Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 2012

Ομολόγησε το έγκλημα η ΕΠΟ!! Στην Β' Εθνική ο Ολυμπιακός


H μεγάλη δικαίωση στον αγώνα του Ολυμπιακού ήρθε σήμερα από την ΕΠΟ.
Απόφαση -Κόλαφος κατά της συμμορίας Γερουλάνου!
Μποτσιβάλης:«Κινούμαστε ήδη στην UEFA...»
Στην Β' Εθνική ο Ολυμπιακός αφού η ΕΠΑΕ δεν μπορούσε να κάνει αλλιώς!
Δικαίωση πλέον δεν αποτελεί η Β΄Εθνική που μοιάζει ως ψίχουλο που μας «πέταξαν».H EΠΟ ομολόγησε το έγκλημα κατά του Ολυμπιακού Βόλου μέσα σε δύο παραγράφους.
Η ΟΜΟΦΩΝΗ απόφαση του Δ.Σ της ΕΠΟ μπορεί πλέον να χρησιμοποιηθεί όχι μόνο για την επιστροφή στην Β' Εθνική αλλά για υπέρογκες αποζημιώσεις από την πλευρά του Ολυμπιακού.

Η απόφαση της ΕΠΟ:
Το ΔΣ της ΕΠΟ αποφάσισε: 1.Ομόφωνα και αφού έλαβε υπόψιν:
Α.Τις σαφείς προβλέψεις του καταστατικού και των κανονισμών και σε θέματα πειθαρχικών ποινών, οι οποίες πρέπει πάντα να επιβάλλονται αποκλειστικά από διορισμένα ποδοσφαιρικά όργανα και να ανταποκρίνονται στις διατάξεις των ισχυόντων Κανονισμών, και
Β.Τη δεδομένη ανατροπή των ως άνω προβλέψεων του καταστατικού και των κανονισμών στις περιπτώσεις των ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου, Καβάλα και Ηρακλής, στις οποίες επιβλήθηκαν, μετά από κρατική παρέμβαση, ποινές μη συμμετοχής στις επαγγελματικές κατηγορίες από εξωποδοσφαιρικό–κρατικό όργανο (Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού) και ενώ ήδη είχαν αποφανθεί τελεσίδικα τα ποδοσφαιρικά δικαιοδοτικά όργανα:
Ζητά από την Ένωση Β’-Γ’ Εθνικής Κατηγορίας (Football League & Football League-2) και για την αποκατάσταση της ποδοσφαιρικής νομιμότητας και την επιβεβαίωση της αποκλειστικής αρμοδιότητας των διορισμένων ποδοσφαιρικών οργάνων στην επιβολή πειθαρχικών ποινών απέναντι στην ακραία κρατική παρέμβαση, όπως αυτή εκδηλώθηκε, στις υποθέσεις των ως άνω ΠΑΕ, να τοποθετήσει τις ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου, Καβάλα και Ηρακλής στο Πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής Κατηγορίας περιόδου 2012/2013, και
Καλεί όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές να προχωρήσουν άμεσα στις αναγκαίες προς τούτο ενέργειες. 


Η απόφαση της Ένωσης : «Σε εκτέλεση της από 12/09/2012 απόφασης της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, το Διοικητικό Συμβούλιο της Football League ΟΠΑΠ-Football League 2 ΟΠΑΠ ενέταξε τις ομάδες ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ, ΚΑΒΑΛΑ και ΗΡΑΚΛΗ στο πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής κατηγορίας, τροποποιώντας την Προκήρυξη Πρωταθλήματος της αγωνιστικής περιόδου 2012-2013, εις τρόπον ώστε το πρωτάθλημα να διεξαχθεί με 21 ομάδες και στο τέλος του πρωταθλήματος να προβιβασθούν στη Super League τέσσερις (4) ΠΑΕ. Η κλήρωση του πρωταθλήματος αναβάλλεται για τις 18/09/2012. Η έναρξη του πρωταθλήματος μετατίθεται για τις 30/09/2012, υπό την προϋπόθεση ότι θα επιλυθούν-διευθετηθούν τα αγωνιστικά και οικονομικά θέματα που αντιμετωπίζουν οι ΠΑΕ και τα ΤΑΠ της Β΄ και Γ΄ Εθνικής κατηγορίας. Το Δ.Σ. καταδικάζει την ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ, θεωρώντας την απαράδεκτη, ιδίως ως προς τη μομφή που απέδωσε στον Πρόεδρο της Football League κ. Σ. Καλογιάννη, τον οποίο περιβάλλουμε με απόλυτη εμπιστοσύνη, τόσο ως πρόεδρο της Football League αλλά και ως άνθρωπο»


Το VolosFans από το πρωί στάθηκε δίπλα στον φίλαθλο του Ολυμπιακού και ελπίζουμε να φανήκαμε αντάξιοι της εμπιστοσύνης σας.
Διαβάστε παρακάτω την ροή των γεγονότων όπως την μεταδώσαμε:
  • Για τις 11:00 είναι προγραμματισμένο να αρχίσει το κρίσιμο Δ.Σ της ΕΠΟ.Σε δηλώσεις σε Καβαλιώτικο ραδιόφωνο ο υφυπουργός Εργασίας κος Παναγιτόπουλος φαίνεται αισιόδοξος.
  • O dikaστης Θωμαίδης γράφει στο blog του " Θετικός εμφανίζεται ο Σ.Πιλάβιος στην αποκατάσταση των Ηρακλή, Βόλου, Καβάλας, αλλά δεν βρίσκει συμμάχους στο Δ.Σ. της ΕΠΟ που αρχίζει στις 11 το πρωί.Αν διαπιστώσει αρνητικό κλίμα και στην έκτακτη συνεδρίαση, δεν θα πάει το θέμα σε ψηφοφορία. Απλώς θα επιφορτίσει για μια ακόμη φορά τη Football League ώστε να χειριστεί κατά το δοκούν το ζήτημα.Με δεδομένες τις αντιδράσεις των ομάδων της Β΄εθνικής, ο προσανατολισμός είναι οι τρεις ομάδες να ενταχθούν στο πρωτάθλημα της Γ΄εθνικής."
  • Παρόντες στην ΕΠΟ και οι τρεις πρόεδροι των ενδιαφερόμενων ομάδων,καθώς και ο πρόεδρος της Ένωσης κος Καλογιάννης.
  • Από λεπτό προς λεπτό αναμένεται να αρχίσει το Δ.Σ.
  • Ο κος Μποτσιβάλης έχει ζητήσει παράσταση στο συμβούλιο της ΕΠΟ η οποία θα αρχίσει σε λίγα λεπτά. 
  • Ο νομικός σύμβουλος της ΕΠΟ εισηγήθηκε αρνητικά για την κατάταξη των ομάδων στην Β' Εθνική,όπως και αναμενόταν. Μένει να δούμε αν το θέμα θα μπει ή όχι σε ψηφοφορία.
  • Τα μέλη που πρόσκεινται στον κο Γκαγκάτση αντιδρούν στην εισήγηση του κου Κουρίδη.
  • Η πλευρά Σαρρή είναι διστακτική αφού τα μέλη δεν θέλουν αντιδράσεις από τις ομάδες της Foοtball League.
  • Σε προσμονή της εισήγησης του κου Πιλάβιου η οποία πιθανότατα θα είναι θετική.Κλειδί στην εξέλιξη του θέματος αν θα τεθεί σε ψηφοφορία.Ο κος Μποτσιβάλης είναι ακόμα εκτός της αίθουσας και αναμένει να κληθεί.
  • Στο Γουδή και ο κος Μώραλης.
  • Σύμφωνα με τον SportFm Βόλου υπάρχει πληροφόρηση πως το θέμα θα τεθεί σε ψηφοφορία.
  • Σύμφωνα με το dikisports "Το Δ.Σ. της ΕΠΟ με εισήγηση του Σ.Πιλάβιου δίνει εντολή στη Football League να εντάξει τους Ηρακλή, Βόλο, Καβάλα σε επαγγελματική κατηγορία.
    Στις 2 το μεσημέρι η Fotball League αποφασίζει που θα ενταχθούν οι τρεις ομάδες. "
  • O κος Μποτσιβάλης ακόμα δεν έχει μπει στην αίθουσα.
  • O κος Χατζηαποστόλου εκπροσωπώντας την πλευρά Γκαγκάτση τέθηκε σαφώς υπέρ της αποκατάστασης του Ολυμπιακού.«Ταλαιπωρούμε τρεις πόλεις εδώ και μήνες.Επιτέλους ας δώσουμε λύση στο πρόβλημα»,δήλωσε.
  • Τελείωσε το Δ.Σ ο κος Πιλάβιος αποχώρησε από την αίθουσα.Αναμένουμε λεπτομέρειες της εντολής της ΕΠΟ.
  • Θολό ακόμα το τοπίο για τις λεπτομέρειες της τελικής απόφασης της ΕΠΟ αφού πρέπει να αποσαφηνιστεί αν η ΕΠΟ δίνει την εντολή ένταξης σε οιαδήποτε επαγγελματική κατηγορία ή μόνο στην football leaue 1.
  • Δεν αποφάσισε τελικά η ΕΠΟ και «ρίχνει» το μπαλάκι ξανά στην Ένωση Β'-Γ' Εθνικής.Οι πιθανότητες για μερική αποκατάσταση μάλλον γέρνουν προς την Γ' Εθνική.Ο Πιλάβιος δεν φάνηκε ακόμα μια φορά αντάξιος των προσδοκιών και το θρίλερ συνεχίζεται στο Δ.Σ της Ένωσης.
  • Υπάρχει η πληροφορία για ενδεχόμενο αναβολής της κλήρωσης.
  • Πρωτοστάτης εναντίον της κατάταξης του Ολυμπιακού Βόλου στην Β' Εθνική ο πρόεδρος της Νίκης κος Πάτσης.Προσπαθεί να δημιουργήσει μέτωπο με άλλους προέδρους της Β' Εθνικής.
  • O Ολυμπιακός πρέπει οπωσδήποτε φέτος να αγωνιστεί σε κάποια κατηγορία αφού κινδυνεύει να διαγραφεί από τα μητρώα της ΕΠΣΘ σε διαφορετική περίπτωση.
  • Την ίδια ώρα στο Δ.Σ της Ένωσης έχουν «περίπου» πιαστεί στα χέρια.Ενώ ακόμα και ο εκπρόσωπος της Παναχαικής εμφανίζεται θετικός προς τον Ολυμπιακό,ο κος Πάτσης έχει δημιουργήσει μέτωπο με Παναιτωλικό,Εργοτέλη και Λάρισα και προσπαθεί με νύχια κα με δόντια να περάσει το θέμα χωρίς να συζητηθεί.
  • Οι Austrian Boys καλούν τον κόσμο στα γραφεία τους για να γίνει πορεία στο Πανθεσσαλικό για το φιλικό παιχνίδι το απόγευμα στις 18:00.
  • Αυτήν την στιγμή ο κος Μποτσιβάλης φτάνει στην Θεμιστοκλέως για το Δ.Σ της Ένωσης.
  • Το Δ.Σ της Ένωσης θα αρχίσει στις 14:00.Έπειτα θα γίνει η κλήρωση η οποία πάντως δεν αποκλείεται να αναβληθεί.
  • Δηλώσεις Βίκτωρα Μητρόπουλου στο "Αθλητικό Μετρόπολις": "Βλέπω ότι δύσκολα θα περάσει το θέμα, γιατί δεν έχει βρεθεί η νομική φόρμουλα. "
  • Ανατροπή των γεγονότων;;;;Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Δημήτρη Δημητρίου (ΦΩΣ) η ΕΠΟ θα καλέσει την Ένωση  Β' Γ Εθνικής υπό μορφή εισήγησης να τοποθετήσει τον Ολυμπιακό στην Β' Εθνική.Η απόφαση μπορεί να παρθεί κατά πλειοψηφία από την Ένωση.
  • Ομόφωνα η ΕΠΟ ζητάει την συμμετοχή των τριών στην Football League σύμφωνα με το επίσημο έγγραφο που έφτασε στην Ένωση!
  • O πρόεδρος της ΠΑΕ κος Μποτσιβάλης δηλώνει αισιόδοξος μετά από επικοινωνία που είχαμε μαζί του.
  • Το μπλοκ των ομάδων κατά της αποδοχής του Ολυμπιακού Βόλου αποτελείται από Παναιτωλικό,Λάρισα,Εργοτέλη,Απόλλων με πρωτοστάτη τον κύριο Πάτση.
  • H Σούπερ Λίγκα ανακοίνωσε συνεδρίαση την Παρασκευή με θέμα την αναδιάρθρωση.
  • Πιλάβιος σε δηλώσεις του:«Ο Μπέος δεν μου επιτέθηκε φραστικά.Ζήτησα την συναίνεση της Ένωσης για τον Ολυμπιακό Βόλου για να μην προσβάλει κάποιος την απόφαση»
  • To ΔΣ της Ένωσης άρχισε και γίνεται ένας μικρός χαμός.Πιθανότατα η κλήρωση θα αναβληθεί.
  • Οριστικά την Παρασκευή η κλήρωση....
  • «Οι τρεις ομάδες είναι πάρα πολύ κοντά στην Β'΄Εθνική » δημοσιογράφος Δημήτρης Δημητρίου"Φως"...
  • Θα γίνει ψηφοφορία στην Ένωση ενώ δεν άφησαν τον κύριο Μποτσιβάλη να παραβρεθεί στο Δ.Σ.
  • To έγγραφο της ΕΠΟ λέει τα εξής:Το ΔΣ της ΕΠΟ αποφάσισε: 1.Ομόφωνα και αφού έλαβε υπόψιν:
    Α.Τις σαφείς προβλέψεις του καταστατικού και των κανονισμών και σε θέματα πειθαρχικών ποινών, οι οποίες πρέπει πάντα να επιβάλλονται αποκλειστικά από διορισμένα ποδοσφαιρικά όργανα και να ανταποκρίνονται στις διατάξεις των ισχυόντων Κανονισμών, και
  • Β.Τη δεδομένη ανατροπή των ως άνω προβλέψεων του καταστατικού και των κανονισμών στις περιπτώσεις των ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου, Καβάλα και Ηρακλής, στις οποίες επιβλήθηκαν, μετά από κρατική παρέμβαση, ποινές μη συμμετοχής στις επαγγελματικές κατηγορίες από εξωποδοσφαιρικό–κρατικό όργανο (Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού) και ενώ ήδη είχαν αποφανθεί τελεσίδικα τα ποδοσφαιρικά δικαιοδοτικά όργανα:
    -Ζητά από την Ένωση Β’-Γ’ Εθνικής Κατηγορίας (Football League & Football League-2) και για την αποκατάσταση της ποδοσφαιρικής νομιμότητας και την επιβεβαίωση της αποκλειστικής αρμοδιότητας των διορισμένων ποδοσφαιρικών οργάνων στην επιβολή πειθαρχικών ποινών απέναντι στην ακραία κρατική παρέμβαση, όπως αυτή εκδηλώθηκε, στις υποθέσεις των ως άνω ΠΑΕ, να τοποθετήσει τις ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου, Καβάλα και Ηρακλής στο Πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής Κατηγορίας περιόδου 2012/2013, και
    -Καλεί όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές να προχωρήσουν άμεσα στις αναγκαίες προς τούτο ενέργειες. 
  • Η ΕΠΟ παραδέχτηκε μετά από ένα χρόνο το τεράστιο έγκλημα κατά του Ολυμπιακού Βόλου!!
  • Η ομολογία της ΕΠΟ για το έγκλημα κατά του Ολυμπιακού είναι ξεκάθαρη.Παρά ταύτα ΟΛΑ τα αθηναϊκά sites περνάνε την ΕΙΔΗΣΗ-ΒΟΜΒΑ στα ψιλά...
  • «Το εξώδικο που τους έστειλα πριν 354 μέρες το έκαναν απόφαση.Ομολόγησαν το έγκλημά τους.Είναι απόφαση που ζητεί και καλεί όλους τους εμπλεκόμενους φορείς.Τι άλλο να κάνει να διατάξει.Οι κανονισμοί πέρσι ανετράπησαν με ακραία κρατική παρέμβαση και παράνομη τιμωρία,είναι οι εκφράσεις που σημειώνω.Η απόφαση είναι μνημείο και η ΠΑΕ μπορεί να διεκδικήσει τα πάντα!'Οχι μόνο Β' Εθνική.» δήλωσε ο τέως δικηγόρος του Ολυμπιακού κος Χαρμάνης.
  • «Η απόφαση είναι ότι το καλύτερο για εμάς.Η κλήρωση δεν ξέρουμε αν θα γίνει.Περιμένουμε να ψηφίσουν.Η ΕΠΟ παραδέχτηκε την παραβίαση.Είναι ένα πολύ ισχυρό χαρτί στα χέρια μας.Ήδη κινούμαστε με καταγγελία στην Ευρώπη.Πρέπει να κάνουμε ομάδα.Όλοι στο γήπεδο να ανεβάσουμε στους παίκτες το ηθικό..»δήλωσε ο πρόεδρος κος Μποτσιβάλης.
  • Το μπλογκ των ομάδων της FL που αντιδρούν υποστηρίζουν πως δεν εξακολουθούν να μην έχουν το νομικό πλαίσιο από την ΕΠΟ και συνεχίζουν να είναι αρνητικοί.
  • Μετατίθεται κατά μία εβδομάδα η έναρξη του πρωταθλήματος της Β' Εθνικής για 30/09.
  • To Δ.Σ συνεχίζεται με φοβερές αντεγκλήσεις.Ο κος Πάτσης με την στάση του έχει ήδη χωρίσει την πόλη στα δύο...
  • O πρόεδρος της Καλλιθέας κος Σαλευρής δηλώνει πως δεν θα συναινέσει σε παρανομίες ,ενώ η Παναχαΐκή απειλεί με πρόταση μομφής κατά του κου Καλογιάννη αν το θέμα δεν ξεκαθαρίσει άμεσα.
  • Η κλήρωση όπως το VolosFans προανήγγειλε μετατίθεται για την Τρίτη 18/9.Επίσης αύριο θα ζητηθεί συνάντηση με τον κο Ιωαννίδη.
  • O κος Κούγιας που παρά την τιμωρία του παρέστη στο Δ.Σ της ΕΠΟ θεωρεί την απόφαση της ΕΠΟ παράνομη και κατηγόρησε για μία ακόμα φορά τον κο Μπέο.
  • Η πρόταση μομφής κατά του κου Καλογιάννη που κατατέθηκε από τους Πατρινούς απορρίφθηκε.
  • Στην Β' Εθνική ο Ολυμπιακός Βόλου...Η κλήρωση της Τρίτης αποφασίστηκε να γίνει με 21 ομάδες.  
  • 14-4 το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας με την Νίκη,τον Παναιτωλικό,τον Εργοτέλη και την Παναχαΐκή να τάσσονται κατά των ερυθρολεύκων

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...