Τρίτη 5 Φεβρουαρίου 2013

Αποκλειστικο:Ο Τσακογιάννης στη τζαμαρία του ξενοδοχείου!

Το VolosFans αποκλειστικά «τσάκωσε» τον Τσακογιάννη έξω από το ξενοδοχείο του Ολυμπιακού.
Μάλιστα ο προσφάτως αποφυλακισθής τέως πρόεδρος της Ηλιούπολης δεν έχει απεξαρτηθεί από το κακό συνήθειο του στοιχήματος και έπαιξε το αυριανό παιχνίδι under!

Έτσι πέρασε από το πεζοδρόμιο του ξενοδοχείου που καταλύει η αποστολή της ομάδας μας κρατώντας και επιδεικνύοντας για μερικά λεπτά το πλακατ που φαίνεται καθαρά στην φωτογραφία.


Πανικοβλημένοι άνθρωποι και δημοσιογράφοι του Ηρακλή πήραν αμέσως τηλέφωνο τον Μάκη Θωμαίδη, τον Ασβεστά και τους λοιπούς γνωστούς-αγνώστους δον-κιχώτες του ελληνικού ποδοσφαίρου και η είδηση αναπαρήχθη σε χρόνο ρεκόρ από τα αθηναϊκά ΜΜΕ με την ευγενική μεσολάβηση του κου Μανταίου.
Μάλιστα σε λίγη ώρα ο κος Γερουλάνος θα απευθύνει διάβημα στον ελληνικό λαό μέσω του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΙ.

Σ.Σ: Πέρα από την πλάκα η σπίλωση της ομάδας του Ολυμπιακού Βόλου συνεχίζεται από τους δημοσιογράφους της δεκάρας.Αυτή την φορά βέβαια τα κίνητρά τους είναι ελάσσονα αφού το μόνο που μπορούν να δημιουργήσουν είναι η αναστάτωση στους χιλιάδες φίλους του Ολυμπιακού,που έχουν όμως αποδείξει πως πλέον ξέρουν να χειρίζονται παρόμοιες καταστάσεις.









Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...