Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2012

Στον απόηχο του διπλού...

Ανάμεικτα συναισθήματα δημιούργησε το γκολ του Ογιαρμπίντε και το τρίποντο του Ολυμπιακού σε πρώην μέλη της μεγάλης ομάδας του Βόλου και όχι μόνο...
Φώτο από τον κόσμο του Ολυμπιακού...
Ο Τάκης Γιαννόπουλος ο οποίος βρίσκεται στην Αργεντινή για παίκτες σχολίασε αμέσως  μέσω του facebook :  «Με χαμηλές πτήσεις κ η ομάδα είναι ψηλά!!!! Μπράβο αλάνια....», έγραψε.

O Mάριο Μπρέσκα που είναι πλέον ελεύθερος και φλερτάρει με την ιδέα της επιστροφής ξέσπασε σε πανηγυρισμούς στο faceboook: «Volos oleeeeeeeeeee cherome»,δημοσίευσε αμέσως μετά την επίτευξη του γκολ του Ολυμπιακού για να συμπληρώσει : «Μεγάλο διπλό.Ο Ολυμπιακός θα βγει σίγουρα...»

Βέβαια σε μία γειτονιά της πόλης μάλλον κάποιοι δυσαρεστήθηκαν αφού στο Πανθεσσαλικό κι ενώ η Νίκη αντιμετώπιζε τον Φωκικό η αναγγελία του γκολ του Ολυμπιακού έγινε από τα μεγάφωνα ως εξής: Γιαννιτσά - Συνοικιακή ομάδα Νέας Δημητριάδας 0-1.

Όπως έχουμε όμως ξανασχολιάσει, για να κατακτήσεις το προνόμιο να εκπροσωπείς επάξια την πόλη του Βόλου ,το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνεις δεν είναι να βγάλεις αυτοκόλλητα με τον Αγ.Κωσταντίνο ,αλλά να σταματήσεις να βρίζεις την ίδια την πόλη που σε φιλοξενεί εδώ και χρόνια.
Η Νίκη έχει πολύ δρόμο ακόμα για να κάνει το πρώτο μικρό βήμα....

Εν τω μεταξύ οι πρώτες φωτογραφίες από την σημερινή εκστρατεία των φίλων του Ολυμπιακού είναι εδώ...




















Στο γήπεδο έδωσε το παρών ο Ηλίας Σολάκης ο οποίος πανηγύρισε στο γκολ του Ολυμπιακού.



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...