Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2013

Σαν ανέκδοτο...(pregame)

Κανείς δεν πίστευε πριν δύο χρόνια πως η ομάδα μας θα έδινε έναν τόσο σημαντικό αγώνα για την πορεία της με αντίπαλο τον Ηρακλή Ψαχνών.

Με Κωστούλα και Πετκάκη στην Εύβοια που αναμένεται να  «κοκκινίσει».Εκτός οι Στουρνάρας και Ρόκα.
(τελ.ενημέρωση 14:20)

Ο εκπρόσωπος της Εύβοιας στην football league «μπήκε» στο ποδοσφαιρικό επαγγελματικό γίγνεσθαι  μόλις πρόπερσι με την άνοδό του στην Γ΄Εθνική και φέτος παίζει για δεύτερη φορά στην ιστορία του στην Β΄Εθνική.


Προϊστορία μεταξύ των δύο ομάδων ασφαλώς δεν υπάρχει.Οργανωμένη εκδρομή δεν θα γίνει μετά την απαγόρευση της αστυνομίας,αλλά πολλοί θα είναι οι βολιώτες που θα κατακλύσουν με ιδιωτικά μέσα το γήπεδο.(διαβάστε περισσότερα...)
  • Ανακοίνωση εξέδωσαν οι Red Eagles (διαβάστε την ...ΕΔΩ!)
Η ομάδα του Βαζάκα πάντως είναι αξιόλογη.Πλέον βρίσκεται στην 4η θέση της βαθμολογίας και είναι 13 αγωνιστικές αήττητη. Θα απουσιάσει ο Πλάτανος και πιθανότατα ο Γιέσιτς.
Αγωνιστικά ο Ολυμπιακός Βόλου θα στερηθεί των υπηρεσιών των τιμωρημένων Ανιέτε και Πινδώνη ,ενώ η μπλε κάρτα του Πετκάκη έχει έρθει και θα συμπεριληφθεί στην αποστολή.

Το παιχνίδι θα αρχίσει την Κυριακή στις 15:00 ,δεν έχει τηλεοπτική μετάδοση και θα υπάρχει περιγραφή σε ζωντανή ροή λεπτό προς λεπτό από το VolosFans.com.

Τον αγώνα θα «σφυρίξει» ο κ. Ιωάννης Μουρτζάκης από την ΕΠΣ Ηρακλείου, με βοηθούς τους κ.κ. Παναγιώτη Αργυρό και Ιορδάνη Απτόσογλου από την ΕΠΣ Αθηνών. Τέταρτος διαιτητής θα είναι ο κ. Άγγελος Ζαραβινός επίσης από την Αθήνα.
  • Την προσπάθεια του Ολυμπιακού θα ενισχύσει ο Κωστουλας του οποίου η κάρτα έφτασε στα γραφεία της ΠΑΕ.
  • Την αποστολή για τον αυριανό αγώνα με τον Ηρακλή Ψαχνών στις 15:00 απαρτίζουν οι εξής 20 ποδοσφαιριστές:Γκίτκος, Σταυράκης, Μπακαγιόκο, Γενκά, Ογιαρμπίντε, Μπολάτι, Παλαιολόγος, Γκότοβος, Κατσιαρός, Γουσούλης, Σολάκης, Μπρέσκα, Τσιάτσιος, Γόγολος, Γαλάνης, Καρράς, Κωστούλας, Πετκάκης, Στογιάνοφ, Ογκουνσότο.
  • Τα εισιτήρια του αγώνα θα τεθούν σε πώληση την Κυριακή τρεις ώρες πριν την έναρξη του παιχνιδιού.Κατόπιν τούτου οι εκδρομείς από τον Βόλο δεν θα έχουν κάποιο πρόβλημα να τα προμηθευτούν αν βρεθούν λίγες ώρες πριν την έναρξη του αγώνα στο γήπεδο.





Πηγή φώτο:ghpedaevoias.blogspot.gr



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...