Κυριακή 3 Μαρτίου 2013

Δεν κερδίζεις...δεν ανεβαίνεις!

Ο Ολυμπιακός μπορεί να έπαιξε μονότερμα την Λάρισα,να είχε δύο δοκάρια , να είχε ακόμα δύο κλασσικές ευκαιρίες, αλλά το γκολ πάλι δεν ήρθε,απογοητεύοντας τους 12.000 φίλους του που πήγαν στο Πανθεσσαλικό.
Η λευκή ισοπαλία βύθισε τον Ολυμπιακό στην 8η θέση της βαθμολογίας και πλέον η ομάδα πρέπει να αρχίσει να αναζητά επιτέλους νίκες ,αν θέλει να αποφύγει την Β εθνική των δύο ομίλων της επόμενης χρονιάς.




Η Λάρισα όλη ήταν ένας Σέρεμετ που έκλεισε «ρολά » στους επιθετικούς του Ολυμπιακού,ενώ στις φάσεις των δοκαριών δεν του έλειψε και η τύχη.Κατά τα λοιπά η τρίτη στην βαθμολογία ομάδα του κάμπου, παρατάχθηκε με 10 παίκτες πίσω από την σέντρα ως άλλος Φωκικός και με την πρώτη ευκαιρία κέρδιζε χρόνο.Χαρακτηριστικό είναι πως η μοναδική επιθετική ενέργεια της φιλοξενούμενης ήταν ένα σουτ του Χασομέρη στο 46' στα ουράνια...


Το φίλμ του επιθετικού μονόλογου του Ολυμπιακού γράφτηκε ως εξής:

20' Δοκάρι για τον Ολυμπιακό Βόλου. Σέντρα από τα δεξιά του Μπρέσκα, ο Γιενγκά έπιασε την κεφαλιά στα όρια της μικρής περιοχής, βρήκε στο δοκάρι και ο Σέρεμετ έδιωξε με δυσκολία σε κόρνερ.
23' Κάθετη πάσα του Καπετάνου από τα αριστερά, ο Καρακώστας γλίστρησε, η μπάλα έφτασε στον Σολάκη, ο οποίος σούταρε, όμως μπλόκαρε ο Σέρεμετ με διπλή προσπάθεια.
34' Σουτ από τα αριστερά του Μπρέσκα άουτ.
37' Ο Σολάκης έβγαλε τη σέντρα από πλάγια αριστερά, ο Γιενγκά  έπιασε το σουτ από του ύψος της μεγάλης περιοχής και ο Σέρεμετ μπλόκαρε την μπάλα.
44+1' Φάουλ Καπετάνου, κεφαλιά Κωστούλα, μπλόκαρε ο Σέρεμετ.
46' Σέντρα του Πετκάκη,ο Γιενκά δεν μπορεί να πιάσει την κεφαλιά και ο Σέρεμετ διώχνει.
48' Κάθετη μπαλιά του Πινδώνη ,ο Σέρεμετ μπλοκάρει προ του Σολάκη.
71' Σέντρα του Μπρέσκα από δεξιά, αναμπουμπούλα στην άμυνα της Λάρισας. Η μπάλα στρώθηκε στο Σολάκη, ο οποίος σε πρώτο χρόνο σούταρε, η μπάλα κατέληξε στους αμυντικούς της ΑΕΛ και ο Σολάκης σούταρε εκ νέου εξ επαφής απέναντι από το τέρμα αλλά και πάλι έδιωξε ο Σέρεμετ.
77' Κάθετη μπαλιά του Πινδώνη,Μπρέσκα και Ανιέτε μπερδεύονται και δεν μπορεί να γίνει το σουτ.
85' Σέντρα του Μπρέσκα από τα δεξιά, ο Ογκουνσότο έπιασε την κεφαλιά, με την μπάλα να καταλήγει στο δοκάρι και έπειτα στα χέρια του Σέρεμετ.


Οι κόρακες του παιχνιδιού:Προκλητικός ήταν ο βοηθός Μειντάνας ,ο οποίος σήλωσε λανθασμένα το σημαιάκι του τουλάχιστον 3 φορές σε επίθεση του Ολυμπιακού.Ο Ευαγγέλου κράτησε το 50-50.

Είπαν:
Μάκος (γυμναστής Λάρισας) «Πήραμε ένα βάθμο.Να δώσουμε συγχαρητήρια στον Αντώνη ,έναν παίκτη ανερχόμενο ,αν είχαμε 10 σαν κι αυτόν θα πέρναμε το διπλό.Ήταν μια κακή μέρα για εμάς.Κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι να πάρουμε τους επόμενους πόντους.Με αυτούς που παίξανε ο ένας βαθμός φαντάζει καλός.



Παντελίδης:«Συγχαρητήρια για τα παιδιά για την προσπάθεια.Είχαμε πει πως θέλαμε να δώσουμε και την ψυχή μας να πάρουμε το παιχνίδι.Κάναμε καλό παιχνίδι,δεν απειληθήκαμε καθόλου ,φτάσαμε πολλές φορές στην αντίπαλη εστία αλλά δεν πετύχαμε το γκολ που είναι η πεμπτουσία του ποδοσφαίρου.Η ομάδα δείχνει εικόνα βελτίωσης και ο δρόμος είναι προς το καλύτερο.Ξέρω πως σας προβληματίζει το αποτέλεσμα,αλλά εμένα σαν προπονητή με γεμίζει αισιοδοξία ΄όταν βλέπω πως έχει διάρκεια,πάθος και τρεξίματα.Στο τελευταίο 20λεπτο το γήπεδο έγερνε.Ο Ολίσε μέχρι την Πέμπτη δεν έκανε καθόλου προπόνηση και δεν μπορούσε να ξεκινήσει. Παρόλαυτά είχαμε και στο πρώτο μέρος φάσεις.
Παπαγεωργίου:«Το μόνο που θα κρατήσουμε είναι το αποτέλεσμα.Δεν παίξαμε αυτό που θέλαμε και πρέπει να το διορθώσουμε.»
Γόγολος:«Θέλαμε να κερδίσουμε για να δώσουμε χαρά στον κόσμο μας που μας συμπαραστέκεται εντός και εκτός έδρας.Το αποτέλεσμα είναι άδικο αφού αξίζαμε την νίκη.Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να συνεχίσουμε με τον ίδιο ζήλο.'Ήταν ένα πάρα πολύ άτυχο παιχνίδι για εμάς.Πιστέυω πως θα τα καταφέρουμε το τέλος.»


Ολυμπιακός Βόλου (Σάββας Παντελίδης): Γκίτκος, Πετκάκης, Κατσιαρός, Γόγολος, Κωστούλας, Πινδώνης, Στογιάνοφ (60′ Ολίσε), Μπρέσκα, Γιενγκά (78′ Ογκουνσότο), Καπετάνος (46′ Καπετάνος), Σολάκης.

ΑΕΛ (Τίμος Καβακάς): Σέρεμετ, Παπαγεωργίου (60′ Σκούπρας), Παγώνης, Σκόνδρας, Καρακώστας, Νεμπεγλέρας, Τσιάρας, Δεινόπαπας (52′ Ζεκίνια), Χασομέρης, Κρητικός Σ. (73′ Πότσι), Τσίγκας




Μικρά και πικάντικα

  • Πολλά τα πανό από όλη την Ελλάδα διαβάσαμε στο Πανθεσσαλικό.Το εμετικό πανό των Λαρισαίων δεν έμεινε αναπάντητο.Πέρα από αυτό ξεχωρίσαμε πανό από την Ρόδο,την Θεσσαλονίκη και την...Καμπουλ.
  • Επίθεση δέχτηκε το λεωφορείο της Λάρισας πριν τον αγώνα χωρίς να υπάρξει κανένας τραυματισμός.
  • Πριν το παιχνίδι οι παίκτες της ομάδας κατευθύνθηκαν στους οργανωμένους και έδωσαν όρκο νίκης.Δυστυχώς δεν κατάφεραν να τον πετύχουν...
  • Σύσωμη η διοίκηση της ομάδας παρακολούθησε το παιχνίδι.
  • Ο τέως πρόεδρος του Ολυμπιακού Αχιλλέας Μπέος προτίμησε μια μοναχική καρέκλα στο πάνω μέρος της 110.
  • Ένταση προκλήθηκε στα επίσημα,διότι έκανε την εμφάνισή του ένας οπαδός της Λάρισας, φορώντας την βυσσινί φανέλα. Όμως, ο οπαδός απομακρύνθηκε από τους ανθρώπους της ασφάλειας και χάρη στην επέμβαση των ψυχραιμότερων τα πνεύματα ηρέμησαν. 
  • O Τίμος Καβακάς επικαλέστηκε αδιαθεσία και δεν έκανε δηλώσεις στην συνέντευξη τύπου.
  • Απίστευτη η απόφαση της αστυνομίας να κλείσουν την κάθοδο προς Νέα Ιωνία επειδή είχαν μαζευτεί στην Μαιάνδρου 40 φίλαθλοι της Νίκης.Το κυκλοφοριακό κομφούζιο που ακολούθησε ήταν πρωτοφανές αφού 12.000 κόσμος έφυγε από τον Περιφερειακό.Για την διαδρομή Πανθεσσαλικό - Γ.Δήμου χρειαστήκαμε 40 λεπτά!




Ολυμπιακός Βόλου- Λάρισα by volosfans


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...