Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου 2012

Ανασόπουλος:Δύσκολα, Χατζηαποστόλου:Χωρίς απόφαση

Μιλώντας στο «Αθλητικό Metropolis» , το μέλος του δ.σ. και πρώην αντιπρόεδρος της ΕΠΟ, Βασίλης Χατζηαποστόλου, αναφέρθηκε στο θέμα του Ολυμπιακού Βόλου λέγοντας :

«Προβλέπω πως θα κάνει ηρωική έξοδο ο Πιλάβιος χωρίς να λάβει απόφαση. Θα πρέπει να καλέσει την Εκτελεστική Γραμματεία να πάρει απόφαση. Αφού έπαιξε το ρόλο του τενίστα χτυπώντας το μπαλάκι με τη ρακέτα, θα πρέπει να υπάρξει νικητής.

Ας είναι ο πρόεδρος λοιπόν. Να συγκαλέσει την Εκτελεστική Γραμματεία που είναι επταμελής, να πάρουν απόφαση, να ικανοποιήσουν το αίτημα εφόσον το θέλουν όλοι και να πάμε σε επικύρωση στις 27 Σεπτεμβρίου για να τελειώνει το θέμα. Είναι κρίμα να ταλαιπωρούν τον κόσμο. Αν γίνει νωρίς, μπορούν οι τρεις ομάδες να μπουν στην κλήρωση. Οι αποφάσεις της Γραμματείας, είναι άμεσα εκτελεστέες και δεν περιμένουν επικύρωση από το Δ.Σ.. Θα πρέπει εφόσον έχει το θάρρος, χωρίς να το... σκάσει, να κάνει την κίνηση να πάρει απόφαση τη Δευτέρα και να την κοινοποιήσει στη Football League και να τελειώσει η ιστορία
»

Ερωτηθείς σχετικά με το αν η υπόθεση έχει ουσιαστικά εμπόδια η καθυστέρηση οφείλεται σε αναβλητικότητα, απάντησε:

«Ουσιαστικά δεν υπάρχουν. Τυπικά υπάρχουν εμπόδια νομικής υφής και θα συνεχίσουν να υπάρχουν οποιαδήποτε απόφαση λάβει η Εκτελεστική Γραμματεία. Από εκεί και πέρα όποιοι προσφύγουν στα όργανα της Ομοσπονδίας θα βρουν μακροχρόνια διαδικασία κι αν κάποιοι τολμήσουν να προσφύγουν στα πολιτικά δικαστήρια η ΕΠΟ θα επικαλεστεί το αυτοδιοίκητο. Νομικά προβλήματα υπάρχουν, αλλά υπάρχουν και λύσεις».

Ο αντιπρόεδρος της ΕΠΟ κος Ανασόπουλος σε αθηναικό ραδιοφωνικό σταθμό δήλωσε για το θέμαΕίναι πολύ δύσκολο μέσα σε δύο μέρες να βρεθεί η νομική φόρμουλα που ψάχνουμε. Υπάρχουν πολλά εμπόδια.Το θέμα θα εξεταστεί στο Δ.Σ της Τρίτης αλλά δεν ξέρω κατά πόσο θα βρεθεί λύση.»






Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...