Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 2012

Χρυσοβελώνη: Επιβεβαιώθηκε το έγκλημα

“Ευχαριστήρια επιστολή της Βουλευτή Μαγνησίας των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Μαρίνας Χρυσοβελώνη, προς τον Πρόεδρο της ΕΠΟ, κ. Σοφοκλή Πιλάβιο”Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον πρόεδρο της ανώτατης ποδοσφαιρικής αρχής της χώρας, της Ε.Π.Ο., κ. Σοφοκλή Πιλάβιο, όχι τόσο για την τήρηση της δέσμευσή του προς εμένα κατά την διάρκεια τηλεφωνικής μας συνομιλίας και μάλιστα παρουσία φιλάθλων του Ολυμπιακού Βόλου, για την έστω και μερική αποκατάσταση των τριών Π.Α.Ε., μεταξύ των οποίων και του Ολυμπιακού Βόλου, όσο για το γεγονός ότι στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων και παρά τις απειλές, που με λύπη διάβασα ότι έχει δεχτεί το τελευταίο χρονικό διάστημα, διατήρησε το ανεξάρτητο του χαρακτήρος της Ένωσης Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας.

Αξίζει να σταθούμε όμως στο γεγονός ότι η σημερινή απόφαση της Ε.Π.Ο., υπό την προεδρία του κου Πιλάβιου, επιβεβαιώνει στο ακέραιο τα όσα λέγαμε εδώ και μήνες, από κοινού με τον φίλαθλο κόσμο των τριών ομάδων ως Ανεξάρτητοι Έλληνες, περί κρατικής παρέμβασης, την οποία μάλιστα χαρακτήρισε ακραία. Μια ακραία κρατική παρέμβαση της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ, που όμως ούτε η συγκυβέρνηση Ν.Δ., ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ, είχαν το πολιτικό σθένος να επαναλάβουν, με σκοπό την πλήρη αποκατάσταση των ομάδων.

Τέλος, δηλώνω ότι, τόσο η μερική αποκατάσταση των ομάδων, όσο και η επιβεβαίωση του εγκλήματος κατά αυτών και των πόλεων τους, που προκύπτουν από την Ε.Π.Ο., πρέπει να μας προβληματίσει και να μας εξαναγκάσει εν τέλει να προβούμε στην πραγματική κάθαρση του ελληνικού ποδοσφαίρου, από τις μαφίες που επί σειρά ετών το λυμαίνονται και μάλιστα, όπως η Ε.Π.Ο. υποστηρίζει πλέον, με πλάτες κυβερνητικές.





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...