Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2013

Με την πλάτη στον τοίχο (pregame)


Ο Ολυμπιακός Βόλου  υποδέχεται την Κυριακή στις 15:00 τον πρωτοπόρο Απόλλωνα με την πλάτη στο τοίχο.
H αποστολή του Ολυμπιακού.
(ανανέωση στις 19:21)
Οι ερυθρόλευκοι θέλουν οπωσδήποτε το τρίποντο στο παιχνίδι,αφού σε διαφορετική περίπτωση η διαφορά τόσο με την πρώτη τριάδα όσο και από τις θέσεις αγώνων διαβάθμισης ,θα μεγαλώσει επικίνδυνα.

O Απόλλωνας στον Βόλο έχει να γευτεί την χαρά της νίκης από το 1971.Διαβάστε την προϊστορία των συναντήσεων των δύο ομάδων...ΕΔΩ!

Διαιτητές της συνάντησης ορίστηκαν οι Φουκάκης (Ηρακλείου), Νενεκούμης (Αργολίδας) και Μπετσόγλου (Κορινθίας).O Κρητικός διαιτητής «σφύριξε» τον Ολυμπιακό στην εντός έδρας ήττα με την Παναχαΐκή.

Αρκετά είναι τα εισιτήρια τα οποία έχουν προπωληθεί.Διαβάστε περισσότερα...
Εν τω μεταξύ οι φιλοξενούμενοι προμηθεύτηκαν 200 εισιτήρια για το βόρειο πέταλο.Διαβάστε περισσότερα...

Ο Ολυμπιακός υπολογίζει στις υπηρεσίες των Καπετάνου και Ολίσε ,αν βέβαια κριθούν «ετοιμοπόλεμοι» από τον κο Παντελίδη.

Ο Απόλλων έρχεται στον Βόλο με τα νέα του αποκτήματα , συμπεριλαμβανόμενου του Μπάρκογλου,που κάποια αυτοδιαφημιζόμενα έγκυρα sites Βόλου τον «έφερναν» στον Ολυμπιακό.Η αλήθεια είναι βέβαια πως για τον επιθετικό,η ομάδα μας ουδέποτε κατέθεσε πρόταση συνεργασίας.

  • Με πολλές αλλαγές θα παραταχθεί ο Απόλλωνας.Η πιθανή 11άδα: Κοτταράς,Χιντζίδη, Κιάσσο, Ιασωνίδης, Δεληζήσης, Τσεμπερίδης,Καμαρά,  Φαρινόλα - Διαμάντη Μπάρκογλου ,Καραμαλίκης Στην αποστολή συμμετέχουν ακόμα οι: Γουμάγιας, Κρουσταλέλης, Κύργιας, Λεοντίου, Κατσίκης, Μανιάς, Χατζηζήσης και Τσιλιγκίρης.
  • Την αποστολή του Ολυμπιακού για τον αυριανό αγώνα με τον Απόλλων Σμύρνης απαρτίζουν οι εξής είκοσι ποδοσφαιριστές: Ogunsoto, Stoyanov, Γκίτκος, Σταυράκης, Σολάκης, Breska, Κωστούλας, Πετκάκης, Bakayoko, Yenga, Πινδώνης, Τσιάτσιος, Bolatti, Anete, Παλαιολόγος, Γόγολος, Καρράς, Κατσιαρός, Oliseh, Kαπετάνος.
Εκτός αποστολής έμειναν οι Ρόκα, Γουσούλης, Στουρνάρας, Γκοτόβος, Κοτζαθανάσης, Γαλάνης.
Ο Παντελίδης προβληματίζεται για το αν θα δώσει θέση βασικού σε Καπετάνο και Ολίσε οι οποίοι έδειξαν πως βρίσκονται σε άριστη κατάσταση. Γκίτκος, Πετκάκης, Κωστούλας, Γόγολος, Κατσιαρός, Πινδώνης, Μπολάτι, Μπρέσκα και Ογκουνσότο  μάλλον θα ξεκινήσουν με ακόμα μία θέση να παίζεται ανάμεσα σε Καπετάνο και Γιενκά στα χαφ και Τσιάτσιο και Στογιάνοφ στην θέση του αμυντικού μέσου.

Τον αγώνα θα μεταδώσει με συνεχή ροή ενημέρωσης το VolosFans για τους φίλους του Ολυμπιακού που μένουν μακριά από την πατρίδα πόλη.

Συνεχής ενημέρωση για τον αγώνα της Κυριακής με τακτικές ανανεώσεις...





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...