Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2012

Ετοιμάζει βαλίτσες για ΕΑΚ...


Διαβάστε αποκλειστικά στο VolosFans.
Τι δείχνουν οι προκαταρκτικές τεχνικές μελέτες για το ΕΑΚ που διεξάγει η ΠΑΕ;
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του VolosFans.com οι προκαταρκτικές μελέτες της ΠΑΕ δεν αναδεικνύουν κανένα πρόβλημα στατικότητας των κερκίδων του ΕΑΚ.

H ένσταση χρήσης του ΕΑΚ από τις τεχνικές υπηρεσίες του Δήμου Βόλου έγκειται σε πρόβλημα στατικότητας της βόρειας εξέδρας του σταδίου.

Προς το παρόν το γραφείο που έχει αναλάβει την εκτίμηση δεν έχει ούτε ενδείξεις ,ούτε αποδείξεις προβλήματος στατικότητας των κερκίδων.
Αν ισχύει κάτι τέτοιο αδιαμφισβήτητα θα τεθούν ερωτήματα για τον λόγο για τον οποίο οι υπηρεσίες του Δήμου αρνούνται όλο αυτό τον καιρό την χρήση του γηπέδου με σαθρές ,όπως θα αποδειχτεί,δικαιολογίες. Απλή ανικανότητα ή συμφέροντα;

Σε κάθε περίπτωση βέβαια το ΕΑΚ δεν είναι έτοιμο να υποδεχτεί αγώνες αφού ο Δήμος Βόλου το έχει αφήσει να ρημάξει μετά τα τελευταία έργα ανακαίνισης που η έκανε ο Ολυμπιακός Βόλου το 2009.Θα χρειαστεί λοιπόν κάποιος χρόνος για έργα αποκατάστασης μικρού βεληνηκούς και αν τελικά ισχύσει η έξωση των Τουριστικών Ακινήτων από το Πανθεσσαλικό ,ο Ολυμπιακός δεν θα έχει έδρα από την ερχόμενη εβδομάδα.
Περιμένουμε εναγωνίως το τελικό πόρισμα του έγκριτου αρχιτεκτονικού γραφείου.




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...