Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2013

Ανακοίνωση Α.Σ.Ολυμπιακού

Με αφορμή τα όσα αναφέρονται σε σχετικές αθλητικές ιστοσελίδες για τον αθλητή της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού Βόλου Πετση Βασίλειο και προς αποκατάσταση της αλήθειας αναφέρουμε τα εξής.

Ο Πετσης Βασίλειος είναι αθλητής της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού Βόλου από το 2010 με επίσημο δελτίο ΕΠΟ και τα τελευταία τρία χρόνια εκπαιδεύεται στο αγωνιστικό πρόγραμμα του συλλόγου από προπονητές καταξιωμένους και άρτια εκπαιδευμένους.
Άλλωστε ο σύλλογος που αναφέρουν τα δημοσιεύματα δεν έχει ανάλογο ηλικιακό τμήμα.
Συμμετέχει δε στις Μεικτές ομάδες της ΕΠΣΘ με δελτίο του Ολυμπιακού Βόλου και όχι άλλης ομάδος.
Κατανοούμε την επιθυμία κάποιων παραγόντων να προβάλλουν τους συλλόγους τους, επιθυμούμε την συνεργασία με όλους του συλλόγους και όχι την αντιπαράθεση ,δεν είμαστε όμως διατιθέμενοι να δεχτούμε να ακυρώνεται η προσπάθεια που γίνεται τα τελευταία χρόνια στην Ακαδημία Ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού Βόλου.
Με την ευκαιρία κάνουμε γνωστό ότι κάποιοι ποδοσφαιριστές που υπέγραψαν επαγγελματικό συμβόλαιο και ανήκουν στο δυναμικό της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου ,εάν και προέρχονται από άλλους συλλόγους εκπαιδεύτηκαν τα τελευταία χρόνια στα τμήματα υποδομής του Ολυμπιακού Βόλου.
Επίσης το ότι μετά τον Πέτρο Αγιασιώτη και ο Βασίλης Πέτσης, στον οποίο ευχόμαστε ολόψυχα καλή επιτυχία στα όνειρα του, τράβηξαν τα βλέμματα ομάδων του εξωτερικού σημαίνει ότι στην Ακαδημία Ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού Βόλου γίνεται σημαντική και συστηματική δουλειά και θα γίνει ακόμη καλλίτερη όταν την νέα χρονιά λειτουργήσει το νέο Αθλητικό κέντρο του συλλόγου.


Ο πρόεδρος
Νικόλαος Τσεκουρας
 Ο γραμματέας
 Γάτσιος Κων/νος



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...