Κυριακή 7 Απριλίου 2013

Κούγια ετοιμάσου !


Στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας ανέβηκε ο Ολυμπιακός μετά την εύκολη νίκη επί του Γαζώρου με 2-0.
Το βίντεο του αγώνα...

Μια μέτρια εμφάνιση ήταν αρκετή για να «καθαρίσει» το παιχνίδι με γκολ των Μπρέσκα και Πινδώνη.
Δοκάρι είχε ο Γόγολος...

Η ομάδα του Σάββα Παντελίδη ήταν ανώτερη των Σερραίων στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, έψαξε από την αρχή το γκολ που θα της επέτρεπε να ελέγξει πιο εύκολα το ματς και τα κατάφερε στο 20ό λεπτό χάρη σε έναν από τους πιο δραστήριους παίκτες της. Ο λόγος για τον Μάριo Μπρέσκα, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε πολύ ωραία μπαλιά του Σολάκη, μπήκε στην περιοχή του Βαλσαμάκη και με πλασέ έκανε το 1-0.




Μέχρι τότε ο Ολυμπιακός είχε απειλήσει με το σουτ του Μπρέσκα έξω από την περιοχή που απέκρουσε σε κόρνερ ο Βαλσαμάκης στο 9',  στο 10' λεπτό με ψηλοκρεμαστό σουτ που όμως απομάκρυνε επάνω στη γραμμή ο Μερτσιώτης ενώ η πιο άτυχη στιγμή για τον Ολυμπιακό ήταν στο 12' όταν ο Μπρέσκα έκανε σέντρα και ο Γόγολος με το κεφάλι έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.

Ο Ολυμπιακός μπορεί να... κατέβασε ταχύτητα στη συνέχεια, όμως δεν σταμάτησε να βγάζουν φάσεις. Ωστόσο, βρήκαν απέναντί τους έναν πολύ καλό Βαλσαμάκη, ο οποίος στο 35’ απέκρουσε το σουτ του Μπρέσκα, στο 41’ μπλόκαρε ακόμα ένα επικίνδυνο σουτ από τον Γενγκά και στο 51’, αφού σταμάτησε την κεφαλιά του Γόγολου, είδε το γυριστό του Ναντάγια από το ύψος της μικρής περιοχής να φεύγει άουτ.

Οι Σερραίοι,  λίγο έλειψε να... κάνουν την ζημιά , όταν στο 72ο λεπτό ο Γόγολος πρόλαβε και έδιωξε σε κόρνερ πριν ο Χαριτίδης πλασάρει τον Γκίτκο.

Τελικά, ο Ολυμπιακός «σφράγισε» τη νίκη στο 84ο λεπτό, όταν μετά από ωραίο συνδυασμό μεταξύ των Ογκουνσότο και Καπετάνου, ο τελευταίος έδωσε... έτοιμο γκολ στον Πινδώνη, ο οποίος σε κενή εστία έκανε το 2-0.



Ο Σάββας και οι άλλοι: Δεν φάνηκε να «βγαίνει » το δίδυμο Σολάκη και Ναντάγια στην επίθεση αφού πολλές ήταν οι φορές που οι παίκτες αλληλοκαλύπτοταν και μπερδευόταν μεταξύ τους.Για μία ακόμα φορά ο Μπρέσκα έκανε πολλά χιλιόμετρα και Πινδώνης και Ολίσε έκαναν ελάχιστα λάθη.Ο Γκίτκος ήταν σταθερός ενώ o Καπετάνος δείχνει να βρίσκει τον εαυτό του.



Ο κόραξ του αγώνα: Κακός ο Δραμινός ρέφερι άφησε ατιμώρητο τον Κωσταντινίδη σε σκληρά μαρκαρίσματα πάνω στον Γόγολο.Υπερβολικές οι κάρτες σε Γιενκά και Γόγολο.
Είπαν:

Παντελίδης:«Θέλω να δώσω συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες για την προσπάθειά τους. Για μας ήταν ένα από τα πιο άσχημα παιχνίδια που έχουμε κάνει. Σε κανένα σημείο του δεν καταφέραμε να αποκτήσουμε ρυθμό. Θεωρώ όμως δίκαιο το αποτέλεσμα. Είχαμε τον έλεγχο του αγώνα και δεν απειληθήκαμε ούτε μια στιγμή, έστω κι αν ο αντίπαλος ήταν καλά οργανωμένος.

Θα μπορούσαμε να είμαστε πιο αποτελεσματικοί και να είχαμε πετύχει περισσότερα γκολ, αν δεν χάναμε ορισμένες κλασικές ευκαιρίες. Δεν είμαι ευχαριστημένος από τη γενική εικόνα. Θα κρατήσουμε τους τρεις βαθμούς από το σημερινό ματς και επικεντρωνόμαστε στο πολύ δύσκολο ματς της ερχόμενης Τετάρτης με την Παναχαϊκή..
Πλέον οι αγώνες γίνονται πιο δύσκολοι, πιο "σφιχτοί" και θα ανεβαίνει το άγχος των παιδιών. Γι' αυτό κάθε βαθμός είναι πολύτιμος.Καλή συνέχεια στον Παναγιώτη Διλμπέρη και στον Εθνικό Γαζώρου».


Σπύρος Γόγολος:«Θεωρώ το σημερινό αποτέλεσμα δίκαιο. Πετύχαμε δύο γκολ, χωρίς να φτάσουμε σε ψηλά επίπεδα απόδοσης. Συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου. Παίξαμε απέναντι σε μια καλά οργανωμένη ομάδα που δεν κλείστηκε. Ξεχνάμε το σημερινό μας και κρατάμε μόνο τους τρεις βαθμούς. Μας έμειναν εννιά παιχνίδια, εννιά πραγματικοί τελικοί. Επικεντρωνόμαστε στο παιχνίδι της ερχόμενης Τετάρτης με την Παναχαϊκή στην Πάτρα, απ' όπου θέλουμε να επιστρέψουμε νικητές.»


Παναγιώτης Διλμπέρης: «Σήμερα παίξαμε μ' ένα πολύ δυνατό αντίπαλο. Έχουμε μάθει και ζούμε με τα προβλήματα λόγω τραυματισμών και καρτών. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για τη μεγάλη τους προσπάθεια. Εμείς κοιτάμε πλέον τα δύο κομβικά εντός έδρας ματς που ακολουθούν.Αν κάτι μπορούμε να πούμε πως κερδίσαμε σήμερα, είναι η συμμετοχή του μικρού Γιώργου Κομνηνάκη.Έπαιξε για πρώτη φορά και τα πήγε πολύ καλά. Καλή συνέχεια στον κόουτς και στον Ολυμπιακό Βόλου».




ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ: Γκίτκος, Πετκάκης, Γουσούλης, Παλαιολόγος, Γόγολος, Πινδώνης, Ολίσε, Μπρέσκα, Σολάκης (60' Ογκουνσότο), Ναντάγια (69' Καπετάνος), Γιενκα.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΑΖΩΡΟΥ: Βαλσαμάκης, Διαμαντίδης, Μερεσιώτης, Κατσαβάκης, Μουσικάκης, Σαββίδης, Μαχαιρούδης, Κομνηνάκης, Κωνσταντινίδης, Γαιδαρτζής (60' Γεωργιάδης), Αγγελάκας (46' Χαριτίδης).


Μικρά και πικάντικα
  • Αρκετοί άνθρωποι του ποδοσφαίρου βρέθηκαν στα επίσημα του Πανθεσσαλικού.Ο προπονητής της Νίκης κος Χαραλαμπίδης ,αλλά και ο τέως παίκτης του Ολυμπιακού Ροτζέριο Μάρτινς.
  • "Τα πήρε" με έναν από τους κλασικούς προπονητές της εξέδρας ο Καπετάνος.Μετά από μια μπαλιά του ,"φίλαθλος" του Ολυμπιακού άρχισε να τον βρίζει και εκείνος του απάντησε.
  • Πάντως το φαινόμενο της συνεχόμενης και αδικαιολόγητης γκρίνιας από την εξέδρα αυξάνεται παράλληλα με την προσέλευση φιλάθλων στο Πανθεσσαλικό.
  • Περίπου 5.000 κόσμος παρακολούθησε το παιχνίδι.
  • «Κερδίσαμε 3 βαθμούς και αυτό μετράει! Και τώρα Τετάρτη...Είναι πολύ σημαντικό παιχνίδι για μένα, επειδή στην καρδιά μου κρατάω κάτι άσχημο και θέλω να βγει έξω!!!!!Πιστεύω πως με την ομάδα μου θα κάνουμε μεγάλη νίκη!!!» ,έγραψε ο Μάριο για το επόμενο παιχνίδι στην Πάτρα στο προσωπικό του προφίλ.
  • Τα γενέθλιά του γίορτασε ο ο Σάββας Παντελίδης στα αποδυτήρια του Πανθεσσαλικού μετά το παιχνίδι.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...