Πέμπτη 11 Απριλίου 2013

ΣΦΟΒ: Μας πεισμώνουν...

Ανακοίνωση εξέδωσε ο ΣΦΟΒ με αφορμή την διαιτησία Κουτσιαύτη.
«Οι της ΚΕΔ Δούρος, Μπριάκος δεν κατάλαβαν ότι όσο μας πολεμάνε τόσο μας πεισμώνουνε και μας συσπειρώνουνε.

Γνωρίζουμε ότι δε θέλουνε την ομάδα μας στη SuperLeague διότι οι συμπαθείς ομάδες τους στην Αθήνα πάλι θα εξευτελιστούνε αγωνιστικά από τον Ολυμπιακό μας με νέες τεσσάρες και τριάρες.

Εμείς στέλνουμε το δικό μας μήνυμα ότι θα περιφρουρήσουμε και θα στηρίξουμε την ομάδα μας. Την Κυριακή όλοι πάλι στο Πανθεσσαλικό (Παμβολιώτικο) να δώσουμε δύναμη και πίστη στους παίκτες μας.

Καλούμε τη Διοίκηση άμεσα να μηνύσει τον Κούγια με τη διαδικασία του αυτόφωρου, για τις δυσφημιστικές του δηλώσεις προς το Σύλλογο. Καλούμε τη Διοίκηση να προστατέψει τα συμφέροντα της ομάδας και να ζητήσει συνάντηση με το δίδυμο των Μπριάκου – Δούρου.

Καλούμε το τεχνικό τιμ να διαχειρισθεί την πολυτέλεια των 32 παικτών με καλύτερο τρόπο. Δεν είναι δυνατόν να είναι μόνιμα εκτός 18αδας κάποιοι παίκτες και να βλέπουμε παίκτη που είναι ανύπαρκτος σε κάθε αγώνα και να παίζει συνεχώς και να τρώει και κάρτες. Τις συμπάθειες και τις αντιπάθειες να τις ξεχάσουμε.

Καλούμε τους παίκτες μας να υπερβάλουνε εαυτούς και να ανεβάσουνε την ομάδα στη Super League. Εμείς πιστεύουμε στις δυνατότητές τους, τους στηρίζουμε και δικαιολογούμε τις όποιες αδυναμίες και λάθη.

Τέλος ο κόσμος που δίνει σ’ αυτή την ομάδα δύναμη και κύρος να συσπειρωθεί ακόμη περισσότερο και να κάνει το καθήκον του.»


-Η-
Διοίκηση του ΣΦΟΒ



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...