Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2013

Ολυμπιακός Βόλου - Αστέρας Τρίπολης (pregame)

Την Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2012 και ώρα 17:00 στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, ο Ολυμπιακός Βόλου υποδέχεται τον Αστέρα Τρίπολης, στα πλαίσια της 1ης αγωνιστικής, της 4ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας 2012-2013.
(τελ.ανανέωση 15:00)
Ο Ολυμπιακός θέλοντας να ξεπεράσει τις διοικητικές ανακατωσούρες που έχουν προκληθεί τις τελευταίες ημέρες αντιμετωπίζει μια καλή ομάδα Σούπερ Λίγκας την οποία καλείται να αποκλείσει σε διπλούς αγώνες.

Τα βλέμματα όλων ελπίζουμε να βρίσκονται στους νεοαποκτηθέντες Σολάκη,Μπρέσκα και Ογκουνσότο και οι διοικητικές εξελίξεις να είναι τέτοιες μέχρι την Τετάρτη που να μην απασχολήσουν καθόλου την φίλαθλη γνώμη.Εξάλλου οι παλιοί γνώριμοι που επιστρέφουν είναι πολλοί με τον Σάκη Τσιώλη να έχει επανδρώσει τις ομάδες που πήγε μετά τον Ολυμπιακό,όχι μόνο με ερυθρόλευκος πρώην παίκτες,αλλά και με μεταγραφικούς στόχους της τότε μεγάλης ομάδας του Ολυμπιακού.

Προϊστορία ιδιαίτερη δεν υπάρχει μεταξύ των δύο ομάδων αφού η Τριπολιτισιώτες εμφανίστηκαν στο ποδοσφαιρικό στερέωμα τα τελευταία χρόνια.Έτσι οι δύο ομάδες βρέθηκαν αντιμέτωπες την σεζόν 2010-11 με τον Αστέρα να αποσπά ισοπαλία στον Βόλο (δείτε περισσότερα...) και τον Ολυμπιακό να χάνει στον β' γύρο στα τελευταία δεύτερα το παιχνίδι (δείτε περισσότερα..).

Διαιτητής του αγώνα είναι ο Μαντάκης Στέφανος (Ημαθίας) με βοηθούς τους Γεωργιάδη Γεώργιο (Κοζάνης) και Καραϊσαρίδη Νικόλαο (Πέλλας). Τέταρτος διαιτητής ο Βράκας Χρυσοβαλάντης (Εύβοιας) και παρατηρητής ο Σωμαρακάκης Φραγκίσκος (Αθηνών).

Πλήρης έρχεται στον Βόλο ο Αστέρας.Στην αποστολή των Αρκάδων συμμετέχουν οι: Μπαντής, Γεωργακόπουλος, Τσαμπούρης, Γιαλούσης, Φορμίκα, Πιπίνης, Μπαρτολίνι, Κωστούλας, Καστέλς, Κουρμπέλης, Αλβάρεζ, Ναβάρο, Φραγκουλάκης, Ράγιος, Ντε Μπλάσις, Έγκον, Καλαντζής και Περόνε.

Τρέχουν για τα δελτία των τριών μεταγραφικών αποκτημάτων του Ολυμπιακού αφού η αδράνεια της ΠΑΕ δεν επέτρεψε μέχρι σήμερα να σταλούν από την ΕΠΟ,

 Την αποστολή απαρτίζουν 22 ποδοσφαιριστές: Γκίτκος, Σταυράκης, Καρράς, Γαλάνης, Κατσιαρός, Στουρνάρας, Γκότοβος, Παλαιολόγος, Τσιάτσιος, Πινδώνης, Κοτζαθανάσης, Μπόρας, Γόγολος, Γουσούλης, Μπολάτι, Ογιαρμπίντε, Μπακαγιόκο, Γενκά, Ανιέτε, Μπρέσκα, Σολάκης και Ογκουνσότο.

Οι τιμές των εισιτηρίων για τον αγώνα Ολυμπιακός Βόλου-Αστέρας Τρίπολης είναι 50, 30, 15, 10 και 5 (ανέργων και παιδικό) ευρώ και έχουν διαμορφωθεί ως εξής:
50 Ευρώ, θέσεις VIP, με είσοδο από τη Θύρα 21
30 Ευρώ, (θέσεις επισήμων-Silver), με είσοδο στο κάτω διάζωμα από τις Θύρες 25 και 16
15 Ευρώ, (άνω διάζωμα στο στέγαστρο και γενικά στις θέσεις των Special), με γυναικείο 10 ευρώ και παιδικό εισιτήριο 5 ευρώ και είσοδο από την Πεζογέφυρα 2
10 Eυρώ, (για το πέταλο και την ανατολική κερκίδα), με είσοδο από την πεζογέφυρα 1.
5 Ευρώ, (ανέργων ανδρών – γυναικών) και παιδικό (για το πέταλο και την ανατολική κερκίδα), με είσοδο από την πεζογέφυρα 1.
Δωρεάν είσοδος για παιδιά έως 7 ετών καθώς και για τους κατόχους καρτών διαρκείας.
Για τον αγώνα Ολυμπιακός Βόλου-Αστέρας Τρίπολης δεν θα γίνει προπώληση από άλλα σημεία, αλλά μόνο από τα εκδοτήρια του Πανθεσσαλικού Σταδίου, τα οποία θα λειτουργούν από τις 15:30 (1,5 ώρα πριν την έναρξη του αγώνα).
Τα εισιτήρια των 5 ευρώ για ανέργους (άνδρες-γυναίκες) θα διατίθενται μόνο και υποχρεωτικά μετά την επίδειξη κάρτας ανεργίας και αστυνομικής ταυτότητας.


  • Δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής οι Μπρέσκα,Ογκουνσότο και Σολάκης αφού τα δελτία τους δεν εκδόθηκαν από την ΕΠΟ!






Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...