Τετάρτη 3 Οκτωβρίου 2012

Εμπορικό τμήμα ο Ερασιτέχνης

Στη σύσταση και λειτουργία εμπορικού τμήματος ανακοίνωσε ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός Βόλου. Στην ανακοίνωση τονίζονται τα εξής:


Κατά την χθεσινή συνεδρίασή του, το Δ.Σ. του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937, αποφάσισε μεταξύ άλλων, τη σύσταση και τη λειτουργία Εμπορικού Τμήματος. Το τμήμα θα λειτουργήσει με σκοπό την εύρεση οικονομικών πόρων. Ανάγκη πρώτιστη, είναι η εξασφάλιση των...
....απαιτούμενων σύμφωνα με τον προϋπολογισμό του συλλόγου, για την λειτουργία των τμημάτων του, ενώ μακροπρόθεσμα, στόχος είναι, μέσω του εμπορικού τμήματος, να δημιουργηθούν στέρεες και υγιείς προϋποθέσεις για περαιτέρω ανάπτυξη τόσο του ερασιτεχνικού σωματείου, όσο και των θεμελιωδών αρχών της ύπαρξής του, που είναι η προσφορά ευκαιριών άθλησης, ιδίως για τους νέους της πόλης μας.





Για το σκοπό αυτό, ο Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937, ζητά δύο άτομα, για να στελεχώσουν το τμήμα. Οι ενδιαφερόμενοι, μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο 6947149999 (10.00-12.00 & 18.00-20.00).

Ο Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937, επίσης, εκφράζει τις ευχαριστίες του, για την ευγενική πρωτοβουλία και την προσπάθεια που κατέβαλαν μέλη του συνδέσμου φιλάθλων «AUSTRIAN BOYS», με επικεφαλής τον πρόεδρο κ. Νίκο Κούγιαλη και τον αντιπρόεδρο κ. Αντώνη Κουσιάφη, ώστε να διατεθούν στους θεατές του αγώνα της ποδοσφαιρικής μας ομάδας με την Π.Α.Ε. Νέα Καβάλα, την Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου, κουπόνια οικονομικής ενίσχυσης προς το ερασιτεχνικό σωματείο.

Ευχαριστούμε παράλληλα και όλους τους αγνούς και πραγματικούς φιλάθλους με τα αδιαπραγμάτευτα ερυθρόλευκα αισθήματα για την ανταπόκρισή τους, μη λησμονώντας, πως οι περισσότεροι προσέφεραν εκ του υστερήματός τους.

Το μητρικό σωματείο, καθ' όλη την μακρά και ζοφερή περίοδο της περιπέτειας της Π.Α.Ε. και όλων μας, στάθηκε στο ύψος του, τιμώντας το μερίδιο ευθύνης που του αναλογούσε για την υπαρξιακή, αγωνιστική και ηθική αποκατάσταση της Π.Α.Ε. Ολυμπιακός Βόλου 1937. Όλοι μαζί, ενωμένοι και εφοδιασμένοι με την αγάπη στον ενιαίο Ολυμπιακό μας, θα πραγματώνουμε κάθε προσδοκία και όλα τα όνειρά μας.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...