Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2013

Δεν με ενοχλεί η ήττα από τέτοια ομάδα

H δήλωση του μεγαλομετόχου του Απόλλωνα Σταμάτη Βελλή αντικατοπτρίζει πλήρως την διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων:


«Σήμερα χάσαμε με το πιο βαρύ σκορ μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα. Δεν με ενοχλεί η ήττα, είναι και αυτή στο παιγνίδι, ιδίως με μία ομάδα σαν τον τωρινό Ολυμπιακό Βόλου στην έδρα του, με 5-6 παίκτες με θητεία στη Superleague. Με ανησυχεί όμως ο τρόπος που έγινε, η απόδοση μας.

Για μια σειρά αγώνων λείπει από την ομάδα μας το πείσμα η δύναμη και η μαχητικότητα που την διέκρινε μέχρι τις γιορτές. Αυτό που λέμε "μέταλλο". Αυτό το μέταλλο είναι που μας έφερε εδώ που είμαστε. Αν το χάσουμε, θα χάσουμε και τη θέση μας. Πρέπει να ανασυγκροτηθούμε γρήγορα και να το ανακτήσουμε γιατί μπορούμε.

Συγχαρητήρια στην ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου για την απόδοση της και την πέρα ως πέρα δίκαιη νίκη της, η ανωτερότητα της ήταν εμφανής στο παιγνίδι. Δεν θα ασχοληθώ με την διαιτησία σε ένα αγώνα που δεν δικαιούμαστε κάτι από μόνοι μας. Τις ευχαριστίες μας για την άψογη φιλοξενία που μας παρείχε η Διοίκηση του Ολυμπιακού, υποσχόμαστε να την ανταποδώσουμε στην Αθήνα», ήταν η επίσημη τοποθέτηση του μεγαλομετόχου της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» το βράδυ της Κυριακής
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...