Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2012

Πανσερραϊκός - Ολυμπιακός Βόλου (pregame)



Στις Σέρρες θα ταξιδέψει ο Ολυμπιακός Βόλου την Κυριακή 21 Οκτωβρίου για την 6η αγωνιστική. (τελ. ανανέωση 18:10)
Εκεί θα αντιμετωπίσει τον πρωτοπόρο της βαθμολογίας Πανσερραϊκό σε ένα παιχνίδι που ο Ολυμπιακός δεν έχει μεγάλα περιθώρια νέας απώλειας βαθμών.
Το παιχνίδι θα μεταδοθεί ζωντανά από την OTE-TV.


Στις Σέρρες αναμένεται να βρεθούν και 300 φίλοι του Ολυμπιακού.Διαβάστε λεπτομέρειες...ΕΔΩ!
Η ομάδα του Βόλου έχει μεγάλο απουσιολόγιο.Ο νέος προπονητής κος Σούλης Παπαδόπουλος δεν υπολογίζει τους  Κόμνο , Μπολάτι, Ντεβάλις, ενώ οι Γιενκά, Κατσιαρός, Γόγολος, Τσιάτσιος, Ανιέτε και Κόλεφ ανέβασαν ρυθμούς προπονήσεων και θα συμμετέχουν εκτός απροόπτου στην αποστολή.

Μοναδική απουσία για την ομάδα των Σερρών θα είναι αυτή του τιμωρημένου Γιώργου Καρακώστα.


Η προϊστορία των αναμετρήσεων είναι σαφώς ευνοϊκή για τον γηπεδούχο ,αφού ο Ολυμπιακός δεν έχει πάρει το τρίποντο ποτέ στις Σέρρες. Διαβάστε την ...ΕΔΩ!
Διαιτητής της αναμέτρησης ορίστηκε ο Γκρανάς. Διαβάστε λεπτομέρειες...ΕΔΩ!
  • Μετά τη σημερινή πρωινή προπόνηση (φώτο κάτω) στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, ανακοινώθηκε η αποστολή για τον αυριανό αγώνα με τον Πανσερραϊκό. Οι είκοσι ποδοσφαιριστές που απαρτίζουν την αποστολή του Ολυμπιακού  Βόλου είναι οι εξής:
Γκίτκος, Σταυράκης, Ρόκα, Στουρνάρας, Καρράς, Κατσιαρός, Γκότοβος, Τσιάτσιος, Πινδώνης, Κοτζαθανάσης, Ναουμίδης, Γαλάνης, Παππάς, Παλαιολόγος, Ανιέτε, Ογιαρμπίντε, Στογιάνοφ, Γόγολος, Μπακαγιόκο και Κόλεφ. Μετά την προπόνηση, η ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου αναχώρησε για τις Σέρρες.
Δεν μπόρεσε τελικά να ακολουθήσει ο Γιενκά ο οποίος προστέθηκε στο απουσιολόγιο.














Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...