Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2013

Εξώδικο Μπέου στο gazzetta

Με εξώδικο στην ιστοσελίδα www.gazzetta.gr απάντησε ο Αχιλλέας Μπέος στο ανυπόγραφο δημοσίευμα της 6ης Φεβρουαρίου, σύμφωνα με το οποίο ο Αχιλλέας Μπέος όχι μόνο βρέθηκε σε ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης όπου διέμενε η αποστολή του Ολυμπιακού Βόλου εν όψει του αγώνα με τον Ηρακλή, αλλά και ότι εμπλέκεται έστω και ανεπίσημα στη διοίκηση της ΠΑΕ.



Ο Αχιλλέας Μπέος στην εξώδικη διαμαρτυρία του υποστηρίζει ότι τα όσα αναφέρονται στο δημοσίευμα είναι ψευδέστατα και συκοφαντικά και καλεί τους υπεύθυνους της ιστοσελίδας www.gazzetta.gr να σταματήσουν να αναφέρονται στο όνομα και το πρόσωπό του και να διαγράψουν αυτό και κάθε άλλο άρθρο στο οποίο δυσφημείται συκοφαντικά, θίγοντας την τιμή και την υπόληψή του με αναφορά ψευδών ισχυρισμών.

Αναλυτικά στην εξώδικη διαμαρτυρία του Αχιλλέα Μπέου προς την ιστοσελίδα www.gazzetta.gr έχει ως εξής:

«Την 06/02/2013 με τον πηχυαίο τίτλο «Με τον ολυμπιακό Βόλου ο Μπέος» δημοσιεύσατε ανυπόγραφο κείμενο, στο οποίο ψευδέστατα και συκοφαντικά αναφέρατε ότι βρισκόμουν δήθεν με την αποστολή του Ολυμπιακού Βόλου στο ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης που εκείνοι διέμεναν ενόψει του αγώνα τους με τον Ηρακλή, ότι δήθεν θα παρακολουθούσα και τον αγώνα και ότι δήθεν εμπλέκομαι έστω και ανεπίσημα στη διοίκηση της ΠΑΕ καίτοι αυτό μου έχει απαγορευθεί με βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών.
Επειδή δεν υπάρχει ούτε ψήγμα αλήθειας στη δημοσίευσή σας.
Επειδή κατά το χρόνο που δήθεν βρισκόμουν στο ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης, εγώ αποδεδειγμένα υποβαλλόμουν σε ιατρικές εξετάσεις στο κέντρο της Αθήνας.
Επειδή είχατε σε κάθε περίπτωση υποχρέωση να διασταυρώσετε το υποτιθέμενο ρεπορτάζ σας, όπως ορίζει η δημοσιογραφική δεοντολογία. Φυσικά η δεοντολογία ορίζει και το να υπογράφονται τα δημοσιεύματα, αλλά αντιλαμβάνομαι ότι μάλλον ζητάω πολλά, αν σκεφτεί κανείς με πόση ανηθικότητα με έχετε αντιμετωπίσει τα δύο χρόνια που διαρκεί η προσωπική μου περιπέτεια με τη Δικαιοσύνη, καταπατώντας κάθε τεκμήριο αθωότητας και κάθε κανόνα δημοσιογραφικής δεοντολογίας.
Επειδή και, αν ακόμα ήθελα να παρακολουθήσω έναν αγώνα της ομάδας που ήταν κάποτε στην ιδιοκτησία μου, δημοσιογραφικά θα αρκούσε η αναφορά της εκεί παρουσίας μου και μόνο, χωρίς τα αισχρά και συκοφαντικά ψεύδη περί δήθεν διοικητικής εμπλοκής μου.
Επειδή γνωρίζετε καλά ότι τυχόν ανάμιξή μου με τα διοικητικά του ποδοσφαίρου μπορεί να σημάνει την για άλλη μια φορά άδικη εμπλοκή μου με τη Δικαιοσύνη, καθώς υπάρχει σε ισχύ απαγόρευση, την οποία και τηρώ ευλαβικά.
Επειδή μόνιμα αναφέρεστε στο πρόσωπό μου προσπαθώντας δολίως να με παρουσιάσετε ως δήθεν απασχολούμενο με τη διοίκηση της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ, ενώ γνωρίζετε καλά ότι οι ισχυρισμοί σας είναι ψευδείς και δυνάμενοι και να με συκοφαντήσουν ως δήθεν παραβάτη του βουλεύματος που ισχύει σε βάρος μου και να μου δημιουργήσουν σοβαρότατα προσωπικά και επαγγελματικά προβλήματα.
Επειδή δεν έχω πλέον την παραμικρή σχέση με τη συγκεκριμένη ή οποιαδήποτε άλλη ομάδα και άρα δεν ανήκω στο πεδίο των ενδιαφερόντων της σελίδας σας, ώστε να δικαιολογείται κάποιο δήθεν δημοσιογραφικό ενδιαφέρον στη συνεχή αναφορά σας σε εμένα.
Eπειδή έχω εκδώσει δύο τουλάχιστον ανακοινώσεις σχετικά με τα ψεύδη περί δήθεν εμπλοκής μου στο ποδόσφαιρο και αρνείστε να τις λάβετε υπόψη, δείχνοντας καταφανώς τη μεροληψία και το δόλο που χαρακτηρίζει τις δημοσιεύσεις σας σε σχέση με εμένα.
Επειδή και αυτή και κάθε άλλη ψευδής και συκοφαντική αναφορά σας προς εμένα θα παίρνει το δρόμο της Δικαιοσύνης με την ανάλογη υποβολή εγκλήσεων και αγωγών αποζημίωσης, ώστε να πρέπει να αποδείξετε με στοιχεία και όχι με λάσπη και ανυπόγραφα κείμενα την αλήθεια των ισχυρισμών σας
Επειδή η παρούσα είναι νόμιμη και βάσιμη.

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ

Με την επιφύλαξη παντός νομίμου δικαιώματός μου

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΕΝΟΣ έντονα για την ανήθικη και παράνομη συμπεριφορά σας.

ΣΑΣ ΚΑΛΩ να παύσετε άμεσα να αναφέρεστε στο όνομα και το πρόσωπό μου και να διαγράψετε αυτό και κάθε άλλο άρθρο σας στο οποίο με δυσφημείτε συκοφαντικά, θίγοντας την τιμή και την υπόληψή μου με αναφορά ψευδών ισχυρισμών.»




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...