Δευτέρα 7 Ιανουαρίου 2013

Ψεύτης και επικίνδυνος...

Στον ραδιοφωνικό σταθμό 9,86 μίλησε ο πρώην μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού Βόλου κ. Αχιλλέας Μπέος για τα τεκταινόμενα στα διοικητικά της βολιώτικης ΠΑΕ. Ο κ. Αχιλλέας Μπέος, χαρακτήρισε ψεύτη και επικίνδυνο τον κ. Μποτσιβάλη και τόνισε πως πρέπει να φύγει άμεσα από την ΠΑΕ. Μεταξύ άλλων τόνισε:
«Επειδή στο Βόλο υπάρχουν σκουλήκια και ύπουλοι άνθρωποι, δημοσιογράφοι του κόλου, προσπαθούν να με εμπλέξουν. Δεν έχω φοβηθεί ποτέ στη ζωή μου και δεν θα ρωτήσω κανέναν εισαγγελέα και καμία δικαιοσύνη για να εκφράσω τη γνώμη μου. Αυτό είναι δικαίωμα που μου το δίνει το σύνταγμα. Πράγματι, έχω μιλήσει με τον κ. Καραγιάννη και με κάποιους δημοσιογράφους, λόγω της εμπειρίας που έχω, για να μου ζητήσουν τη γνώμη μου. Μέχρι εκεί και τίποτα άλλο.
Εμένα με πολεμάει ένα σάπιο πολιτικό κατεστημένο που το εκφράζει ο κ. Μποτσιβάλης. Εμένα δεν μου δημιουργούν πρόβλημα. Δεν θέλω, δεν με ενδιαφέρει κι απαγορεύεται από το νόμο, απόφαση που σέβομαι, να διοικήσω. Αν ήθελα, ο κ. Μποτσιβάλης δεν θα ήταν εκεί ούτε για μια ώρα. Δεν θέλω να έχω καμία εμπλοκή στα διοικητικά όμως.Ο κ. Μποτσιβάλης έχει εκχωρήσει πολλά δικαιώματα, πολλά έσοδα της ΠΑΕ για να πληρωθεί το ενοίκιο στο Πανθεσσαλικό..
Υπάρχουν πολλά προβλήματα που έρχονται πολύ σύντομα. Καθημερινά θα βγαίνουν προβλήματα. Αυτή τη στιγμή ο Ολυμπιακός Βόλου δεν έχει διοίκηση. Αν αυτή τη στιγμή υπογράψει κάτι, αυτό θα είναι παράνομο. Δεν έχει καταλάβει πως μετράει μέρες. Καλόν είναι να το καταλάβει και να φύγει τώρα και ν' αφήσει τους νέους επιχειρηματίες ν' αναλάβουν τα ηνία.

Ο κ. Μποτσιβάλης έχει μια βασική διαφορά. Εμένα με αγάπησε ο κόσμος του Ολυμπιακού Βόλου γιατί δεν είπα ποτέ ψέμματα και δεν έκρυψα την αλήθεια. Ο κ. Μποτσιβάλης εμπαίζει τον κόσμο με καραγκιοζιλίκια και γελοιότητες. Δεν μπορώ να τα χαρακτηρίσω αλλιώς. Οι χθεσινές τους δηλώσεις, δείχνουν την αστειότητα και τη γελοιότητα αυτού του ανθρώπου που διοικεί τον Ολυμπιακό Βόλου, είναι ντροπή. Δεν πρόκειται να φύγει από τον Ολυμπιακό Βόλου, χρησιμοποιεί την ομάδα κι έχει προσωπικά συμφέροντα. Δεν τον ενδιαφέρει να ανεβάσει την ομάδα, δεν μπορεί να το κάνει και δεν μπορεί γιατί είναι λίγος και ανύπαρκτος σαν παράγοντας. Αυτή είναι η αλήθεια.
Προσωρινά ο κ. Μποτσιβάλης μπορεί να κάνει αυτά τα καραγκιοζιλίκια. Προσωρινά όμως. Είναι απαράδεκτο για τον Ολυμπιακό Βόλου να βγαίνουν οι φίλαθλοι και ν' αποδοκιμάζουν τον πρόεδρο για τις πράξεις του. Βγάζει μια αρρωστημένη διοικητική κατάσταση και είναι κρίμα.

Εύχομαι ο κ. Μποτσιβάλης και κυρίως τα καραγκιοζάκια που έχει δίπλα του να καταλάβουν πως δεν διοικείται έτσι το ποδόσφαιρο. Ποιος σε πολέμησε κ. Μποτσιβάλη; Εσύ δημιούργησες αυτή την κατάσταση;

Ο κ. Μποτσιβάλης ας μη πιάνει στ' όνομά του τον Μπέο γιατί θα κάνω εμετό.

Η σημερινή μου παρέμβαση είχε στόχο να σταματήσει αυτούς που προσπαθούν με κακοήθειες και ύπουλα πράγματα να μπλέξουν τα' όνομά μου. Ναι, στηρίζω τη λύση Καραγιάννη γιατί πιστεύω πως είναι η καλύτερη. Τίποτα παραπάνω. Κι αυτό δεν θα μου το στερήσει κανείς.Λέω απλά τη γνώμη μου και λέω πως στηρίζω τον κ. Καραγιάννη. Πως τον στηρίζω; Λέγοντας την άποψή μου ότι έχει περισσότερες γνώσεις και μπορεί να διοικήσει σωστά τον Ολυμπιακό Βόλου. Άλλο αυτό όμως, κι άλλο το να προσπαθούν να με εμπλέξουν. Από εκεί και πέρα, θέλω να τονίσω ότι ο κ. Μποτσιβάλης είναι ο πιο επικίνδυνος άνθρωπος για τον Ολυμπιακό Βόλου. Δεν γνωρίζει τι είναι ποδόσφαιρο και παράγοντας, δεν ξέρει τι προβλήματα δημιουργεί με την ανασφάλεια που δημιουργεί στην ομάδα και τον κόσμο. Πρέπει να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων.

Είναι ψεύτης και επικίνδυνος ο Μποτσιβάλης για τον Ολυμπιακό Βόλου. Εύχομαι γρήγορα να βρεθεί λύση για την αγαπημένη μας ομάδα τον Ολυμπιακό Βόλου, Να σταματήσει ο Μποτσιβάλης να διαψεύδει τα όσα λέει με τις πράξεις του.

Να ξέρει ο κ. Μποτσιβάλης ότι δεν πρέπει να ασχολείται με τον Αχιλλέα τον Μπέο. Είμαστε διαφορετικά μεγέθη. Να ξέρει επίσης ότι αν αποφασίσω να ασχοληθώ, όσο θα κάνω να έρθω από την Αθήνα στο Βόλο θα έχει φύγει. Όσο θα διαρκέσει η απόσταση Αθήνα-Βόλος, θα έχει υπογράψει τα χαρτιά και θα έχει εξαφανιστεί! Αυτή τη στιγμή πάντως, δεν θέλω να ασχοληθώ και δεν μπορώ. Εύχομαι ο Ολυμπιακός Βόλου να βρει τον δρόμο του, αλλά με τον Παναγιώτη Μποτσιβάλη δεν θα τον βρει ποτέ. Είναι κρίμα για τον υπέροχο κόσμο του Ολυμπιακού Βόλου, αλλά με αυτόν τον άνθρωπο δεν θα γίνει ποτέ αυτό»




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...