Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2012

Δόξα Δράμας - Ολυμπιακός Βόλου (pregame)


Την Δόξα θα αντιμετωπίσει στην Δράμα ο Ολυμπιακός το Σάββατο 17 Νοεμβρίου.
Ανακοινώθηκε η αποστολή.
Προκαλούν τα δραμινά ΜΜΕ.
(τελ.ενημέρωση 13:10)
Το παιχνίδι θα αρχίσει στις 15:00 και δεν έχει τηλεοπτική μετάδοση.
Στην πόλη της Δράμας διοργανώνεται εκδρομή από τους συνδέσμους του Ολυμπιακού. Διαιτητές του αγώνα ορίστηκαν οι : Χατζής (Δυτ. Αττικής,) Παστρώμας (Δυτ. Αττικής), Τσιαλογιάννης (Αν. Αττικής).
Ο Ολυμπιακός δεν υπολογίζει τους Ντεβάλις και Κόμνο , ενώ Τσιάτσιος και Μπολάτι προπονήθηκαν κανονικά την Πέμπτη και αναμένεται να βοηθήσουν την ομάδα εκτός απροόπτου.
Η προιστορία των συναντήσεων από το 1954 έως σήμερα....ΕΔΩ!

  • Η θύρα 1 του γηπέδου της Δόξας θα διατεθεί για τους φίλους του Ολυμπιακού Βόλου.Εισιτήρια θα μπορεί να βρει κάποιος ακόμα και πριν την έναρξη του αγώνα από το εκδοτήριο του γηπέδου.
  • Μετά τη σημερινή πρωινή προπόνηση στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, ο Σούλης Παπαδόπουλος ανακοίνωσε την αποστολή για τον αυριανό αγώνα με τη Δόξα Δράμας. Την αποστολή απαρτίζουν οι εξής 22 ποδοσφαιριστές: Γκίτκος, Ρόκα, Σταυράκης, Ανιέτε, Καρράς, Γαλάνης, Στουρνάρας, Κατσιαρός, Πινδώνης, Γόγολος, Ουαρμπίντε, Μπολάτι, Κόλεφ, Στογιάνοφ, Παππάς, Τσιάτσιος, Παλαιολόγος, Γκότοβος, Γιενκά, Κάσιο, Γουσούλης και Μπόρας.
    Μετά το τέλος της προπόνησης η αποστολή αναχώρησε για τη Δράμα.
  • Με κάθε τρόπο τα δραμινά ΜΜΕ προσπαθούν να φανατίσουν τον κόσμο καθώς το παιχίδι με τον Ολυμπιακό αναμένεται να το παρακολουθήσει κόσμος αρκετά περισσότερος από το μ.ο των 700 εισιτηρίων της Δόξας.Έτσι με άρθρο της η ιστοσελίδα dramagoal καλεί τον κόσμο να μην...ξεχάσει την δήθεν σφαγιαστική διαιτησία που υπέστη η Δόξα στον Βόλο,όταν ο Ολυμπιακός είχε σταματήσει στα τέσσερα και προκαλεί τον κόσμο να αποδείξουν στον Αχιλλέα Μπέο ,ο οποίος αναμένεται να είναι στις κερκίδες ,πως δεν ξεχνάνε.Nα σημειωθεί πως οι σχέσεις των οπαδών των δύο ομάδων είναι καλές και δεν έχουν ποτέ προκληθεί επεισόδια μεταξύ τους,αλλά σίγουρα τέτοια δημοσιεύματα-σκουπίδια,προσπαθούν να τις αλλοτριώσουν με κάθε τρόπο.









Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...