Δευτέρα 29 Απριλίου 2013

Εργοτέλης-Ολυμπιακός Βόλου (pregame)

Μία μεγάλη νίκη χρωστάνε οι παίκτες του Ολυμπιακού στους φιλάθλους τους εδώ και καιρό και το παιχνίδι στην Κρήτη τους δίνει την ευκαιρία να...εξιλεωθούν.
Εκτός αποστολής Ογκουνσότο, Καπετάνος ,μέσα ο Μπακαγιόκο...
Ο Ολυμπιακός σε ένα παιχνίδι που είναι σαν τελικός,αντιμετωπίζει στο Παγκρήτιο την Μ.Δευτέρα στις 16:30 τον Εργοτέλη.
Μετά το ρεπό ο Ολυμπιακός πλέον βρίσκεται εκτός τριάδας,αφού ισοβαθμεί με τον Παναιτωλικό και αν χάσει στην Κρήτη...χάνεται.
Την στιγμή που και η ισοπαλία δεν είναι καλό αποτέλεσμα ,o Σάββας Παντελίδης αναμένεται να «κατεβάσει » την ομάδα με επιθετικό σχήμα με στόχο το τρίποντο.

O Ολυμπιακός ουσιαστικά δεν έχει προβλήματα,αφού Ολίσε και Μπρέσκα επέστρεψαν σε κανονικούς προπονητικούς ρυθμούς.Μοναδικός απών θα είναι ο τιμωρημένος Κωστούλας.

Ο Παπαπέτρου από την Αθήνα θα είναι ο διαιτητής του αγώνα..διαβάστε περισσότερα...
Ο Ολυμπιακός στις 3 επισκέψεις του στην έδρα του Εργοτέλη,δεν έχει καταφέρει μέχρι τώρα να «φύγει» νικητής.Διαβάστε περισσότερα...
Ο Εργοτέλης σε μία προσπάθεια να μαζέψει κόσμο στο Παγκρήτιο όρισε γενική είσοδος 5 ευρώ και δωρεάν είσοδο για γυναίκες και παιδιά.

Αγωνιστικά οι Κρητικοί έχουν μικροπροβλήματα.Η δεδομένη απουσία θα είναι αυτή του Ουέλιγκτον ο οποίος συνεχίζει τη θεραπεία του για τον τραυματισμό που έχει στο πέλμα, ενώ από την Παρασκευή (26/4) θα φανεί αν μπορέσουν να παίξουν οι Χαντί και Πλουσής.

Το παιχνίδι θα μεταδοθεί ζωντανά από τον OTETV.


  • Κάλεσμα στον κόσμο της Κρήτης κάνει ο « κουμπάρος» Τζώρτζογλου μέσω της ΕΠΣ Ηρακλείου.Ακόμα μία πόλη που στο όνομα του Ολυμπιακού Βόλου «ηλεκτρίζεται» και προσπαθεί να συσπειρωθεί...

Την αποστολή του Ολυμπιακού Βόλου απαρτίζουν οι εξής 19 ποδοσφαιριστές: Γκίτκος, Σταυράκης, Ανιέτε, Μπολάτι, Μπρέσκα, Στογιάνοφ, Γιενγκά, Μπακαγιόκο, Γκότοβος, Γόγολος, Καρράς, Κατσιαρός, Παλαιολόγος, Πετκάκης, Πινδώνης, Σολάκης, Χατζηπαντελίδης, Ναντάγια, Ολίσε.

Ογκουνσότο και Καπετάνος έμειναν εκτός αποστολής ενώ μετά από καιρό επέστρεψε ο Μπακαγιόκο...
  • Ηλιόλουστος ο καιρός στο Ηράκλειο με 26° C και υγρασία.
  • Σε καλή κατάσταση βρίσεκται ο Πετκάκης και μάλλον θα είναι στο αρχικό σχήμα.
  • Δεν αναμένεται πολύ κόσμος στο Παγκρήτιο παρά οι μόνιμοι 1000 θεατές του Εργοτέλη.



Η παρούσα ανάρτηση θα ανανεώνεται με νέα των δύο ομάδων πριν την σέντρα.



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...