Κυριακή 31 Μαρτίου 2013

Διπλή ζημιά!



Την ήττα γνώρισε ο Ολυμπιακός στο Αγρίνιο από τον Παναιτωλικό.
Αγωνία για τον τραυματισμό του Ανιέτε....
Παντελίδης:«Αδικούμαστε από το αποτέλεσμα»
Η παράδοση που θέλει τον Ολυμπιακό Βόλου να μην κερδίζει στο Αγρίνιο συνεχίστηκε....Ο Ολυμπιακός σε χρονικά σημεία «κλειδιά» του παιχνιδιού στάθηκε είτε άτυχος ,είτε δεν διαχειρίστηκε σωστά την ροή του αγώνα.






Το πρώτο ημίχρονο άνηκε ολοκληρωτικά στους γηπεδούχους αφού ο Ολυμπιακός «κατέβηκε» στο παιχνίδι διστακτικά.Οι τρεις αμυντικοί χαφ που παρέταξε ο Σάββας Παντελίδης ίσως υπερβολικά,αλλά και ο δυσκίνητος Ηλίας Σολάκης ,δεν μπορούσαν να δώσουν την κατάλληλη ταχύτητα στην ομάδα του Ολυμπιακού για να χτυπήσει στις αντεπιθέσεις όπως ήταν το αρχικό πλάνο.
Έτσι ο Παναιτωλικός εκμεταλλεύτηκε άριστα την υπεροχή του με αξιοπρόσεκτη ευστοχία στις επιθετικές του ενέργειες.Δύο γκολ στις 4 τελικές προσπάθειες που δημιούργησε και...άντε να γυρίσεις το παιχνίδι μετά!
Ακόμα πιο μεγάλη η πίκρα όταν τα γκολ προέρχονται από τραγικές αδράνειες της άμυνας! Στο 24’ ο Μπόγιοβιτς και στο 43’ ο Καμαρά είχαν ήδη διαμορφώσει το 2-0 και οι βάσεις για την νίκη της ομάδας τους είχαν μπει.

Στο β΄ μέρος ο Ολυμπιακός όχι μόνο προσπάθησε αλλά στάθηκε ιδιαίτερα άτυχος.Ο Ισπανός Ανιέτε που μάλλον έπρεπε να αρχίσει το παιχνίδι,άμεσα ξαναέβαλε τον Ολυμπιακό στο ματς μειώνοντας σε 2-1.Στην επόμενη αμέσως φάση όμως σε μία κόντρα «γύρισε» ο γόνατό του και αναγκάστηκε να αποχωρήσει από το παιχνίδι.


Η αποχώρηση του Ανιέτε συνοδεύτηκε από ένα αρχικό «μούδιασμα» ,για να ξαναρχίσει η αντεπίθεση του Ολυμπιακού αμέσως μετά.Γιενκά και Μπρέσκα λίγο έλειψε να ισοφαρίσουν και ενώ ο Ολυμπιακός άρχισε να πιέζει και να «κλείνει» από πολύ νωρίς τον Παναιτωλικό στην εστία του,μία αντεπίθεση των γηπεδούχων «κλείδωσε» το παιχνίδι και έδωσε ξανά στους Αγρινιώτες διαφορά δύο τερμάτων στο παιχνίδι.

Από εκεί και πέρα ο Παναιτωλικός διαχειρίστηκε σωστά τα εναπομείναντα λεπτά.Ο Ολυμπιακός πίεσε αλλά το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει το σκορ με αυτογκόλ του Μελισσά μετά από κούρσα του Μπρέσκα.



Στα τελευταία λεπτά ,λίγο οι καθυστερήσεις,λίγο οι μπάλες ,λίγο τα μπουκάλια που εκσφενδονίζονταν προς πάσα κατεύθυνση και η ήττα μετά από 5 αγωνιστικές ήρθε για τους ερυθρόλευκους!







Ο Σάββας και οι άλλοι:Ο Παλαιολόγος μάλλον δεν άντεξε το γεγονός της επιστροφής του στην ομάδα που τον ανέδειξε και πραγματοποίησε κακή εμφάνιση.Κακή εκτίμηση από τον Σάββα Παντελίδη που έπρεπε να εμπιστευτεί τον Γόγολο στην θέση του.Το βαρύ αρχικό σχήμα της ομάδας προφανώς και δεν βοήθησε.

Είπαν:

Σάββας Παντελίδης: «Γνωρίζαμε ακριβώς πως θα παίζαμε με μια ομάδα πολύ καλή μεσοεπιθετικά, που σήμερα είχε μεγάλη βοήθεια από τον κόσμο. Ξέραμε πως έπρεπε να παγώσουμε το ρυθμό. Σε μεγάλο βαθμό τα καταφέραμε. Δεχτήκαμε όμως από λάθος ένα γκολ. Μπήκαμε στο ημίχρονο με δύο γκολ στην «πλάτη» μας. Παρ' όλα προσπαθήσαμε μέχρι το τέλος. Όμως μόλις δεχτήκαμε το τρίτο τέρμα, τελείωσε και η αναμέτρηση.

Ο τραυματισμός του Ανιέτε, που είχε προβλήματα όλη την εβδομάδα με τους δικεφάλους του, μας λύπησε.Το κακό με τη σημερινή ήττα είναι, πως δεν πήραμε τίποτα και ίσως στερηθούμε και έναν παίκτη για αρκετό διάστημα. Σήμερα οι παίκτες μου κι εγώ πήραμε ένα μεγάλο μάθημα. Διορθώνοντας τα λάθη μας, μπορούμε να τα καταφέρουμε
Τα παθήματα γίνονται μαθήματα. Τουλάχιστον όσο είμαι εγώ. Το αποτέλεσμα δεν είναι δίκαιο. Θα μπορούσαμε να πάρουμε κάτι παραπάνω από το σημερινό παιχνίδι».


Παλαιολόγος: «Ξέραμε πως είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια πολύ καλή ομάδα.Τα δύο γκολ που δεχθήκαμε στο πρώτο ημίχρονο, βοήθησαν πολύ τον Παναιτωλικό. Το σημείο που δεχθήκαμε το τρίτο γκολ στην κόντρα επίθεση, σήμανε και την ήττα μας. Όμως,παίξαμε ανοικτά. Δεν χάθηκε τίποτα, παρά μόνο μία μάχη. Είμαι θετικός και αισιόδοξος πως στο τέλος θα τα καταφέρουμε. Ευχαριστώ τον κόσμο που με δέχτηκε με τόση χαρά.
Εύχομαι στον Παναιτωλικό ν' ανεβεί μαζί μας στη Σούπερ Λιγκ. Δεν ξεχνώ ποτέ τα τέσσερα υπέροχα χρόνια που πέρασα στον Παναιτωλικό. Τώρα όμως αγωνίζομαι στον Ολυμπιακό Βόλο
»

Μάκης Χάβος :«Ήταν ένα πραγματικό ντέρμπι. Τα ντέρμπι τα κερδίζουν οι ομάδες που τα θέλουν περισσότερο, αυτές που παίζουν με πάθος και με ψυχή. Στο α' ημίχρονο παίξαμε έτσι όπως οραματίζομαι εγώ τον Παναιτωλικό. Το 2-1 έγινε γρήγορα και μας άγχωσε κάπως. Όμως, αντιδράσαμε σωστά και φτάσαμε στη νίκη. Είμαι πολύ χαρούμενος που σήμερα το γήπεδο ήταν γεμάτο. Ενωμένοι και με τον κόσμο κοντά μας δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα. Ταπεινά και με σεβασμό συνεχίζουμε τη δουλειά μας».

Ολυμπιακός Βόλου (Σάββας Παντελίδης): Γκίτκος, Πετκάκης, Κατσιαρός (82' Καρράς), Παλαιολόγος, Κωστούλας, Ολίσε, Πινδώνης, Ανιέτε (70' Καπετάνος), Μπρέσκα, Γιενγκά, Σολάκης (62' Ναντάγια).

Δόξα Δράμας (Παναγιώτης Τζαναβάρας): Δαύκος, Ταραλίδης, Καμινιώτης (74' Χιντασέλι), Ιντζόγλου, Ρούσεφ (34' Μουδούρογλου), Κοντέων, Πουλάκος, Κάσσος, Περπερίδης, Mπάρος, Μιλένκοβιτς (60' Κάπελ).

Μικρά και πικάντικα

  • Αύριο ή την Τρίτη θα φανεί η βαρύτητα του τραυματισμού του Αντόνιο Ανιέτε αφού θα υποβληθεί σε απεικονιστικό έλεγχο.
  • Σχεδόν γεμάτο ήταν το γήπεδο του Αγρινίου από 5000 φίλους του Παναιτωλικού.




Παρακολουθήσατε λεπτό προς λεπτό τον αγώνα....Θυμηθείτε τις στιγμές του...ΕΔΩ!

Tα γκολ του αγώνα


Παναιτωλικός - Ολυμπιακός Βόλου (είσοδος ομάδων) από volosfans



Παναιτωλικός - Ολυμπιακός Βόλου (1-0) από volosfans




Παναιτωλικός-Ολυμπιακός Βόλου 2-0 από
volosfans

Παναιτωλικός - Ολυμπιακός Βόλου (2-1 Ανιέτε) από volosfans






Παναιτωλικός - Ολυμπιακός Βόλου (3-2 Μελισσάς) από volosfans





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...