Τρίτη 12 Μαρτίου 2013

Ολυμπιακός Βόλου -Πανσερραϊκός (pregame)


"Το πιο κρίσιμο παιχνίδι της χρονιάς",χαρακτήρισε το ματς της Τετάρτης ο Σάββας Παντελίδης και μάλλον έχει δίκιο.
Ανακοινώθηκε η αποστολή (τελ.ενημέρωση 18:55)

Ο Ολυμπιακός Βόλου την Τετάρτη στις 16:00 στο Πανθεσσαλικό θέλει να κερδίσει τον Πανσερραικό,να τον «βάλει από κάτω» στην βαθμολογία και υπό προϋποθέσεις να πλασαριστεί για πρώτη φορά στην χρονιά στην προνομιούχα τριάδα.

Η διοίκηση και οι παίκτες ελπίζουν για ακόμα μία φορά σε μεγάλη προσέλευση κόσμου και γι'αυτό η γενική είσοδος κοστολογήθηκε στα 7 ευρώ.

Αν έπαιζε μπάλα η προϊστορία το παιχνίδι μάλλον δεν θα χρειαζόταν καν να γίνει αφού ο Ολυμπιακός δεν χάνει από τους Σερραίους στον Βόλο.(Δείτε αναλυτικά....)

Στα αγωνιστικά στον Ολυμπιακό επιστρέφει ο Ολίσε ,ο οποίος δείχνει να έχει ξεπεράσει την θλάση που τον ταλαιπώρησε τις τελευταίες ημέρες ,θα λείπει όμως ο Γόγολος,ο οποίος θα εκτίσει την πρώτη από την δεύτερη αγωνιστική της τιμωρίας του.

Από την άλλη μεριά ο Πανσερραικός έρχεται στον Βόλο με προβλήματα οικονομικής και όχι αγωνιστικής φύσης.Οι παίκτες της ομάδας είναι απλήρωτοι μέχρι την στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές και οι διοικούντες έχουν υποσχεθεί πληρωμές την Τετάρτη για να έρθουν στον Βόλο με «γεμάτες τσέπες».Βέβαια δεν πρέπει να λησμονούμε πως και στην Καβάλα απλήρωτοι ήταν....O τεχνικός των Σερρών δεν υπολογίζει στον τιμωρημένο Γιάννη Στεφανίδη, ενώ αμφίβολοι είναι οι Σάμι Μπανγκουρά, Γιορντάν Τοντόροφ και Δαμιανός Τριανταφύλλου.


Διαιτητής του αγώνα ορίστηκε ο Τοπούζης από την Θράκη με βοηθούς τους Χαρίτση και Χούσκογλου από τον ίδιο σύνδεσμο.

Το παιχνίδι δεν έχει τηλεοπτική κάλυψη και το VolosFans θα είναι κοντά στον οπαδό του Ολυμπιακού που μένει εκτός Βόλου και θα μεταδώσει με ζωντανή ροή γεγονότων το παιχνίδι της Τετάρτης.

Εκτός της 19άδας που ανακοίνωσε ο Σάββας Παντελίδης έμεινε ο τιμωρημένος Γόγολος και οι Τσιάτσιος,
  • Την αποστολή για τον αυριανό εντός έδρας αγώνα με τον Πανσερραϊκό απαρτίζουν οι εξής 19 ποδοσφαιριστές: Yenga, Oliseh, Bolatti, Nadaya, Κατσιαρός, Καρράς, Καπετάνος, Σολάκης, Κωστούλας, Πετκάκης, Παλαιολόγος, Χατζηπαντελίδης, Breska, Γκότοβος, Ogunsoto, Anete, Γκίτκος, Σταυράκης, Πινδώνης.


Η παρούσα ανάρτηση θα ανανεώνεται με νέα των ομάδων συνεχώς...




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...