Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2013

Πολυ-Βόλος!

Σταμάτησε στα τέσσερα ελέω εμβόλιμης αγωνιστικής ο Ολυμπιακός ,ο οποίος ξεπέρασε εύκολα το εμπόδιο του Πιερικού.
Παντελίδης:«Έχουμε δρόμο ακόμα...»
Η ομάδα της Κατερίνης σε κανένα σημείο του παιχνιδιού δεν μπόρεσε να ακολουθήσει τον ρυθμό του Ολυμπιακού ,που ενθουσίασε τις 7.500 κόσμου που βρέθηκαν στο Πανθεσσαλικό.
Τον δαιμόνιο ρυθμό των ερυθρολεύκων στο α' ημίχρονο δεν μπορέσαμε να ακολουθήσουμε ούτε εμείς...Σημειώσαμε 21 τελικές και 12 κόρνερ ενώ είμαστε σίγουροι πως κάτι μας ξέφυγε...



Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον Ολυμπιακό να πετυχαίνει ένα γρήγορο γκολ με πέναλτι που εκτέλεσε ο Ανιέτε στο 4'.Η σέντρα του Πετκάκη βρήκε το χέρι του Φαμπίνιο και ο διαιτητής του αγώνα υπέδειξε το πένταλτι με την βοήθεια του επόπτη. . Η πίεση στην εστία του Πιερικού ήταν συνεχής και στο 17΄γκολ του Μπρέσκα ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Στο 28’ ο Ανιέτε με εκτέλεση φάουλ σημείωσε το 2-0, όμως οι ερυθρόλευκοι δεν έκοψαν ρυθμό. Το τρίτο γκολ του Ολυμπιακού δεν άργησε να έρθει, καθώς στο 39’ ο Σολάκης έκανε τη σέντρα και ο Πετκάκης προ του Παπατολίκα με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. 
Στο 42’ ο Πιερικός στη μοναδική ουσιαστική του ευκαιρία κατάφερε να μειώσει σε 3-1 με κεφαλιά του Ντάνι.

Στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός έπεσε, αλλά ο Ογκουνσότο φρόντισε στο 60’ να προσθέσει και το δικό του όνομα στη λίστα των σκόρερ. 

Ο Μπρέσκα σέρβιρε και ο Νιγηριανός με πλασέ έκανε το 4-1, που έμελλε να είναι και το τελικό σκορ. Το υπόλοιπο 30λεπτο είχε διαδικαστικό χαρακτήρα, με τους «ερυθρόλευκους» να κάνουν συντήρηση δυνάμεων ενόψει της αγωνιστικής την Τετάρτη, ενώ οι παίκτες του Πιερικού δεν είχαν κουράγιο να διεκδικήσουν κάτι από το παιχνίδι.

Ο Σάββας και οι άλλοι: Στον καταιγιστικό ρυθμό του α' ημιχρόνου κανείς δεν υστέρησε.Θα πρέπει όμως Ογκουνσότο και Ανίετε να λάβουν ειδική μνεία για την εμφάνισή τους.
Στην φάση του γκολ του Πιερικού η άμυνα κοιμήθηκε.Αλλά κανείς δεν θα θυμάται την συγκεκριμένη φάση από αύριο.


Είπαν:
Παντελίδης:«Κατ' αρχήν να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά. Το γρήγορο γκολ που πετύχαμε, ήταν το κλειδί για το άνοιγμα του παιχνιδιού. Μετά ήταν πιο εύκολο για μας.Στο δεύτερο ημίχρονο κάναμε ορισμένες αλλαγές, για να ξεκουραστούν κάποια παιδιά ενόψει του αγώνα της προσεχούς Τετάρτης. Θέλαμε να διαχειριστούμε όσο καλύτερα μπορούσαμε το υλικό μας. Μπορούμε να είμαστε χαμογελαστοί, όχι όμως και χαρούμενοι, αφού ακόμη δεν έχουμε πετύχει τίποτα.Ο δρόμος είναι μακρύς και δύσβατος. Διαθέτουμε πολύ καλούς παίκτες, όχι όμως ακόμη πολύ καλή ομάδα. Έχουμε δρόμο ακόμη για να γίνουμε πολύ καλή ομάδα. Ευχαριστούμε τον κόσμο που και πάλι σήμερα μας στήριξε. Τον θέλουμε πάντα κοντά μας.Όσο πιο ταπεινός και συγκεντρωμένος είσαι, τόσο περισσότερα μπορείς να πετύχεις. Μ' αυτή την αρχή προχωρούμε».


Χατζηπαντελίδης:«Πιστεύω πως το πρωτάθλημα είναι ένας μαραθώνιος. Όλη την εβδομάδα δουλέψαμε σκληρά κι αυτό πιστεύουμε πως φάνηκε σήμερα στο γήπεδο. Κοιτάμε κάθε ματς ξεχωριστά. Σήμερα ήμασταν οι κυρίαρχοι και φτάσαμε δίκαια στη νίκη απέναντι στον Πιερικό. Παραμένουμε προσηλωμένοι και ταπεινοί για να υλοποιήσουμε τον στόχο μας, την άνοδο στη Σούπερ Λιγκ.Καλή συνέχεια στον Πιερικό»


Μιτόσεβιτς:«Σήμερα ξέραμε πόσο δύσκολο παιχνίδι ήταν για μας. Είχαμε προβλήματα με τραυματισμούς παικτών όλη την εβδομάδα. Μια πολύ καλή και έμπειρη ομάδα ο Ολυμπιακός μπήκε πολύ δυνατά στο ματς. Μπήκαν γρήγορα τα δύο πρώτα γκολ που θα μπορούσαμε να μην είχαμε δεχτεί. Όμως, ο Ολυμπιακός έκανε πολλές ευκαιρίες και νίκησε καθαρά. Περίμενα περισσότερο πάθος και τρέξιμο από τους νεαρούς ποδοσφαιριστές μας. Βέβαια, το ματς αποτέλεσε μια πολύ καλή εμπειρία γι' αυτούς.
Έπαιξαν με αντίπαλο τον Ολυμπιακό Βόλου, ομάδα επιπέδου Σούπερ Λιγκ που της εύχομαι το καλύτερο για τη συνέχεια".

Μικρά και Πικάντικα
  • Μετά από καιρό ο τέως πρόεδρος του Ολυμπιακού κος Μποτσιβάλης ήρθε να παρακολουθήσει τον Ολυμπιακό.
  • Παρών όπως σε πολλά παιχνίδια και ο άλλος...τέως ο Αχιλλέας Μπέος.
  • Σύσσωμο το Δ.Σ της ΠΑΕ πανηγύρισε την νίκη.


ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ
(Σάββας Παντελίδης): Γκίτκος, Πετκάκης, Κωστούλας, Γόγολος, Κατσιαρός, Πινδώνης, Ολίσε (60’ Χατζηπαντελίδης), Ανιέτε, Μπρέσκα (63’ Στογιάνοφ), Σολάκης (53’ Καπετάνος), Ογκουνσότο

ΠΙΕΡΙΚΟΣ (Ντούσαν Μιτόσεβιτς): Παπατολίκας, Γιατζιτζόγλου (61’ Πολίτης), Ντόικιτς, Ντάνι, Ελευθεριάδης, Μανίκας (46’ Ιορδανίδης), Ίτσιος, Φαμπίνιο (73’ Σεχολάρι), Κόιτς, Νίκου, Παπατόλιος



Παρακολουθήσατε τον αγώνα λεπτό προς λεπτό από το VolosFans










Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...