Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2012

Αλβανοί οι...τιμημένοι πρόσφυγες!

Σύμφωνα με το ανακοινωθέν της αστυνομίας οι οπαδοί της Νίκης που επιτέθηκαν στο Σύνδεσμο του Ολυμπιακού απεδείχθησαν....Αλβανοί.


Οι συλληφθέντες αντιμετωπίζουν βαρύτατες κατηγορίες!
Το ανακοινωθέν της αστυνομίας αναλυτικά:


«Μετά τη λήξη ποδοσφαιρικού αγώνα του αθλητικού συλλόγου τους, η ομάδα των δεκαεπτά περίπου ατόμων, ενεργώντας από κοινού κι έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους με κράνη, μετέβησαν, επιβιβαζόμενα σε δίκυκλα μοτοποδήλατα από τα οποία είχαν αφαιρέσει τις πινακίδες κυκλοφορίας, σε χώρο όπου στεγάζονται τα γραφεία συνδέσμου φιλάθλων άλλος συλλόγου στο Βόλο. Εκεί, επιτέθηκαν απρόκλητα με διάφορα αντικείμενα που κατείχαν (πέτρες, σφυριά, αυτοσχέδια μαχαίρια, κατσαβίδια) εναντίον δώδεκα περίπου φιλάθλων που παρευρίσκονταν στο χώρο, προξενώντας σωματικές βλάβες σε τρεις από αυτούς, ημεδαπούς, ηλικίας 16, 30 και 44 ετών αντίστοιχα. Επιπλέον, προκάλεσαν φθορές σε υαλοπίνακες και αντικείμενα επίπλωσης του χώρου, ενώ αντιλαμβανόμενοι την προσέγγιση αστυνομικών τράπηκαν σε φυγή», τονίζεται στο σήμα της Αστυνομίας.

Ο ένας εκ των συλληφθέντων, ηλικίας 48 ετών, συνελήφθη επιτόπου από τους προστρέξαντες αστυνομικούς, ενώ ο ένας 18χρονος ημεδαπός και ο αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, συνελήφθησαν ύστερα από καταδίωξη.
Από το χώρο του συμβάντος η Αστυνομία περισυνέλεξε περισυλλέγησαν δύο κατσαβίδια, ένα αυτοσχέδιο μαχαίρι και ένα μεταλλικό κλειδί – εργαλείο, τα οποία και κατασχέθηκαν. Κατασχέθηκαν ακόμη δύο δίκυκλα μοτοποδήλατα τα οποία χρησιμοποίησαν οι συλληφθέντες για τη μετάβασή τους στο χώρο των γραφείων.

Οι παθόντες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο του Βόλου και μετά τη λήψη των πρώτων βοηθειών αποχώρησαν.

Οι πέντε συλληφθέντες, με τη σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία για απρόκλητες σωματικές βλάβες, διακεκριμένες περιπτώσεις φθοράς, παράβαση του νόμου «Περί Όπλων», διατάραξη οικιακής ειρήνης και παράβαση της νομοθεσίας «Περί Αθλητισμού» οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου.

Οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δύο συνεργών τους συνεχίζονται. Προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Βόλου.»


Να σημειωθεί πως συνελήφθησαν και οι άλλοι δύο καταζητούμενοι οι οποίοι και αυτοί είναι λαθρομετανάστες.




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...