Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2013

Έκοψε την πίτα ο Α.Σ.Ολυμπιακός!

Με την παρουσία 2000 και πλέον παρισταμένων, την Κυριακή το πρωί, στο κλειστό γυμναστήριο του Ε.Α.Κ. του Βόλου, πραγματοποιήθηκε η ετήσια εκδήλωση της κοπής της βασιλόπιτας του Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937. 
Φέτος ο σύλλογος, αντιλαμβανόμενος τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει η χώρα, είχε ως στόχο και κατάφερε να δώσει κοινωνικό χαρακτήρα στο γεγονός. Έτσι - με μεγάλη επιτυχία και ανταπόκριση - συγκεντρώθηκαν δώρα, υπέρ του Ορφανοτροφείου Βόλου και τρόφιμα για τα ράφια του Κοινωνικού Παντοπωλείου.

Παράλληλα, χάρη σε χορηγίες φίλων του Ολυμπιακού, μοιράστηκαν στους μικρούς αθλητές των ακαδημιών ποδήλατα, κατόπιν κληρώσεων σε κάθε άθλημα ξεχωριστά.

Τα μέλη του Δ.Σ., που είχαν την ευθύνη της διοργάνωσης, σε συνεργασία με τους εφόρους των τμημάτων, προσέφεραν και θέαμα στους φιλάθλους, καθώς τα τμήματα των υποδομών μπάσκετ, ποδοσφαίρου και άρσης βαρών έκαναν επίδειξη όσων μαθαίνουν και παρουσίασαν πτυχές του ταλέντου τους.
Στο χαιρετισμό του, ο πρόεδρος του Α.Σ. κ. Τσεκούρας, ανέλυσε την πορεία των τμημάτων και θύμισε τις κορυφαίες στιγμές τους κατά το 2012, ενώ τόνισε πως μεγάλος στόχος του 2013, πέρα από την αγωνιστική ανάταση και την αύξηση των επιδόσεων, είναι να υλοποιηθεί το όραμα αυτής της διοίκησης, να αποκτήσει ο Ολυμπιακός Βόλου το σπίτι του. Ενώπιον όλων των τοπικών Αρχών, επισήμανε πως ήλθε η ώρα, να αποκτήσει ο Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937, μια στέγη για τις υποδομές του, ώστε να λειτουργούν καλύτερα, οργανωμένα και απρόσκοπτα, όπως αρμόζει στα μεγάλα σωματεία, πόλεων της τάξης και του μεγέθους του Βόλου. Γι’ αυτό, κατέληξε, σύσσωμος ο φίλαθλος κόσμος του Ολυμπιακού, πρέπει να στηρίξει όλα τα τμήματα, ώστε η Τοπική Αυτοδιοίκηση και οι αθλητικοί φορείς, να κατανοήσουν την αναγκαιότητα, την προτεραιότητα και να πράξουν, υπέρ της βολιώτικης νεολαίας και του λαοφιλούς συλλόγου, τα δέοντα.

Τον Ολυμπιακό και τα νιάτα της πόλης, που αθλούνται στις τάξεις του, τίμησαν μεταξύ άλλων, ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Κλιτσογιάννης, ο Δήμαρχος Βόλου κ. Σκοτινιώτης, ο πρόεδρος της Ε.Π.Σ.Θ. κ. Μπατζιάκας, ο εκπρόσωπος της Ε.Σ.Κ.Α.Θ. κ. Φαρμάκης, ο τέως πρόεδρος του Α.Σ. κ. Μουλάς, ο πρόεδρος των παλαιμάχων ποδοσφαιριστών κ. Βήττας και ο υποψήφιος πρόεδρος της Ε.Π.Σ.Θ. κ. Θεοδώρου.

Ο Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937, οφείλει πολλά για την επιτυχία της εκδήλωσης, στους μεγάλους χορηγούς και στις δωροθέτριες επιχειρήσεις του Βόλου, που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά του, αντιλαμβανόμενοι και τις κοινωνικές ευαισθησίες που φέτος ο σύλλογος έθεσε ως προτεραιότητα. Τα ονόματα των χορηγών, ανακοινώθηκαν και προβλήθηκαν κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης. Έτσι, ενώ πέρυσι, το θεσμικό γεγονός είχε χαρακτήρα συσπείρωσης των φιλάθλων μας και επίσημης διαμαρτυρίας, με όσα διαδραματίζονταν σε βάρος της Π.Α.Ε. και της ποδοσφαιρικής μας ομάδας, φέτος αναδείχθηκε ο κοινωνικός ρόλος του μεγάλου και λαοφιλούς συλλόγου του Βόλου.





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...