Πέμπτη 28 Μαρτίου 2013

Εξετάστηκαν οι μικροί αθλητές

Με πρωτοβουλία του Κέντρου Φυσικής Ιατρικής και Αποκατάστασης «ΕΥ ΠΡΑΤΤΕΙΝ Α.Ε.» - ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ, εξετάστηκαν δωρεάν όλοι οι αθλητές του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου ηλικίας έως και 15 ετών.

Ο Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία τονίζονται τα εξής:

«Σε εργοφυσιολογικό και καρδιολογικό έλεγχο, υποβλήθηκαν όλοι οι αθλητές του συλλόγου, ηλικίας έως 15 ετών. Οι αθλητές μας, εξετάστηκαν λεπτομερώς από καρδιολόγο, ορθοπεδικό και φυσίατρο του Κέντρου Φυσικής Ιατρικής και Αποκατάστασης «ΕΥ ΠΡΑΤΤΕΙΝ Α.Ε.» - ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ.

Διενεργήθηκαν καρδιογράφημα και πελματογράφημα. Ελέγχθηκε η μυϊκή ισχύς μέσω ισοκινητικού συστήματος BIOTEX, η ιδιοδεκτικότητα και η νευρομυϊκή συναρμογή μέσω ειδικής πλατφόρμας ισορροπίας, η σπονδυλική στήλη των αθλητών για τυχόν παραμορφώσεις, καθώς και η ορθή λειτουργία όλου του μϋοσκελετικού τους συστήματος

Ο Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937, αισθάνεται βαθύτατα υποχρεωμένος, απέναντι στο Κέντρο Φυσικής Ιατρικής και Αποκατάστασης «ΕΥ ΠΡΑΤΤΕΙΝ Α.Ε.» - ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ και σε όλη τη ομάδα των ιατρών του, αφενός για τη δωρεάν εξέταση όλων των αθλητών μας, αφετέρου για τις πολύτιμες συμβουλές και οδηγίες που έδωσαν στους μικρούς μας αθλητές. Συγχαρητήρια για την ευγενική πρωτοβουλία και συνεργασία του Κέντρου, καθώς και στον καρδιολόγο κ. Μπουκή Ευστράτιο, τον ορθοπεδικό κ. Μανούδη Γρηγόρη, τον Φυσίατρο κ. Παπαχρήστο Αρη και τον Φυσιοθεραπευτή κ. Λιάκο Ζήση.

Για τον Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937, η κατάσταση της υγείας των αθλητών και ιδιαίτερα στο ευαίσθητο προεφηβικό στάδιο, σε συνδυασμό με την πρόληψη παθήσεων και κακώσεων, σχετιζομένων με την άθληση, είναι προτεραιότητα. Οι γονείς που εμπιστεύονται τα παιδιά τους, στο σύλλογό μας, να είναι βέβαιοι, πως ο Ολυμπιακός, πέρα από τις οφθαλμοφανείς ενέργειες για τη διατήρησή του σε ένα υψηλό λειτουργικό και οργανωτικό επίπεδο, προχωρά στην υλοποίηση πρότυπων και καινοτόμων ενεργειών, με σκοπό την αναβάθμιση των προσφερόμενων υπηρεσιών στην αθλούμενη νεολαία της πόλης μας»
.




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...