Τετάρτη 27 Μαρτίου 2013

Μάριο - γκολ!


Στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας ανέβηκε ο Ολυμπιακός που με γκολ του Μπρέσκα και του Ντιεγκίτο κέρδισε εύκολα την Δόξα Δράμας με σκορ 2-0.
Παντελίδης:«Πείστηκαν οι...δύσπιστοι».

Ο Ολυμπιακός ,θυμίζοντας κάτι από τα παλιά,αποδίδοντας πολύ καλό κατά διαστήματα ποδόσφαιρο αναρριχήθηκε στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας ,πέτυχε την πέμπτη σερί του νίκη απέναντι σε μία ομάδα που δύσκολα χάνει (τελευταία ήττα 2 Δεκεμβρίου από την ΑΕΛ Καλλονής) και έδειξε ικανός να υπερασπιστεί την θέση του στην πρώτη τριάδα.






To παιχνίδι ασφαλώς «ξεκλείδωσε» από το γρήγορο γκολ του Μάριο Μπρέσκα μόλις στο 2'
ο Μπρέσκα έγινε κάτοχος της μπάλας εντός μεγάλης περιοχής μετά από πάσα του Ανιέτε, ξεπέρασε τον Μιλένκοβιτς με ωραία ντρίμπλα και με κοντινό σουτ, άνοιξε το σκορ και τον...«λογαριασμό» αφού ήταν το πρώτο του γκολ μετά την επιστροφή του στην αγαπημένη του ομάδα


Στο 18' σέντρα του Μπρέσκα από τα δεξιά, ο Γιενκά μέσα από την περιοχή έπιασε την κεφαλιά, η μπάλα βρήκε στην πλάτη του Κοντέων και κατέληξε στα χέρια του Δαύκου.
Μεγάλη φάση στο 20ό λεπτό όταν ο Σολάκης έγινε κάτοχος της μπάλας στο ύψος του πέναλτι, δέχθηκε πίεση από αμυντικό της Δόξας, αλλά κρατήθηκε όρθιος και πλάσαρε μόλις δίπλα από το δεξί κάθετο.


Στο δεύτερο ημίχρονο, οι «ερυθρόλευκοι» ξεκίνησαν δυνατά. Στο 48’, από σέντρα του Μπρέσκα, ο Κωστούλας πήρε κοντινή με το τέρμα κεφαλιά, που κόντραρε όμως στον Καμινιώτη και έφυγε κόρνερ. Μετά την εκτέλεση, η μπάλα έφθασε στον Ανιέτε. Το συρτό σουτ του Ισπανού πέρασε δίπλα από το δεξί κάθετο του Δαύκου.


Στο 53' ο Γιενκά γύρισε τη μπάλα μέσα στην περιοχή, δίχως ο Σολάκης να μπορέσει να βρει τη μπάλα και να τη στείλει στα δίχτυα στο ύψος της μικρής περιοχής. Στο ίδιο λεπτό ο Μπρέσκα πάσαρε στον Ανιέτε και ο Ισπανός απέναντι από τον Δαύκο σούταρε με το αριστερό έξω από το αριστερό δοκάρι της Δόξας.Στο 63' ο Μπρέσκα με ωραίο φαλτσαριστό σουτ, έστειλε τη μπάλα στο δεξί κάθετο δοκάρι του Δαύκου.


Στο 68' ήρθε το δεύτερο γκολ για τον Ολυμπιακό.Ο Κατσιαρός έβγαλε συρτή σέντρα από αριστερά και ο Ναντάγια στην πορεία της μπάλας, με πλασέ στην κίνηση από τη μικρή περιοχή, σκόραρε για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική.
Ο

 Ολυμπιακός μετά το δεύτερο τέρμα ,ελεύθερος πια από το άγχος δημιούργησε ακόμα περισσότερες ευκαιρίες,ενώ αναπτυσσόταν από όποια πλευρά του γηπέδου και με οποιοδήποτε τρόπο ήθελε.


Στο 71' ο Δαύκος με τα πόδια απομάκρυνε σουτ του Ντειγκίτο,ενώ στο 90' ο Αργεντίνος έβγαλε καταπληκτική ασίστ στον Μάριο ο οποίος ξεπέρασε και τον τερματοφύλακα, σούταρε από πλάγια θέση, με τον Ταραλίδη να διώχνει σε κόρνερ, πριν η μπάλα περάσει τη γραμμή.


Οι φιλοξενούμενοι είχαν δοκάρι στο 81ο λεπτό όταν ο Ντο Σάντος έβγαλε ωραία μπαλιά στην πλάτη της άμυνας, ο Πουλάκος πρόλαβε την έξοδο του Γκίτκου αλλά το πλασέ του σταμάτησε στη δεξιά δοκό.



Ο Σάββας και οι άλλοι:«Ο Μπρέσκα δεν πέτυχε απλά το γκολ που ξεκλείδωσε το παιχνίδι,αλλά ήταν το γνωστό μηχανάκι από τα πλάγια που δημιουργούσε φάσεις.Πολύ καλός και ο Γιενκά ενώ ειδική μνεία πρέπει να κάνουμε  για τον Ντιεγκίτο ο οποίος διαψεύδει όλες τις Κασσάνδρες που πίστεψαν πως ο Ολυμπιακός ψώνισε από το....κάτω ράφι στο τελευταίο δεκαήμερο των μεταγραφών.

Ο Πινδώνης φόρεσε το περιβραχιόνιο του αρχηγού. Τελικά φαίνεται πως το rotation του Παντελίδη λειτουργεί.Δύσπιστοι σαφώς  ακόμα υπάρχουν στην κερκίδα ,αλλά αυτό είναι ένα από τα χαρακτηριστικά των φιλάθλων στα γήπεδα.Να θέλουν να είναι όλοι προπονητές...

Είπαν:

Σάββας Παντελίδης: «Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού κι ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο που ήρθε σήμερα στο γήπεδο κι ήταν και πολύ εκδηλωτικός. Σήμερα θεωρώ πως πείστηκε και ο πιο δύσπιστος γιατί την προηγούμενη Κυριακή παρατάξαμε τη συγκεκριμένη 11αδα. Το πλάνο πήγε όπως το περιμέναμε. Ο αντίπαλος χρησιμοποιεί τους ίδιους παίκτες σε όλα τα ματς. Έτσι εμείς είχαμε πλεονέκτημα στον γρήγορο ρυθμό. Θεωρώ πως μπορούσαμε να ήμασταν καλύτεροι μετά το πρώτο γκολ. Όμως κάναμε το ξέσπασμα που περιμέναμε στο β' μέρος. Είχαμε φρεσκάδα κι εκμεταλλευτήκαμε την κούραση της Δράμας.
Ήταν ένα ματς που τελείωσε και τίποτα περισσότερο. Στόχος μας είναι από παιχνίδι σε παιχνίδι η ομάδα να παίζει καλύτερα. Ο Ολυμπιακός βελτιώνεται και είμαι αισιόδοξος. Βρισκόμαστε σε καλό δρόμο, αλλά ακόμη δεν έχουμε φτάσει πουθενά. Πιστεύω πως με τη βοήθεια όλων (διοίκησης, παικτών και κόσμου) ο Ολυμπιακός Βόλου θα πετύχει το στόχο της ανόδου».


Δημήτρης Πετκάκης: «Ξέραμε πως ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, απέναντι σε μια ομάδα που εκτός έδρας φέρνει πολύ καλά αποτελέσματα και έχει σημαντική συγκομιδή βαθμών. Παίξαμε καλά και τα καταφέραμε. Στόχος μας είναι να παρουσιαζόμαστε ολοένα και καλύτεροι. Δεν έχουμε φτάσει ακόμη πουθενά. Βρισκόμαστε σε καλό δρόμο και συνεχίζουμε. Πλέον επικεντρωνόμαστε στο δύσκολο παιχνίδι της Κυριακής. Θα δουλέψουμε για να φτάσουμε σε νέα νίκη»

Παναγιώτης Τζαναβάρας :«Προσπαθήσαμε να επανακτήσουμε τον έλεγχο του παιχνιδιού μετά το πρώτο γκολ που δεχτήκαμε, να κάνουμε ευκαιρίες, αλλά δεν τα καταφέραμε. Είπαμε στο ημίχρονο να μπούμε με υπομονή στο β' ημίχρονο. Όμως κάτι τέτοιο δεν συνέβη. Η ψυχολογία έπεφτε και ο Βόλος έβρισκε χώρους. Δεχτήκαμε και το δεύτερο τέρμα κι έτσι τελείωσε το ματς. Εντοπίσαμε τα λάθη μας και θα προσπαθήσουμε να δουλέψουμε πάνω σ' αυτά. συνεχίζουμε. Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό Βόλου και του εύχομαι να πετύχει το στόχο του. Έχει μια πολύ ποιοτική ομάδα με μεγάλο βάθος. Εμείς συνεχίζουμε να έχουμε ως στόχο την είσοδό μας στα πλέι-οφ».

Ολυμπιακός Βόλου (Σάββας Παντελίδης): Γκίτκος, Πετκάκης, Κατσιαρός (82' Καρράς), Παλαιολόγος, Κωστούλας, Ολίσε, Πινδώνης, Ανιέτε (70' Καπετάνος), Μπρέσκα, Γιενγκά, Σολάκης (62' Ναντάγια).

Δόξα Δράμας (Παναγιώτης Τζαναβάρας): Δαύκος, Ταραλίδης, Καμινιώτης (74' Χιντασέλι), Ιντζόγλου, Ρούσεφ (34' Μουδούρογλου), Κοντέων, Πουλάκος, Κάσσος, Περπερίδης, Mπάρος, Μιλένκοβιτς (60' Κάπελ).

Μικρά και πικάντικα

  • Πολύ καιρό είχαμε να δούμε φιλοξενούμενους στο Πανθεσσαλικό.40 φίλοι της Δόξας έδωσαν το δικό τους χρώμα στην κερκίδα.
  • Πάνω από 5500 κόσμος παραβρέθηκε σε ένα ακόμα παιχνίδι της ομάδας , αποδεικνύοντας πως ακόμα και καθημερινή ο κόσμος είναι δίπλα στους ερυθρόλευκους.
  • Τα παιδιά από τις "Άσπρες Πεταλούδες" στα ερυθρόλευκα πανηγύρισαν και αυτά σαν τους πιο φανατικούς φίλους της ομάδας.(φώτο)




    ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ 2-0 by volosfans










    Παρακολουθήσατε λεπτό προς λεπτό τον αγώνα....Θυμηθείτε τις στιγμές του...ΕΔΩ!





    Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...