη είναι κλειδωμένο σε όλες τις εταιρίες θεωρώντας πως το παιχνίδι είναι αβαβά στο διπλό.Το αν έτσι προκύψει θα το ξέρουμε σε λίγες ώρες.Αν πάντως θεωρητικά μου έδιναν το Χ στην Πάτρα στο 4.50 (κάπού εκεί το υπολογίζω να το έδιναν) ίσως και να το αγόραζα σαν μονό αποδεκτό.

Αντίθετα προσφέρονται για στοίχημα οι υπόλοιποι αγώνες.Στο Καυτατζόγλειο η απόδοση του 1.57 στον Ηρακλή θα με αναγκάσει να πάω στο 3.70 του Χ.Πολλοί θα θεωρήσουν την επιλογή αυτοκτονική ,αφού το ματς δίνει την εντύπωση πως θα πάει προς τον άσσο παρασκηνιακά.Εγώ δεν το πιστεύω και το αναλύω μόνο αγωνιστικά.Ο Ηρακλής σε καμία περίπτωση στη  έδρα του δεν δικαιολογεί τέτοια απόδοση.Σαφώς η τρομοκρατία θα είναι μεγάλη και ο Κάμπαξης θα παίξει έδρα ,αλλά θα το διακινδυνεύσω.

Στα Μέγαρα ίσως είναι η τελευταία ευκαιρία του Βύζα για σωτηρία.Πάω με τον άσσο αν και τον θεωρώ οριακά μικρό στο 1.90.

Τέλος στην Ριζούπολη για κάποιο λόγο ο άσσος είναι στο πολύ καλό 1.50.Εμένα μου κάνει...
Τέλος θα ποντάρω στο εντυπωσιακό για over ποσοστό του 3.10 στο Καβάλα- Λάρισα.

Πάμε εκτός Ελλάδας.Αδιάφορη και με απουσίες η Λοριάν.Ίσως επανέλθω στις ευρωπαϊκές επιλογές μετά το μεσημέρι με ανανέωση της σελιδας.

Συνοπτικά οι επιλογές:
  • Ηρακλής - Σέρρες  Χ (3.70) KOYBAΣ
  • Βύζας - Φωκικός 1  (1.93) ΤΑΜΕΙΟ
  • Απόλλων - Γιαννιτσά 1 (1.50)  ΤΑΜΕΙΟ
  • Καβάλα- Λάρισα over 2,5 goals  (3.10) KOYBAΣ
  • Λοριάν- Σεντ Ετιεν 2 (2.00) KOYBAΣ
  • Εβιάν -Νις 1 (2.70)  ΤΑΜΕΙΟ
  • Μπέτις -Θέλτα under  (2.00)  ΤΑΜΕΙΟ

Θυμηθείτε να παίζετε συνετά και μόνο εφόσον σας περισσεύουν λεφτά.

Η μεγαλύτερη στοιχηματική εταιρεία της Ευρώπης επέστρεψε και είναι πλέον καθόλα νόμιμη..




Επισκεφτείτε την σελίδα της bet365 και εκμεταλευτείτε το bonus εγγραφής πατώντας τον παρακάτω σύνδεσμο.



bet365  
Eπίσης μην ξεχνάτε να «τσεκάρετε» τους τζίρους των αγώνων πριν την επιλογή σας...
Μην ξεχνάτε πως μπορείτε να ενημερωθείτε άμεσα για όλα τα αποτελέσματα ποδοσφαίρου στην σελίδα μας LIVE SCORES Σ.Σ:Οι αποδόσεις είναι οι τρέχουσες την ώρα που γράφεται το κείμενο.Ως γνωστόν μπορούν να μεταβληθούν ανά πάσα στιγμή.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...