Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου 2013

Όταν παίρνει φόρα...


Ο Ολυμπιακός με κεκτημένη ταχύτατα αν και μέτριος,κέρδισε με 0-1 τον Ηρακλή,ανέβηκε στη 4η θέση της βαθμολογίας και έδωσε την καλύτερη απάντηση στις άναρθρες γνωστές κραυγές που ακούστηκαν τις τελευταίες ημέρες.


Ένας καλός Ολυμπιακός στο α΄ημίχρονο και ένας μέτριος στο δεύτερο έδειξε πως και μακριά από το Πανθεσαλλικό τα καταφέρνει μία χαρά.Με γκολ του Σολάκη στο 16' κέρδισε τον Ηρακλή με μία σχετικά μέτρια εμφάνιση.
Ο Ολυμπιακός Βόλου άρχισε δυνατά το παιχνίδι και προηγήθηκε με την πρώτη ευκαιρία που του δόθηκε.Ο Μπρέσκα έκανε το κόρνερ και ο Σολάκης με κεφαλιά «κάρφωσε» την μπάλα στα δίχτυα του Χουάντερσον.
Ο Ολυμπιακός καλύτερος στο α΄μέρος είχε τις προϋποθέσεις να «καθαρίσει» το παιχνίδι στις αρχές του β' ημιχρόνου αν ο Σέλιμος είχε δει το μαρκάρισμα στον Ογκουσνότο μέσα στην περιοχή.
Έπειτα ο Ηρακλής ανέλαβε την πρωτοβουλία του αγώνα ακι είχε δυο-τρεις καλές στιγμές με αποκορύφωμα το δοκάρι του Στεφανίδη και άστοχο πλασέ του Κιρόφσκι.
Αυτή ήταν και η τελευταία αξιόλογη φάση του ματς, με τους φίλους των γηπεδούχων να επιδίδονται σε αποδοκιμασίες όσο περνούσε η ώρα και πριν αρχίσουν οι ασχήμιες με το σφύριγμα της λήξης.

Η μέτρια εμφάνιση του Ολυμπιακού έχει πολλά ελαφρυντικά.Η ομάδα ξεκουράστηκε δύο ημέρες λιγότερο από την αντίπαλό της και ήταν φυσιολογικό κάποιοι παίκτες να μην έχουν «ανάσες».Παρολάυτά οι παίκτες μας κατάφεραν να πάρουν το πολύτιμο τρίποντο και πλέον η ομάδα βάζει καλή υποψηφιότητα με το τέλος του α' γύρου να βρίσκεται ήδη στην πρώτη τριάδα.


Ο Σάββας και οι άλλοι: Σε λάθος θέση έπαιξε κατά την γνώμη μας ο Μπρέσκα,ο οποίος σε ρόλο επιτελικού χαφ έδειχνε εγκλωβισμένος.Στο κέντρο ο Πινδώνης προσπάθησε με τον Τσιάτσιο να υστερεί.Ο Χατζηπαντελίδης θέλει τον χρόνο του για να «δέσει» με την ομάδα.Ο Ηλίας Σολάκης αδιαμφισβήτητος ΜVP έδωσε το τρίποντο στην ομάδα μας.

Ο κόραξ του αγώνα:Χωρίς να κάνει το μεγάλο λάθος,«έκλεισε» τα μάτια σε πέναλτι του Ογκουνσότο.Έχουμε όμως βρει στον δρόμο μας πολύ χειρότερες διαιτησίες....

Κίτρινες: Χουάντερσον, Ουκάρ - Πετκάκης , Σολάκης, Γόγολος, Μπρέσκα


Ηρακλής - Ολυμπιακός Βόλου 0-1 by volosfans

Παρακολουθήσατε τον αγώνα λεπτό προς λεπτό από το VolosFans

Παντελίδης: «Συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την νίκη. Είναι πολύ σημαντική νίκη απέναντι σε έναν δύσκολο αντίπαλο. Ήταν κακός αγώνας , νευρικότητα. Στο α΄ μέρος οι ομάδες ήταν ισάξιες αλλά εμείς πετύχαμε το γκολ. Στην συνέχεια χάσαμε αρκετά λόγο της κούρασης. Δε κάναμε πολλά σωστά πράγματα και χάσαμε πολλές μονομαχίες στην μεσαία γραμμή. Θα πρέπει να το βελτιώσουμε αυτό και δεν πρέπει μονό να αμυνόμαστε. Θα πρέπει να το περάσω στην ψυχολογία των παικτών μας ώστε να παίξουμε καλύτερο ποδόσφαιρο.
Από την στιγμή που χρησιμοποιήσαμε το τρίτο στοπερ κλειδώσαμε την νίκη. Ήταν μεγάλη νίκη και θα μας δώσει βοήθεια για την συνέχεια. Εύχομαι στον Ηρακλή καλή συνέχεια και να πετύχει τους στόχους του.
Δεν κοιτώ την βαθμολογία και δεν κοίτα τις άλλες ομάδες. Δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη. Είναι ένα πρωτάθλημα που έχει πολλές διακυμάνσεις, εμείς από την 12η θέση βρεθήκαμε στην 5η θέση. Όλα είναι σχετικά.
Έχουμε καλό ρόστερ αλλά ακόμα δεν είμαστε πολύ καλή ομάδα. Αν ήμασταν περισσότερο ξεκούραστοι θα είχαμε κερδίσει πιο εύκολα.»

Χατζηνικολάου:««Θέλω να τονίσω ότι έχει δίκιο ο κόσμος να στεναχωρείται και εμείς στεναχωριόμαστε.Μία λεπτομέρεια από ένα στημένο μας έφερε πίσω στο σκορ με 0-1. Δημιουργήσαμε δύο ευκαιρίες, όμως δεν μπορέσαμε να ισοφαρίσουμε. Πρέπει να συνεχίσουμε όλοι ενωμένοι και στο τέλος θα βγει ο Ηρακλής κατηγορία.Παίζοντας και μόνο με νίκες θα αλλάξει η κατάσταση. Το πρωτάθλημα έχει κάποιες ιδιαιτερότητες. Μόνο με νίκες θα αλλάξει. Θα προσπαθήσουμε να κερδίζουμε έστω και με μισό μηδέν»

ΗΡΑΚΛΗΣ (Γ. Χατζηνικολάου): Χουάντερσον, Νατσούρας, Σουλίδης (64’ Στεφανίδης), Παπαστεριανός, Παληγεώργος Γ. (46’ Γεωργίου), Τσερκέζος, Κιρόφσκι, Παληγεώργος Χ., Ισάακ, Ουκάρ (84’ Φερνάντεζ), Τάι.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ (Σ. Παντελίδης): Γκίτκος, Πετκάκης, Κωστούλας, Γόγολος, Κατσιαρός, Πινδώνης, Τσιάτσιος, Μπρέσκα, Σολάκης (73’ Παλαιολόγος), Ογκουνσότο (60’ Ανιέτε), Χατζηπαντελίδης (52’ Γενγκά).

Μικρά και πικάντικα

  • Οπαδοί του Ηρακλή, εμφανώς δυσαρεστημένοι με την ήττα της ομάδας τους, άρχισαν να εκτοξεύουν στον αγωνιστικό χώρο αντικείμενα μετά την λήξη του αγώνα.Αποτέλεσμα ...να επέμβουν αστυνομικές δυνάμεις που έκαναν χρήση χημικών, προκειμένου να τους εμποδίσουν να εισέλθουν στο γήπεδο
  • Επίθεση δέχτηκαν φίλοι της ομάδας που παρακολούθησαν τον αγώνα χωρίς διακριτικά από τα επίσημα του γηπέδου. (δείτε περισσότερα....ΕΔΩ!)
  • Οι παίκτες του Ηρακλή κατήγγειλαν πως, ο Κώστας Καπετάνος πήγε προς το μέρος των ποδοσφαιριστών του Ηρακλή μετά την λήξη του αγώνα  και τους είπε: «Σας πηδήξαμε κωλόγριες»....Ο Κώστας δεν έχει προκαλέσει ποτέ και δεν υπάρχει λόγος να πιστέψουμε πως έγινε το συμβάν.
Θυμηθείτε λεπτό προς λεπτό την ροή του αγώνα

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...