Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2012

Το πάρτυ του Ολυμπιακού Βόλου

Στα πλαίσια ενεργειών που θα φέρουν έσοδα αλλά και τους φιλάθλους πιο κοντά στο σύλλογο, ο Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου διοργανώνει εκδήλωση την προσεχή Παρασκευή 23 Νοεμβρίου. Η σχετική ανακοίνωση έχει ως εξής:


"Ο Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937, διοργανώνει party, αφιερωμένο στους αθλητές του και καλεί τα μέλη και τους φιλάθλους του, να απολαύσουν μια ερυθρόλευκη βραδιά, κοντά στο παρόν και το μέλλον του Ολυμπιακού μας, μαζί με τα νιάτα του Βόλου μας.

Η διοίκηση του Α.Σ. δεν υπόσχεται εκπλήξεις. Αυτές είναι δεδομένες και υπαγορεύονται από την αγάπη μας και την αφοσίωσή μας στον Ολυμπιακό και την αναγνώριση στη στήριξη όσων με τον τρόπο τους και στο βαθμό που ο καθένας μπορεί, συμβάλει στην διατήρηση της αξιοπρέπειας και στη διαρκή άνοδο του λαοφιλούς σωματείου.


Φέτος, όπως είναι γνωστό από τις σχετικές ανακοινώσεις μας, έχει δοθεί μεγάλη έμφαση στην οργάνωση και στην αναγέννηση των ακαδημιών σε όλα τα αθλήματα που καλλιεργεί ο Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937. Το party αυτό, θα είναι μια ευκαιρία, για να γνωριστούμε όλοι καλύτερα. Είναι η αφορμή, για να συνειδητοποιήσουν οι νέοι μικροί αθλητές μας, ποια είναι η μεγάλη αθλητική οικογένεια, στην οποία εντάχθηκαν.

Την Παρασκευή 23 Νοεμβρίου, στις 21.30, στο “Café Jam” στην παραλία του Βόλου, ελάτε όλοι μαζί, για να δείξουμε για μια ακόμη φορά, πως ο Βόλος έχει χρώμα κόκκινο. Το χρώμα του Ολυμπιακού μας!".







Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...