Κυριακή 6 Ιανουαρίου 2013

Αλλάζει σελίδα!

Ο Ολυμπιακός Βόλου αλλάζει σελίδα στο ιδιοκτησιακό καθεστώς του και μετά από χρόνια δοκιμάζει το «χαρτί» της πολυμετοχικότητας.
Ο κύριος Μποτσιβάλης δέχτηκε αρχικά την πρόταση εξαγοράς της ΠΑΕ  και έτσι στο «τιμόνι» του Ολυμπιακού θα βρεθούν τουλάχιστον δεκατρεις βολιώτες επιχειρηματίες.Οι κύριοι Καραγιάννης,Μπέης,Κρατήρας,Βαρούτσικος και Θεοδώρου έχουν ήδη «αποκαλυφτεί» και τις επόμενες ημέρες θα βγούνε στην δημοσιότητα και τα υπόλοιπα ονόματα.

Ο κύριος Μποτσιβάλης αναγκάστηκε να υποχωρήσει διαπιστώνοντας πόσο μόνος έχει μείνει και αποδεχόμενος  το γεγονός πως μόνος του δεν μπορεί να αντεπεξέλθει παραχώρησε την ομάδα.

Οι αλλαγές που θα επέλθουν αν η συμφωνία τελικώς επιτευχθεί θα είναι αρκετές και άμεσες.Μάλιστα οι μεταγραφές που θα γίνουν δεν πρόκειται να περιμένουν την έγκριση της ΕΕΑ για την μεταβίβαση του πακέτου των μετοχών και θα γίνουν στα επόμενα 24ωρα.

H ανακοίνωση που εξεδόθη από τις δύο πλευρές αναφέρει: «Στην συνάντηση που διενεργήθηκε μεταξύ του προέδρου του Ολυμπιακού Βόλου και του εκπροσώπου των επενδυτών κου Καραγιάννη υπήρχε μία καταρχήν συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών με σκοπό το καλύτερο του συλλόγου »

Απομένει η έγγραφη συμφωνία που θα γίνει εντός των επόμενων δύο ημερών!








Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...