Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2012

Πρόκριση - εκδίκηση στους 16

Οι ερυθρόλευκες φανέλες θυμήθηκαν πως κάτι χρωστούσαν στην ομάδα του Σπανού και ο Ολυμπιακός πανηγύρισε την πρόκριση μέσα στο Περιστέρι « παίρνοντας» άξια το 2-2.
Παραιτήθηκε ο Μπάγεβιτς!
Επιβεβαίωσε το VolosFans o Σούλης.
Κόντρα σε μια ομάδα με δεκαπλάσιο μπάτζετ, σε έναν Σιδηρόπουλο που προσπαθούσε με κάθε ευκαιρία να «βάλει» τον Ατρόμητο στην περιοχή του αντιπάλου του με φαλτσοσφυρίγματα,ο Ολυμπιακός απέδειξε πως οι ερυθρόλευκες φανέλες έχουν μνήμη είναι πάρα πολύ βαριές...

Και όμως τα πράγματα ξεκίνησαν τόσο διαφορετικά. Ο Ολυμπιακός στο α' ημίχρονο ήταν απλά ανύπαρκτος.
Λόγω του στησίματος της ομάδας από τον Σούλη Παπαδόπουλο που έπαιξε με τον Μπακαγιόκο σέντερ φορ και χωρίς καθαρόαιμο δεξιό αμυντικό,αφού θέλησε να πλαισιώσει την άμυνά του με ψηλά και αργά «κορμιά», ο Ολυμπιακός έδειξε να γίνεται έρμαιο των ορέξεων του Επστάιν.


Ο επιθετικός χαφ του Ατρομήτου ,όχι μόνο πέτυχε γρήγορα - γρήγορα το γκολ αλλά έκανε ότι ήθελε από τα πλάγια και δημιουργούσε συνεχώς φάσεις μπροστά στην εστία του Γκίτκου.

Στο β ημίχρονο οι ρόλοι αντιστράφηκαν πλήρως και ο Ολυμπιακός ήταν κυρίαρχος του παιχνιδιού.Γκολ στο 48' με τον Πινδώνη,καπάκι τεράστια ευκαιρία με τον Μπακαγιόκο και ο Ατρόμητος του Μπάγεβιτς σε ρόλο κομπάρσου.Με το 1-1 και τους αγχωμένος παίκτες του Ατρομήτου να προσπαθούν να πιέσουν, οι παίκτες μας βρήκαν περισσότερους χώρους, όμως, δεν κατάφεραν να ολοκληρώσουν με επιτυχία κάποια από τις αντεπιθέσεις που «έβγαλαν».Κάπου εκεί ο διαιτητής του αγώνα Σιδηρόπουλος είπε να βάλει ένα χεράκι...βοήθειας.Ο Ατρόμητος με συνεχείς στημένες φάσεις «έκλεισε» για ένα 10λεπτο τον Ολυμπιακό στην εστία του,ο Γκίτκος έκανε ότι μπορούσε αλλά τελικά ήρθε το 2-1 από τον Λαζαρίδη μετά από βόλεϊ με κεφαλιές στην περιοχή των ερυθρολεύκων.
Έπειτα ο Ολυμπιακός πήρε και πάλι τα ηνία του παιχνιδιού.Η απέλπιδα κίνηση του Μπάγεβιτς να βάλει στο γήπεδο πέντε αμυντικούς είχε αποτέλεσμα μέχρι το 89'.
Τότε ο Ανιέτε εκτέλεσε απευθείας το φάουλ, η μπάλα ξεγέλασε τον Ράντμαν, που δεν εκτίμησε σωστά την πορεία της, και η ομάδα του Βόλου πανηγύρισε έξαλλα την πρόκριση στους «16», όπου θα αντιμετωπίσει έναν παλιό του γνώριμο, τον Σάκη Τσιώλη.
Ατρόμητος (Μπάγιεβιτς): Ράντμαν, Γιαννούλης (52’ Καραγκούνης), Σκόνδρας, Φυτανίδης, Λαζαρίδης, Δημούτσος (90’ Νάστος), Ιγκλέσιας, Επστάιν, Μπρίτο, Καραμάνος, Μπέλιτς (61’ Κούτσι).

Στον πάγκο: Ιτάνζ, Αθανασίου, Μπάλλας, Πίτου Γκαρσία.

Ολυμπιακός Βόλου (Παπαδόπουλος): Γκίτκος, Παλαιολόγος, Γκότοβος, Κατσιαρός, Γόγολος, Τσιάτσιος, Πινδώνης, Ογιαρμπίντε (90+2’ Γαλάνης), Γενγκά, Μπολάτι, Μπακαγιόκο (82’ Ανιέτε).

Στον πάγκο: Σταυράκης, Κοτζαθανάσης, Μπόρας, Στουρνάρας, Καρράς.

Είπαν:

ΜπαγεβιτςΚαλά Χριστούγεννα»

Παπαδόπουλος: «Είχαμε υπομονή.Δικαιωθήκαμε αν και βρεθηκαμε να χάνουμε στην αρχή.Το 1-1 μας άφηνε περιθώρια αφού με ένα γκολ θα μπορούσαμε να περάσουμε.Η πρόκριση δεν θα μας αποπροσανατολίσει.Ο στόχος μας είναι η επάνοδος στην Σούπερ Λίγκα.Μετά και την απόκτηση του Ογκουνσότο θα κάνουμε ακόμα δύο μεταγραφές»

Μικρά και πικάντικα
  • Στην συνέντευξη τύπου ο Ντούσαν Μπάγεβιτες έθεσε την παραίτησή του στην διάθεση της διοίκησης.
  • Μετά το παιχνίδι 100 άτομα αποδοκίμασαν τους  παίκτες του Ατρομήτου.


Παρακολουθήστε από το VolosFans την ρεβάνς ανάμεσα σε Ατρόμητο και Ολυμπιακό Βόλου σε ζωντανή ροή γεγονότων.




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...