Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2012

Απάντηση στον κλόουν του Ελληνικού ποδοσφαίρου

Συμπαράσταση στον Ηλία Σολάκη προσφέρει η ανακοίνωση των Αustrian Boys.Επίσης καλούν τον κόσμο την Πέμπτη στην αναχώρηση των ποδοσφαιριστών στο ΕΑΚ.Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Τελικά η ΜΕΡΙΚΗ αποκατάσταση της ομάδος μας προκάλεσε πολλές αϋπνίες στον «πρώην» πρόεδρο της ιστορικής Παναχαϊκής, και ως εργαλείο του θυμού του βρήκε τον οικογενειάρχη ΗΛΙΑ ΣΟΛΑΚΗ.

Επειδή η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ αδυνατεί να απαντήσει στον κλόουν του ελληνικού ποδοσφαίρου , θα απαντήσουμε εμείς με τον τρόπο που ξέρουμε. Ο κλόουν προσέλαβε προπονητή αυτόν όπου πριν 12 μήνες τον απέλυσε με την αιτιολογία ότι ανήκει στο κύκλωμα των στημένων.

Ο κλόουν ανακοίνωσε φέτος το καλοκαίρι τον Ηλία και τον Μάριο ως μεταγραφές στη ομάδα του, αυτούς που τους κατηγορούσε στα δικαστήρια ως στημένους, και σήμερα τους ξεφτιλίζει επειδή η ομάδα του δεν είναι ούτε μια τρίχα από την ομάδα μας.

Συγκεκριμένα, κατηγορεί τον ΗΛΙΑ ΣΟΛΑΚΗ , έναν ποδοσφαιριστή υπόδειγμα του Ελληνικού ποδοσφαίρου , άλλα μάλλον ο κλόουν τα έχει καλά μόνο με αυτούς που έχουν κέρατα , παίζουν με δωδεκάποντα τακούνια, και ζαλίζονται με ουσίες μετά της 12 το βράδυ στη Γλυφάδα. Την ομάδα μας πολλοί την ζήλεψαν τη χρόνια του 2010-11 και ένας από αυτούς είναι και ο κλόουν επειδή όσα κέρατα και αν φορέσει δε θα καταφέρει ποτέ να χαρεί τις χαρές του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΒΟΛΟΥ.

Απαιτούμε από τον ΠΣΑΠ και τον κ. Γιαννακόπουλο να πάρει θέση στα λεγόμενα του κλόουν για τον ΗΛΙΑ και τον ΜΑΡΙΟ.

Τέλος καλούμε τον κόσμο μας , τη Πέμπτη 3:45μμ στο ΕΑΚ να υποδεχτούμε την αναχώρηση των παιχτών μας για τον αγώνα στη ΛΑΡΙΣΣΑ , να δώσουμε το στίγμα μας ώστε να μας φέρουνε τους 3 βαθμούς της νίκης για άλλη μια φορά γιατί η ιστορία επαναλαμβάνεται. Η προπέρσινη επιτυχία μέσα στο ARENA(madrigal) έχει και συνεχεία και αυτή δεν είναι άλλη από μια ντροπιαστική ήττα της ΑΕΛ μέσα στο σπίτι της η όποια θα της ανοίξει το δρόμο της Γ ΕΘΝΙΚΗΣ για την ομάδα της ΛΑΡΙΣΣΑΣ.»
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...