Τετάρτη 10 Απριλίου 2013

Επίδειξη δύναμης της παράγκας...


Με ένα γκολ που δεν έπρεπε να μετρήσει η Παναχαΐκή   «έκλεψε» το τρίποντο από τον αποδεκατισμένο Ολυμπιακό ,που ο Κοτσιαύτης φρόντισε να παίζει με εννέα παίκτες!
Οι δύο πόντοι που χάθηκαν ίσως και να κοστίσουν.
Το μήνυμα ελήφθη...ο Ολυμπιακός δεν χωράει στην Σούπερ Λίγκα....





Ο Σάββας Παντελίδης δεν είχε εκπλήξεις στο αρχικό σχήμα. 

Κάτω από τα δοκάρια ο Γκίτκος, στην άμυνα δεξιά ο Πετκάκης, αριστερά ο Κατσιαρός και στόπερ οι Παλαιολόγος, Κωστούλας. Στη μεσαία γραμμή, οι Ολίσε, Πινδώνης κινούνται στον άξονα, στις πτέρυγες οι Μπρέσκα, Γιενγκά, με τον Καπετάνο πίσω από τον προωθημένο Σολάκη.



Σέντρα-σουτ του Μπρέσκα στο 10ο λεπτό εξουδετέρωσε σε κόρνερ ο Πίτκας, στην πρώτη επικίνδυνη φάση του αγώνα μπροστά στα δύο καρέ, ενώ στο επόμενο λεπτό κεφαλιά του Ν' Τζιοντό, έδιωξε ο Γκίτκος σε κόρνερ προ του Παμπόε.

Εκτέλεση φάουλ του Καπετάνου στο 22ο λεπτό βρήκε σε ετοιμότητα τον τερματοφύλακα της Παναχαϊκής που έδιωξε σε κόρνερ κι ενώ η μπάλα βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι. 

Η υπεροχή των "ερυθρολεύκων" και η πίεσή τους καροποφόρησε στο 27ο λεπτό. Ο Γιενγκά εκτέλεσε φάουλ, ο Πίτκας δεν μπόρεσε να συγκρατήσει την μπάλα που έφθασε στον Θανάση Πινδώνη, ο οποίος ήταν ο σκόρερ του 0-1. 




Στο 34ο λεπτό, φάουλ για την Παναχαϊκή εκτελέστηκε με πάσα και ο Τέλλος σούταρε αλλά η μπάλα πέρασε δίπλα από το αριστερό κάθετο δοκάρι. 


Μεγάλη διπλή ευκαιρία στο 38' για τον Ολυμπιακό ώστε να πετύχει και δεύτερο τέρμα "καθαρίζοντας" στην ουσία την υπόθεση της νίκης. Προσπάθεια του Μπρέσκα, ο Πίτκας έδιωξε το σουτ του Σλοβάκου και ο Πινδώνης βρέθηκε σε θέση για γκολ, αλλά δεν είχε καλό τελείωμα. Το σουτ του απέκρουσε ξανά ο γκολκίπερ των Πατρινών σε κόρνερ. 

 Στο 68ο λεπτό, οι "ερυθρόλευκοι" έμειναν με δέκα παίκτες καθώς ο Πετκάκης δέχθηκε δεύτερη κίτρινη κάρτα (σε διάστημα 15 λεπτών) σε μια ανύποπτη φάση, για διαμαρτυρία προς το διαιτητή Κουτσιαύφτη. 


 Ο Ολυμπιακός είχε και δεύτερη κόκκινη στο 81ο λεπτό καθώς ο Καπετάνος πήρε δεύτερη κίτρινη. 

 Στο 85ο λεπτό, η Παναχαϊκή έφθασε στην ισοφάριση. Ο Γκίτκος απέκρουσε σουτ του Σπίνουλα και ο Περέιρα πήρε την επαναφορά και από θέση οφσάιτ σημείωσε το 1-1 λίγο πριν τη λήξη του παιχνιδιού.

Ο Σάββας και οι άλλοι: Τα λάθη του Παντελίδη στον πάγκο μπορεί να υπήρξαν ,αλλά όταν παίζεις με διαιτησία τέτοια ,σαφώς υπάρχουν δικαιολογίες. Οι αλλαγές που έγιναν από πλευράς «στρατηγικής» ήταν μονόδρομος.
Οι παίκτες πάντως του Ολυμπιακού αντιμετώπισαν το παιχνίδι ως ένα τυχαίο ματς.Δεν υπήρχε ίχνος πάθους και απεδείχθη πως οι μοναδικοί που «τσιτώθηκαν» με τις δηλώσεις Κούγια ,ήταν οι φίλαθλοι της ομάδας.

Ο Κόραξ του αγώνα:Ο Κουτσιαύτης έδειξε εφτά κίτρινες κάρτες σε παίκτες του Ολυμπιακού και τέσσερις σε παίκτης της γηπεδούχου.Τέσσερις από τις εφτά ήταν στον Καπετάνο και στον Πετκάκη που αποβλήθηκαν.Κατά την άποψή μας οι δύο εξ αυτών δίνονται .Οι πρώτες δύο όμως δίνονται σε ομάδες επιπέδου Επανομής....
Το γκολ της Παναχαικής είναι οφ-σάιτ. Συνυπεύθυνοι ο διαιτητής μαζί με τον βοηθό,αφού δύο παίκτες της Πατρινής ομάδας (μεταξύ αυτών και ο σκόρερ) είναι ένα μέτρο μπροστά από τον τελευταίο αμυντικό του Ολυμπιακού.


Είπαν:

Παντελίδης:«"Πιστεύω πως σήμερα ήμασταν καλύτεροι. Έπρεπε να προσπαθήσουμε να παίξουμε ποδόσφαιρο. Το κάναμε στο α' μέρος όπου προηγηθήκαμε και με 1-0. Στη συνέχεια στο β' μέρος αρχικά παίζαμε 11 εναντίον 13 και στο τέλος εννιά έναντι 13... Πρώτη φορά στη ζωή μου παρεκτράπηκα με τον διαιτητή. Στο γκολ της ισοφάρισης δύο παίκτες είναι οφσάιτ, ενώ και οι δυο αποβολές ήταν τραβηγμένες.
Μην περιμένετε με παιχνίδια Τετάρτη - Κυριακή να μπαίνει μέσα μία ομάδα και να ρίχνει 3 γκολ από το πρώτο ημίχρονο ,όσο και καλύτερη να είναι από την άλλη.Δείτε τι έγινε στα άλλα παιχνίδια  Δεν κοιτάμε πίσω. Εξακολουθώ να πιστεύω πως είμαστε σε καλό δρόμο. Καλή επιτυχία στον Ηλία Φυντάνη. Η Παναχαϊκή ήδη είναι καλύτερη απ' ό,τι πριν».


Ηλίας Φυντάνης: «Ο Ολυμπιακός είναι μια ομάδα που πιστεύω πως θα τερματίσει στην πρώτη τριάδα. Ξεκίνησα την ίδια 11αδα με τα Γιαννιτσά. Έδωσαν όλοι τον καλύτερό τους εαυτό και καταφέραμε και γυρίσαμε το παιχνίδι. Προσπαθήσαμε να δώσουμε χώρο στον αντίπαλο και βγήκαμε με προϋποθέσεις για γκολ. Δεχτήκαμε από ένα γκολ που ξεκίνησε από ανύπαρκτο φάουλ.
Συνεχίσαμε στον ίδιο ρυθμό. Γίναμε πιο επιθετικοί μετά το 60'. Μας βοήθησαν οι δύο αποβολές και βγήκαμε μπροστά. Κλείσαμε τον αντίπαλο στα καρέ του και βάλαμε το γκολ που ήταν κανονικότατο, ενώ χάσαμε ευκαιρία να πετύχουμε και δεύτερο γκολ.
Τα παιδιά αξίζουν συγχαρητήρια. Είμαστε μέσα στον στόχο μας. Πήραμε τέσσερις βαθμούς στα δύο τελευταία ματς. Θα συνεχίσουμε με τον ίδιο ρυθμό. Η Παναχαϊκή δεν χαρίζεται σε κανένα γιατί είναι Παναχαϊκή. Θα χτυπήσουμε όλα τα ματς. Εύχομαι στο Σάββα το φίλο μου να κερδίσει την κατηγορία γιατί πιστεύω πως αξίζει»


Παναχαϊκή: Πίτκας, Σπίνουλας, Λίτσης (75' Περέιρα), Τέλλος, Κοκκίνης, Βάντερσον (64' Γ. Κοιλιάρας), Καραμανλής, Παμπόε, Βασιλαντωνόπουλος, Ν' Τζιοντό (41' Δ. Κοιλιάρας), Γκούρτσας

Ολυμπιακός Βόλου: Γκίτκος, Πετκάκης, Κατσιαρός, Παλαιολόγος, Κωστούλας, Ολίσε, Πινδώνης, Καπετάνος, Γιενγκά (84' Καρράς), Μπρέσκα (69' Γόγολος), Σολάκης (78' Μπολάτι)


Μικρά και πικάντικα
  • Σχολή φαίνεται πως δημιουργεί ο Κούγιας στην Πάτρα που έχει έστω κάποιους ελάχιστους που παίρνουν στα σοβαρά τον καρνάβαλο του ελληνικού ποδοσφαίρου.Δεν εξηγούνται διαφορετικά οι αποδοκιμασίες σε Σολάκη και Μπρέσκα.
  • Μικορεπεισόδια έγιναν στο κέντρο της πόλης μεταξύ φιλάθλων του Ολυμπιακού Βόλου και της Παναχαικής ενώ συμμετείχαν και οπαδοί του Παναθηναϊκού.
  • Ο Παντελίδης αποβλήθηκε από παιχνίδι για πρώτη φορά στην προπονητική του καριέρα.
  • Ανακοίνωση εξέδωσε η ΠΑΕ για την διαιτησία.

Παναχαική - Ολυμπιακός Βόλου by volosfans

Παρακολουθήσατε ζωντανά το παιχνίδι ...ΕΔΩ!




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...