Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2013

Ενωμένοι σαν γροθιά

Την ενότητα του οπαδικού κόσμου του Ολυμπιακού τονίζουν με ανακοίνωσή τους οι Μυρμιδόνες.
Διαβάστε την ανακοίνωση:

«Καλή χρονιά με υγεία και ευημερία σε όλους τους Έλληνες. Εμείς οι Μυρμιδονες ευχόμαστε η χρονιά που ήρθε να είναι η αρχή της ανάκαμψης της μεγάλης μας αγάπης που είναι ο Ολυμπιακός Βόλου και το καλοκαίρι να γιορτάσουμε όλοι μαζί την άνοδο στη super league εκεί που ανήκει η ομάδα μας.
Ας αφήσουμε τις ευχές τώρα και την αισιοδοξία και να πάμε στη μιζέρια όπου δυστυχώς η πόλη μας έχει τα πρωτεία Πριν 2 μήνες δεχτήκαμε μια ευχάριστη έκλυση ενότητας από τους Austrian boys όπου εμείς χωρίς πολλές σκέψεις και χάσιμο χρόνου και με αίσθηση ευθύνης στο νέο οπαδικο κίνημα είπαμε ναι σε αυτή την έκλυση για να δείξουμε ότι δεν θέλουμε τη διχόνοια στις τάξεις των οπαδών της ομάδας μας.
Οι Μυρμιδονες πολεμήθηκαν από την αρχή της γέννησης τους . Σε καθημερινή βάση κάποιοι μίζεροι έδειχναν μίσος αδικία και αλόγιστη επιθετικότητα απεναντι μας. Σίγουρα και εμείς κάναμε κάποια λάθη . Λάθη δεν κάνουν μόνο οι νεκροί . Όσες προσπάθειες και να κάνουν κάποιοι εμείς δεν πρόκειται να διασπάσουμε την ενότητα της κερκίδας των οπαδών της ομάδας μας εκτός απροόπτου.
Εμείς οι οπαδοί είτε Austrian είτε Vatos locos είτε Μυρμιδονες είμαστε ενωμένοι σαν γροθιά και πάνω από όλα κοιτάμε να βοηθήσουμε την ομάδα σε μια τόσο δύσκολη εποχή. Να θυμούνται κάποιοι ότι όταν είσαι δικαστής κάποια στιγμή μπορεί να γίνεις δικαζόμενος.
Όλοι μαζί για το διπλό στα Ψαχνά για να φτάσει η Βολαρα ψηλά

Με αγάπη Μυρμιδονες
»
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...