Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2012

Άκαρπη η Γ.Σ του Ολυμπιακού

Άκαρπη απέβη και η δεύτερη προσπάθεια σύγκλισης Γενικής Συνέλευσης του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού Βόλου, ο οποίος προχώρησε στην παρακάτω ανακοίνωση:

"Σύμφωνα με το Καταστατικό και όπως είχε ανακοινωθεί, έγινε σήμερα το απόγευμα στα γραφεία του Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937, για δεύτερη φορά η προσπάθεια να συγκληθεί Γενική Συνέλευση, με αποκλειστικό αντικείμενο, μετά την παραίτηση του προέδρου κ. Τσεκούρα και την έλλειψη ενδιαφέροντος για τη θέση αυτή, από τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ., τον ορισμό ημερομηνίας διεξαγωγής εκλογών και την κατάθεση υποψηφιοτήτων. Δυστυχώς, για δεύτερη φορά, παραβρέθηκαν πολύ λιγότερα άτομα, απ' όσα το Καταστατικό προβλέπει. Για το λόγο αυτό, το υπό παραίτηση Δ.Σ., θα συνεδριάσει τις προσεχείς ημέρες, για να ορίσει την επόμενη ημερομηνία, σύγκλισης της τρίτης και έσχατης προσπάθειας για να πραγματοποιηθεί Γενική Συνέλευση, πριν οδηγηθεί ο Α.Σ. στη λύση του Πρωτοδικείου.
Παρακαλούνται λοιπόν, όσοι αγαπούν τον Ολυμπιακό, αλλά δεν έχουν συνειδητοποιήσει την διαμορφωμένη κατάσταση, να αναλογιστούν τις ευθύνες τους και να αποφασίσουν με κριτήριο το μέγεθος των αισθημάτων τους, αν το αθλητικό σωματείο, που ιδρύθηκε στην πόλη μας το 1937 και για 75 χρόνια αγαπήθηκε, όσο τίποτα άλλο, από την κοινωνία του Βόλου, ήλθε η ώρα να βάλει τίτλους τέλους, λόγω αδιαφορίας ή αδυναμίας ή ανυπαρξίας των φιλάθλων του".





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...