Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2012

Την ίδια τύχη με τον Μάρη...

Όλοι αυτοί που μας πολέμησαν 14 μήνες , μην νομίζουν ότι με την είσοδο της ομάδας μας στην Β Εθνική έχουν γλιτώσει από τον κόσμο της ομάδα μας. 


Έως να φτάσει η μέρα που η ομάδα μας θα αποκλείσει μέσα στο Παρίσι την Paris Saint-Germain θα μας βλέπουν στο ύπνο τους. Όλοι οι πολέμιοι είναι ανεπιθύμητοι στη πόλη μας.

Οι δημοσιογράφοι Θωμαΐδης, Ασβεστάς, Γκαζέττες και λοιποί τους περιμένουμε για ρεπορτάζ στο πανθεσσαλικό. Όσο για έναν τύπο που κυκλοφορεί τους τελευταίους μήνες στη πόλη μας, και το όνομα του είναι Πάτσης, απαιτούμε από την ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΒΟΛΟΥ να μην τον αφήσει σε ησυχία, αν και εφόσον πάρει έγκριση από την ΕΕΑ ενώ χρωστάει 730.000 ευρώ. 

Περιμένουμε από τους φορείς της Μαγνησίας να πάρουν θέση για τις ενέργειες του Πάτση εναντίον της ομάδος μας. Είμαστε σίγουροι πως ο ΠΑΤΣΗΣ θα έχει την ίδια κατάληξη με τον ΛΑΜΠΡΟ ΜΑΡΗ , ο προηγούμενος που τα έβαλε μαζί μας….

Τέλος καλούμε τον κόσμο μας , να εκμεταλλευτούμε τη συσπείρωση που πετύχαμε τους 14 μήνες , και να βοηθήσουμε την ομάδα μας με τη παρουσία μας εντός και εκτός έδρας ματς να την επαναφέρουμε εκεί που ανήκει.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...