Τετάρτη 13 Μαρτίου 2013

"Γκαζώνει" για την άνοδο


Ο Ολυμπιακός κέρδισε εύκολα τον Πανσερραϊκό με 2-1 και πλασαρίστηκε στη τρίτη θέση της βαθμολογίας.
Παντελίδης:«Σε καλό δρόμο...»
Ο Ανιέτε άνοιξε το σκορ στο 5 με πέναλτι,ο Πινδώνης διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας με δυνατό σουτ στο 26΄,ενώ η ομάδα των Σερρών μείωσε στο 88' με πλασέ του Μίλιεβιτς.

Ο Ολυμπιακός αυτή την φορά τα έκανε...ανάποδα!«Καθάρισε» το παιχνίδι από το πρώτο μέρος και στο β ημίχρονο απλά κράτησε την νίκη με ευκολία,αν και ο κόσμος αγχώθηκε στο 88' όταν στην μοναδική με αξιώσεις επιθετική προσπάθεια οι Σερραίοι μείωσαν σε 2-1.



Στο πρώτο μέρος, ο Ολυμπιακός μπήκε φορτσάτος στον αγωνιστικό χώρο και κατάφερε μόλις στο 6’ να προηγηθεί με τον Ανιέτε, ο οποίος ευστόχησε από τα έντεκα βήματα. Ο διαιτητής Τοπούζης υπέδειξε πέναλτι σε χέρι του Μπριλάκη, έπειτα από σέντρα του Γιενγκά.
Το 2-0 ήρθε στο 26’ με σκόρερ τον Πινδώνη και τον Ολυμπιακό να εξαργυρώνει την καλή ανάπτυξη στις επιθέσεις του.'Ηταν ένας ωραίος συνδυασμός των Ανιέτε, Γιενγκά και Πινδώνη, με τον τελευταίο να γίνεται αποδέκτης της μπάλας μέσα στην περιοχή και με σουτ να «καρφώνει» την μπάλα στο πλεκτό.
Πηγή: goalpost

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Ολυμπιακός Βόλου διαφύλαξε το υπέρ του σκορ και έκανε συντήρηση δυνάμεων, τη στιγμή που ο Πανσερραϊκός δεν εμφανίστηκε ιδιαίτερα απειλητικός. Ωστόσο, κατάφερε να μειώσει με τον Τσούτση στο 88’. Απεναντίας, η ομάδα μας  είχε την ευκαιρία να διευρύνει τον δείκτη του σκορ με τους Μπρέσκα (64’) και Πινδώνη (72’).

Σε γενικές γραμμές η εμφάνιση μέχρι το 60 ήταν πολύ καλή.Ο Ολυμπιακός ήταν η ομάδα που κυριαρχούσε το γήπεδο.Αν μάλιστα οι παίκτες μας ήταν προσεκτικότεροι θα μιλούσαμε για θρίαμβο και όχι απλά για τρίποντο νίκης.Από το 60' και έπειτα «φρέναρε»,για να θυμηθεί πως υπάρχει αντίπαλος μετά την μείωση του σκορ.
Το Κεραμίδι έκανε κερκίδα για μία ακόμη φορά

Ο κόραξ του παιχνιδιού: Μαλωμένος με την κίτρινη κάρτα ο Τοπούζης χαρίστηκε δύο φορές στον Μπριλάκη για να μην του δείξει την κόκκινη.Κατά τα λοιπά δεν έκανε λάθη.Οι Σερραίοι διαμαρτυρήθηκαν για το πέναλτι ,αλλά η τηλεοπτική κάλυψη δεν τους δικαιώνει.

Ο Σάββας και οι άλλοι: Ο Σάββας Παντελίδης έκανε την πιο σωστή διαχείριση παιχνιδιού μέχρι σήμερα.Ορθολογικό αρχικό σχήμα,σωστές αλλαγές,σωστή αντιμετώπιση στις καθυστερήσεις για να μην επαναληφθεί το "έμφραγμα" της Καλλονής.

Είπαν:

Σάββας Παντελίδης: «Αξίζουν συγχαρητήρια για την καθοριστικής σημασίας νίκη, στα παιδιά, τον κόσμο, τη διοίκηση. Μην ξεχνάμε ότι αντιμετωπίζαμε έναν αντίπαλο, τον πιο φορμαρισμένο, που στα εννιά παιχνίδια είχε τους πιο πολλούς πόντους. Δεν μας απείλησε σχεδόν σε καμία φάση μέχρι το 85’.
Μέχρι το 60’ ήταν η καλύτερή μας εμφάνιση, θεωρώ ανεπίτρεπτο να είμαστε τόσο νευρικοί μέχρι το τέλος τους παιχνιδιού. Γιατί το ποδόσφαιρο θα σε κάνει να το πληρώσεις. Κρατάμε το παιχνίδι μέχρι το 65’. Βάζουμε τις βάσεις για να δουλέψουμε ακόμη περισσότερο. Το επόμενο παιχνίδι της Κυριακής είναι το πιο κρίσιμο παιχνίδι του πρωταθλήματος. Η ελληνική νοοτροπία είναι το πώς μπορείς να διαχειριστείς μία επιτυχία. Οι τόνοι έπρεπε να κρατηθούν και πρέπει να κρατηθούν τώρα που μπήκαμε στην προνομιούχο πρώτη τριάδα. Να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι. Είμαι σίγουρος ότι η ομάδα βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο
».

Θανάσης Πινδώνης: «Συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου. Μας αλλάζει επίπεδο αυτή η νίκη. Τα παιχνίδια είναι λίγα μέχρι το τέλος και πρέπει να κρατηθούμε με τη βοήθεια του θεού. Κάναμε πολύ μεγάλη νίκη, ειδικά στην έδρα μας, όπου έχουμε χάσει βαθμούς που δικαιούμασταν. Εύχομαι η συνέχεια να είναι ανάλογη».

Μιχάλης Γρηγορίου : «Στο 4’, όταν δόθηκε το πέναλτι, λύθηκαν τα χέρια του Ολυμπιακού Βόλου. Από εκεί και έπειτα, όταν μένεις πίσω και έρχεται μετά ακόμη ένα γκολ, είναι δύσκολο να αντιδράσεις. Συγχαρητήρια στα παιδιά, γιατί κατάφεραν να τους αγχώσουν όλους στα τελευταία πέντε λεπτά. Και εννοώ… όλους. Αγχώθηκαν πάρα πολύ και δεν το περίμεναν. Μετά το γκολ μας δεν παίχτηκε ποδόσφαιρο».

Ολυμπιακός Βόλου (Σάββας Παντελίδης): Γκίτκος, Πετκάκης, Κατσιαρός, Παλαιολόγος, Κωστούλας, Ολίσε (69' Μπολάτι), Πινδώνης, Μπρέσκα, Γιενγκά, Ανιέτε (79' Καπετάνος), Ογκουνσότο (56' Σολάκης).

Πανσερραϊκός (Μιχάλης Γρηγορίου): Κουτζαβασίλης, Δ. Τριανταφύλλου (55' Ράνιτς, 65' λ.τ Τσαούσης), Παντελιάδης, Μπριλάκης, Παρασκευαίδης, Σιάκκας, Κ. Τριανταφύλλου, Κόντος, Μίλεβιτς, Ντα Κόστα (63' λ.τ Τσούτσης), Γκουγκουλιάς.

Κίτρινες κάρτες: Γκίτκος -Μπριλάκης

Μικρά και πικάντικα

  • Περίπου 5.000 θεατές βρέθηκαν στο Πανθεσσαλικό.
  • Ανάμεσά τους και πέντε μετρημένοι φίλοι του Πανσερραϊκού που έκαναν το ταξίδι για τον Βόλο.

Ολυμπιακός Βόλου- Πανσερραϊκός 2-1 by volosfans

Θυμηθείτε την ζωντανή εξέλιξη του παιχνιδιού λεπτό προς λεπτό....ΕΔΩ!











Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...