Παρασκευή 4 Ιανουαρίου 2013

Βγαίνουν μπροστά οι Αγριώτες!

Ο σύνδεσμος Red Eagles δίνει «πληρωμένη» απάντηση στον Μποτσιβάλη και δείχνει έτοιμος να αναλάβει πρωτοβουλίες την στιγμή που η χθεσινή ανακοίνωση των Austrian Boys δεν εκφράζει την πλειοψηφία του κόσμου της ομάδας.
Η ανακοίνωση αναλυτικά:

«Κύριε Μποτσιβάλη κ υιέ πρώτα ήταν το επιχείρημα ότι δεν σας έχει γίνει καμία πρόταση και ότι επρόκειτο για επενδυτές - φαντάσματα.
Όταν τα "φαντάσματα" αποδείχθηκε ότι ήταν κανονικοί άνθρωποι με σάρκα και οστά, βγήκε η "αγωνία" σας μήπως και η ομάδα μπλέξει με "παρένθετους".
Όταν η "αγωνία" αυτή αποδείχθηκε αστήρικτη ,ζητήσατε συγκεκριμένη πρόταση, και μάλιστα γραπτώς.
Όταν η πρόταση διατυπώθηκε και γραπτώς και δημοσίως, ενοχληθήκατε από τη δημοσιότητα. Επίσης: Εμμέσως, ενώ αναφέρετε ότι τα χρήματα που σας προτείνουνε τα θεωρείτε λίγα, ταυτόχρονα δεν παραλείπετε να διακηρύξετε ότι δεν τα έχετε και μεγάλη ανάγκη, αφού μπορείτε λέτε πως θα ξοφλήσετε τους πάντες σε δύο μέρες!!! Παραλείπετε όμως να κάνετε έστω και την παραμικρή αναφορά σε όσα συνταρακτικά σας καταλογίζει ο μέχρι πρότινος θεμέλιος λίθος της ομάδας, δηλαδή ο Τάκης Γιαννόπουλος!

Ξεκάθαρα δείχνετε ότι προτιμάτε να μείνετε γαντζωμένος στην καρέκλα σας.
Μαζί σας δεν έχουμε πρόβλημα. Με την ομάδα μας όμως, έχουμε .

Η ομάδα έκανε τρεις μεταγραφές και έχει ανάγκη από άλλες πέντε (τουλάχιστον). Επίσης έχει ανάγκη να κρατήσει τους παίκτες που απέδειξαν ότι πρέπει να μείνουν.
Μπορείς κύριε Μποτσιβάλη να πληρώσεις αυτούς που πρέπει να μείνουν στην ομάδα (κι όχι να μαθαίνουμε για αεροπορικά εισιτήρια με... εράνους ή για τάσεις φυγής βασικών ποδοσφαιριστών);
Μπορείς κύριε Μποτσιβάλη να πάρεις άλλους (τουλάχιστον) πέντε παίκτες, πρωτοκλασάτους, σουπερλιγκάτους, ενδεκάτους ; Παίκτες που (ανεξάρτητα από κοσμητικά επίθετα) θα ανεβάσουν το επίπεδο της ομάδας και θα την κάνουν φαβορί για άνοδο ;
Αν μπορείς γιατί δεν το ...έχεις κάνει ήδη; Ή γιατί δεν το έχεις καν ξεκινήσει; Γιατί ασχολείσαι με Τέλλους, Χατζήδες και λοιπά ...λιμά και όχι με Καπετάνους, Ψυχογιούς, Πετκάκηδες, Μακρήδες και όποιους άλλους, αυτής της κλάσης;
Αν δεν μπορείς γιατί δεν παραδίδεις;
Η οικονομική πρόταση του Καραγιάννη και των λοιπών είναι άκρως ικανοποιητική.!

Δια ταύτα: Κυρ Παναγιώτη κ υιέ, ευχαριστούμε πολύ και... ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ! ΤΩΡΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!»




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...