Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2013

Μήνυμα συντακτικής ομάδας


Η συντακτική ομάδα του VolosFans προς όλους εσάς....


Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους εσάς που κάνατε το VolosFans τα τελευταία 6 χρόνια της λειτουργίας του,την ιστοσελίδα που είναι εφάμιλλη με το όνομα Ολυμπιακός Βόλου.

Η οπαδική ιστοσελίδα του Ολυμπιακού Βόλου ,βρίσκεται πλέον σύμφωνα με μετρήσεις στις κορυφαίες σε επισκεψιμότητα ελληνικές ιστοσελίδες ,με 15.000 καθημερινούς μοναδικούς αναγνώστες.

Με την ευκαιρία η συντακτική ομάδα θέλει να μοιραστεί κάποιες σκέψεις μαζί σας:

Πολλές φορές έχουμε σκεφτεί την κατάργηση των σχολίων από το ιστολόγιό μας.Αρκετά ήταν τα συμβάντα ,με πιο πρόσφατη την περίπτωση του προέδρου του Ερασιτέχνη, που κακεντρεχείς εκμεταλλεύτηκαν το βήμα λόγου που τους δίνεται μπροστά σε τόσα χιλιάδες μάτια καθημερινά και την ελευθερία την μετέτρεψαν σε ασυδοσία.

Παρά το κομφούζιο που μπορεί κάποιες φορές να δημιουργείται τα σχόλια δεν θα τα καταργήσουμε,αφού αποτελούν ουσιαστικά τον καθρέφτη της οπαδικής κοινωνίας που ζούμε,αλλά και της εξωποδοσφαιρικης που θα θέλαμε.

Είναι εύκολα αντιληπτό πως η σύνταξη δεν μπορεί να απαντάει με αναρτήσεις σε κάθένα από τα περίπου 1000 σχόλια και τα 30 email που δέχεται καθημερινά.Ο καθένας έχει κρίση και μπορεί να καταλάβει αν κάποιο σχόλιο ευσταθεί ,είναι κακοπροαίρετο ή εμπαθές.Ο καθένας έχει κρίση να καταλάβει από που μπορεί να προέρχεται ένα σχόλια και τον λόγο δημοσίευσής του.

Το VolosFans δεν είναι τα τρία άτομα της σύνταξης...Είναι τα 15χρονα και τα 30χρονα , οι μανάβηδες,οι μπακάληδες και οι πυροσβέστες,είναι τα 1000 άτομα που κατέβηκαν στην ΕΠΟ το καλοκαίρι του 2011, είναι τα 17.000 άτομα που κατέκλυσαν το Πανθεσαλικό στον ημιτελικό, είναι οι 27 που συνελήφθησαν την νύχτα του Αυγούστου που κάηκε ο Βόλος, είναι τα 10000 άτομα που κατέκλυσαν την Δημητριάδος προεκλογικά....Είναι όλοι εσείς που κάνετε τον Ολυμπιακό Βόλου την ισχυρότερη οπαδικά ομάδα στην Ευρώπη.Μπορεί όχι σε αριθμό,αλλά σίγουρα σε πάθος.

Γι' αυτόν ακριβώς τον λόγο το VolosFans συνεχίσει πιο δυνατό ,πιο έγκριτο και πιο Ολυμπιακό από ποτέ!









Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...