Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου 2012

Ανακοίνωση Α.Σ. Ολυμπιακού Βόλου

Μετά τα ομαδικά, ήλθε η ώρα και του τμήματος κολύμβησης να κάνει τη δική του έναρξη ενόψει της νέας περιόδου. 

Τη Δευτέρα 10/9 στις 18.00 θα πραγματοποιηθεί η πρώτη συνάντηση των κολυμβητών με τους προπονητές και τον έφορο του τμήματος κύριο Αναστασόπουλο Ιωάννη, μπροστά στη θύρα 4 του Ε.Α.Κ.

Πρωτεύων φετινός στόχος για τη διοίκηση του συλλόγου, είναι η ολική αναβάθμιση του κολυμβητικού τμήματος και η εκ βάθρων αναζωογόνησή του. Θα δοθεί έμφαση στην ευαισθητοποίηση και προτίμηση των χιλιάδων φίλων του Ολυμπιακού στο τμήμα και θα επιδιωχθεί κλίμα εμπιστοσύνης τόσο στον σοβαρό προγραμματισμό, όσο και στη σύνθεση της ομάδας των προπονητών. Το τμήμα πρέπει να στηριχθεί από γονείς και να εμπλουτιστεί με νέες εγγραφές, από την ευρύτερη οικογένεια των φιλάθλων του ερυθρόλευκου συλλόγου. Όραμα της παρούσας διοίκησης, είναι να πλημμυρίσει η πόλη του Βόλου, με κόκκινες στολές, από παιδιά που θα ανήκουν σε όλα τα αθλήματα και τα τμήματα υποδομών του Ολυμπιακού μας. Το κολυμβητικό τμήμα θα είναι παρόν στην προσπάθεια αυτή, με τους προπονητές του, Παπαστεργίου Ράνια, Ζιώγα Τάνια και Σουρμενίδου Ντίνα.
Ήδη καταβάλλονται προσπάθειες, από πλευράς διοίκησης, ώστε καθ’ όλη την αθλητική περίοδο, ο Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937, να έχει εξασφαλισμένους τους χώρους και τις ώρες εκγύμνασης και προπόνησης των αθλητών του. Η εφορία του τμήματος είναι πεπεισμένη, πως εγκαίρως θα εξασφαλιστούν οι απαραίτητες προς τούτο προϋποθέσεις. Οπωσδήποτε θα υπάρξει ενεργοποίηση, ώστε να αυξηθούν στις μικρές ηλικιακά κατηγορίες οι εγγεγραμμένοι αθλητές και σ’ αυτό απευθύνουμε κάλεσμα προς γονείς και κηδεμόνες να απευθύνονται στα εξής τηλέφωνα για πληροφορίες και εγγραφές παλαιότερων και νέων κολυμβητών:
Παπαστεργίου Ράνια (6973372618), Τσεκούρα Φρύνη (6979002706) και στα γραφεία του Ερασιτέχνη καθημερινά, 19.00-21.00 (Εργατικού Κέντρου 7, 2421210010)



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...