Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2013

Η ισχύς εν τη ενώσει

Οι διαδικασίες «παράδοσης – παραλαβής» ολοκληρώθηκαν στον Ολυμπιακό Βόλου με κοινή συνέντευξη Τύπου των Μποτσιβάλη, Καραγιάννη.

 «Εμείς που αναλάβαμε την ομάδα έχουμε την οικονομική ευρωστία για να την οδηγήσουμε στη Σούπερ Λιγκ. Η ισχύς εν τη ενώσει» ήταν η χαρακτηριστική φράση του κ. Καραγιάννη.

Πρώτος το λόγο πήρε ο Παναγιώτης Μποτσιβάλης, ο οποίος μεταξύ των άλλων, είπε: «Κλείνω σήμερα έναν κύκλο στον Ολυμπιακό Βόλου που ξεκίνησε πριν από 1.2 χρόνο. Προσπάθησα με όλες μου τις δυνάμεις και τις γνωριμίες για να δούμε την ομάδα στο γήπεδο και να δικαιωθεί ο αγώνας μας. Η φετινή ομάδα δημιουργήθηκε βιαστικά, αλλά έχει δουλευτεί πολύ καλά για να πετύχει την άνοδο. Ευχαριστώ όλους όσοι στάθηκαν δίπλα μου, τους δημοσιογράφους, τους φιλάθλους, την κα Μένη Θεοδώρου και θα ήθελα να τονίσω ότι εάν δεν ήταν ο κ. Καραγιάννης, οι συζητήσεις δεν θα είχαν αίσιο τέλος. Δεν ήθελα να κερδίσω χρήματα από τον Ολυμπιακό Βόλου, φεύγω με το κεφάλι ψηλά και παραδίδω σε άξιους ανθρώπους. Εύχομαι καλή επιτυχία στον κ. Καραγιάννη τόσο για το πρωτάθλημα όπου θεωρώ ότι ο στόχος της Σούπερ Λιγκ είναι πολύ εύκολος όσο και για το Κύπελλο, να φθάσει την ομάδα όσο το δυνατόν ψηλότερα. Θα παραμείνω φίλαθλος του Ολυμπιακού Βόλου και θα έρχομαι στο γήπεδο να παρακολουθώ την ομάδα».

Ο κ. Καραγιάννης ξεκίνησε την ομιλία του δηλώνοντας ότι «στην οικογένεια του Ολυμπιακού Βόλου, δεν περισσεύει κανένας, για αυτό στην επόμενη συνεδρίαση του Δ.Σ., θα ανακηρυχθεί ως επίτιμος πρόεδρος ο κ. Μποτσιβάλης».

Στη συνέχεια, ανακοίνωσε τα ονόματα της νέας διοίκησης, που κατατέθηκε σήμερα στο Πρωτοδικείο Βόλου: «Στο νέο διοικητικό συμβούλιο μετέχουν οι κ.κ. Βαρούτσικος, Καραγιάννης, Κρατήρας, Κωσταράς, Μητσικός, Μπέης, Μπέικος, Ξηρακιάς, Παπαεμμανουήλ, Ραίδης, Χατζηστυλιανός. Ακόμα δεν έχουν καταμεριστεί αρμοδιότητες και θα συγκροτηθεί σε σώμα τις προσεχείς ημέρες. Επίσης, υπάρχουν κι άλλοι που ενδιαφέρθηκαν να βοηθήσουν την προσπάθειά μας που θέλησαν να κρατήσουν την ανωνυμία τους, ενώ πρόθεσή μας είναι το Δ.Σ. να γίνει 15μελές. Η συμμετοχή παλαιών μελών στη διοίκηση ανακουφίζει εμάς τους καινούργιους διότι η εμπειρία τους είναι καταλυτική.Η δυναμική της κίνησής μας είναι μεγάλη. Η ισχύς εν τη ενώσει. Θα υπάρχει οικονομική ευρωστία. Αναλάβαμε την ομάδα της πόλης που γεννηθήκαμε, μεγαλώσαμε, δώσαμε και πήραμε πολλά. Στόχος μας το οικονομικό και γενικό νοικοκύρεμα ώστε του χρόνου, ο Ολυμπιακός Βόλου να είναι έτοιμος στη Σούπερ Λιγκ. Κάθε ημέρα θα χτίζουμε κάτι καινούργιο και κάτι ωραίο. Στην ομάδα, δεν έχουμε σκοπό να αλλάξουμε κάτι σε πρόσωπα.Τόσο στο προπονητικό τιμ όσο και διοικητικά δεν έχουμε διάθεση να αλλάξουμε τίποτα.Η παραίτηση της κας Θεοδώρου είναι για προσωπικούς λόγους.»

«Έχουμε σκοπό να τυπώνουμε προσκλήσεις οι οποίες θα μοιράζονται στα σχολεία.Επειδή σε αυτό το παιχνίδι δεν προλάβαμε να το κάνουμε ,με ένα εισιτήριο θα μπορούν να εισέρχονται δύο φίλαθλοι της ομάδας.»

«Μεταγραφικά είμαστε μέσα σε όλους τους στόχους μας και όταν ο παίκτης υπογράφει συμβόλαιο, τότε θα ανακοινώνεται. Αυτή την ώρα που μιλάμε, τα δελτία των Μπρέσκα, Σολάκη και Ογκουνσότο πρέπει να είναι έτοιμα. Δεν σκεφτόμαστε να φύγει κανένας παίκτης από τον Ολυμπιακό Βόλου. Θα κάνουμε τις κινήσεις που υποσχεθήκαμε, με προτεραιότητα σε Έλληνες αλλά και δύο ξένους».


«Μιλώντας χθες στους παίκτες, έδωσα το μήνυμα για επίθεση κι αντεπίθεση. Διέκρινα λάμψη και επιθυμία για διάκριση. Τον τελευταίο καιρό, βρεθήκαμε στο προσκήνιο. Τώρα αποσυρόμαστε εμείς η διοίκηση στο βάθος της σκηνής και θα λάμπει η ομάδα, οι προπονητές και οι ποδοσφαιριστές».


«Ως οπαδός θα ήθελα η ομάδα να παίζει στο ΕΑΚ, αλλά για να συμβεί αυτό, θα πρέπει να γκρεμιστεί και να χτιστεί από την αρχή. Καταλαβαίνετε ότι την εποχή που ζούμε, είναι αδύνατο κάτι τέτοιο, να καταστεί κατάλληλο ξανά το ΕΑΚ».


Ο κ. Καραγιάννης τέλος ανέφερε ότι η νέα διοίκηση βρίσκεται σε αναζήτηση χώρου στο κέντρο της πόλης για τη στέγαση των γραφείων της ΠΑΕ.




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...