Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2012

Ολυμπιακός Βόλου - Καβάλα (pregame)


Την Καβάλα θα αντιμετωπίσει στον αγώνα της πρεμιέρας της Β' Εθνικής ο Ολυμπιακός Βόλου.
Χωρίς Ογιαρμπίντε οι ερυθρόλευκοι (Τελ. ανανέωση 19:25)

Το παιχνίδι της Κυριακής θα αρχίσει στις 16:45 και αναμένεται να το παρακολουθήσουν πάνω από 6.000 φίλαθλοι.
Ισορροπία στην προϊστορία των αναμετρήσεων μεταξύ των δύο ομάδων.Διαβάστε περισσότερα...

Τα εισιτήρια αρχίζουν από 10 ευρώ.Διαβάστε περισσότερα... 
Από τον Ολυμπιακό Βόλου θα λείψουν οι Τσιάτσιος και Στουρνάρας οι οποίοι εκτίουν ποινή μίας αγωνιστικής από την περσινή χρονιά.Οι μπλε κάρτες των ξένων ποδοσφαιριστών ήρθαν και θα αγωνιστούν κανονικά.
Ο Γόγολος που ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμό ,προπονείται κανονικά από την Τετάρτη οπότε θα συμμετέχει στην αποστολή. 
Από την Καβάλα θα λείπουν οι Ενταγιέ (τραυματίας) και Πακάλτσης (τιμωρημένος).

Ο Γιώργος Βαζάκας δήλωσε σχετικά με το παιχνίδι:
«Η ομάδα έχει δουλέψει πολύ σκληρά τον τελευταίο ενάμιση μήνα. Θα φροντίσουμε στην πρεμιέρα με την Καβάλα να παρουσιαστούμε έτοιμοι για να ανταπεξέλθουμε με επιτυχία στις απαιτήσεις του αγώνα.Θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια και υπομονή στο παιχνίδι μας, εάν θέλουμε να φτάσουμε στο νικηφόρο αποτέλεσμα. Ο Ολυμπιακός αρχίζει και παίζει γρήγορο και επιθετικό ποδόσφαιρο και αυτό θα επιδιώξουμε να κάνουμε και στο ματς της πρεμιέρας με την Καβάλα.

Ο αντίπαλος διαθέτει έμπειρους ποδοσφαιριστές και δεν ξεγελιόμαστε από το γεγονός ότι δεν έχει κάνει σωστή προετοιμασία. Η αρχή είναι το ήμισυ του παντός και στόχος μας είναι να ξεκινήσουμε με το δεξί τις υποχρεώσεις μας στο πρωτάθλημα.
Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας, η στήριξή του θα μας βοηθήσει να φτάσουμε στο στόχο μας και περιμένω από τους φιλάθλους του Ολυμπιακού να κατακλύσουν την Κυριακή το Πανθεσσαλικό»


Ο Κώστας Βασιλακάκης αναφέρθηκε στη δύσκολη εκτός έδρας μάχη της ομάδας του με τον Ολυμπιακό Βόλο τονίζοντας τα εξής:
«Είμαστε αισιόδοξοι και πιστεύουμε ότι στο Βόλο μπορούμε να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα. Στις δύο εβδομάδες της προετοιμασίας προσπαθούμε να περάσουμε κάποια πράγματα στους ποδοσφαιριστές και παρά το γεγονός ότι το χρονικό διάστημα είναι λίγο πιστεύω, πως εάν εκμεταλλευτούμε την εξυπνάδα, μιας και διαθέτουμε έξυπνους αλλά και έμπειρους ποδοσφαιριστές, μπορούμε με μεγαλύτερη ευκολία να ξεπεράσουμε τα εμπόδια και να συγκεντρώσουμε τους βαθμούς που θέλουμε. Από κει και πέρα θα πρέπει να κάνουμε σωστή κατανομή των δυνάμεων, προκειμένου να καταφέρουμε να ανταπεξέλθουμε στις απαιτήσεις τόσο στον αγώνα με τον Ολυμπιακό Βόλου, όσο και εκείνων που θα ακολουθήσουν παίρνοντας τα αποτελέσματα που απαιτούνται».
Την συνάντηση θα διαιτητεύσουν οι  Κουτσιαύτης (Άρτας), Ζυγούρης (Αιτωλοακαρνανίας), Γεωργάρας (Άρτας) . Στο Πανθεσσαλικό αναμένονται 100 με 150 φίλοι της Καβάλας.

  • Aπώλεια της τελευταίας στιγμής ,αλλά σημαντικότατη ο Ογιαρμπίντε.Η μπλε κάρτα του Αργεντίνου δεν έφτασε και δεν θα συμμετέχει στο αυριανό παιχνίδι.
  • Η Αστυνομική Διεύθυνση ανακοίνωσε τα εξής: «Απαγορεύεται η κυκλοφορία κάθε οχήματος στον Ανισόπεδο Κόμβο Πανθεσσαλικού Σταδίου καθώς και στο τμήμα της οδού Σταδίου από τη διασταύρωση με την οδό Δοξοπούλου μέχρι τον ανισόπεδο κόμβο Πανθεσσαλικού, από ώρα 15.00 έως 20.00
    Η προσέγγιση θα γίνεται από τον κόμβο Φυτόκου μέσω των οδών Φυτόκου- Αγ. Διονυσίου- Σταδίου- Πανθεσσαλικό και από τον κόμβο Μελισσατίκων μέσω των οδών Ελ. Βενιζέλου- Δοξοπούλου- Σταδίου- Πανθεσσαλικό στάδιο.
    Η αποχώρηση όλων των φιλάθλων θα γίνει υποχρεωτικά μέσω της διαδρομής Σταδίου- Αγ. Διονυσίου- Φυτόκου- Περιφερειακής οδού.» 
  • Η αποστολή του Ολυμπιακού Βόλου: Roca, Γκίτκος, Σταυράκης, Καρράς, Κατσιαρός, Γκότοβος, Πινδώνης, Κοτζαθανάσης, Κολημήτρας, Ναουμίδης, Μπόρας, Γαλάνης, Παππάς, Παλαιολόγος, Salas Quinta, Υenga, Devalis, Petrov, Bolatti, Γόγολος, Bakayoko, Κολεφ




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...